Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

neska sem tam jel a stojí tam cedule, že to bude od asi neděle zavřený ....asi ti něco uteklo, nebo tam bude pouť

Neuteklo, zatim ani hrabnuto.

No, na zimu toho asi udelaj a kvalitne :-(. Asi se neco hnulo, ted jsem chvilku mimo, takze cerstve info nemam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mě to nějak všechno sere, drzej spratek co dobíhal k přechodu, drápanec na dveřích do laku a zájemkyně o práci, když měla přijít poprvé do práce, tak se ráno omluvila, další den to samé a do třetice se ani neomluvila a jen nepřišla. Po třech dnech přišla a zeptala se, jestli ji dáme ještě šanci :eek: já tomu, jak to funguje (nefunguje) přestávám rozumět. Za komárů by tak čtvrtina lidí seděla v teplákách za příživu. Nevolám po komančích, ale jak můžou lemply fungovat a chtít byty, auta, ajfony a nedělat, to prostě nechápu.... Děkuji že jsem se mohl vykecat, jdu si dát panáka nebo prášek :(

Odkaz ke komentáři

Má to dramatický vývoj. Vytáhl jsem vodou a práškem nasosané prádlo do umyvadla, zavřel jsem ji, pustil vyprazdňovací program a ... nic. Tak jsem k tomu přistoupil adekvátně svému doktorskému technickému vzdělání, pračku jsem objal a maniakálně jsem s ní začal lomcovat. No, a čerpadlo se rozběhlo. Tak jsem to nechal vyčerpat, znova naloudoval hadry a pustil krátké praní. Tak uvidíme. Příběh nekončí.

https://youtu.be/t65-NPiheEQ

Odkaz ke komentáři

Má to dramatický vývoj. Vytáhl jsem vodou a práškem nasosané prádlo do umyvadla, zavřel jsem ji, pustil vyprazdňovací program a ... nic. Tak jsem k tomu přistoupil adekvátně svému doktorskému technickému vzdělání, pračku jsem objal a maniakálně jsem s ní začal lomcovat. No, a čerpadlo se rozběhlo. Tak jsem to nechal vyčerpat, znova naloudoval hadry a pustil krátké praní. Tak uvidíme. Příběh nekončí.

https://youtu.be/t65-NPiheEQ

Rada od majitele pračky, kde je blbá voda praví, že obyčejný ocet do " bordel prádla" výrazně prodlouží životnost pračky a fakticky nic nestojí.

Poradil mi to po telefonu opravář a už ani nemusel jezdit :-)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Rada od majitele pračky, kde je blbá voda praví, že obyčejný ocet do " bordel prádla" výrazně prodlouží životnost pračky a fakticky nic nestojí.

Poradil mi to po telefonu opravář a už ani nemusel jezdit :-)

Jo, zkusím, ale ten zvuk, co to čerpadlo vydává, když se mi podaří ho přemluvit, není vůbec zdravej. Chrchlá v posledním tažení. Už v tom radši prát nebudu a budu chodit k domácímu, ať tu zas v noci nenudím svým bakalářským příběhem.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...