YPO Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Uz jednou jsem to udelal - ulice U Seradiste a doted neni ani hrabnuto.neska sem tam jel a stojí tam cedule, že to bude od asi neděle zavřený ....asi ti něco uteklo, nebo tam bude pouť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 neska sem tam jel a stojí tam cedule, že to bude od asi neděle zavřený ....asi ti něco uteklo, nebo tam bude pouťNeuteklo, zatim ani hrabnuto.No, na zimu toho asi udelaj a kvalitne :-(. Asi se neco hnulo, ted jsem chvilku mimo, takze cerstve info nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Dneska mě to nějak všechno sere, drzej spratek co dobíhal k přechodu, drápanec na dveřích do laku a zájemkyně o práci, když měla přijít poprvé do práce, tak se ráno omluvila, další den to samé a do třetice se ani neomluvila a jen nepřišla. Po třech dnech přišla a zeptala se, jestli ji dáme ještě šanci já tomu, jak to funguje (nefunguje) přestávám rozumět. Za komárů by tak čtvrtina lidí seděla v teplákách za příživu. Nevolám po komančích, ale jak můžou lemply fungovat a chtít byty, auta, ajfony a nedělat, to prostě nechápu.... Děkuji že jsem se mohl vykecat, jdu si dát panáka nebo prášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Právě se mi pokazila pračka v mě pracovní ubikaci. Zítra letím domů a pračka plná vody a prádla a Error 20. Chyba ve vypouštění vody. Mě asi jebne. AEG Lavamat. Grrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 AEG jde určitě vypustit přes filtr. Pak by se mělo i podařit jí otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) https://m.elektro-ivicic.cz/chybová%20hlášení%20Electrolux/ Asi máš něco v cerpadle ... Ve spodní části pračky bývá okénko... Rychlejší prischera.. Upraveno 25. října 2018 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 No otevřít jde, má horní plnění. Ale právě to jebání v noci s litrama vody přes filtr a nevyždímané prádlo a všechno, no prostě pruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Szukaj tu, jest tam wszystko. https://www.elektroda.pl/rtvforum/forum28.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 https://www.elektroda.pl/rtvforum/find.php?q=E20+AEG+Lavamat Tak masz rację. Domowy nie będzie zadowolony. Ale já su tu ted s horou nevyždímané prádla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Má to dramatický vývoj. Vytáhl jsem vodou a práškem nasosané prádlo do umyvadla, zavřel jsem ji, pustil vyprazdňovací program a ... nic. Tak jsem k tomu přistoupil adekvátně svému doktorskému technickému vzdělání, pračku jsem objal a maniakálně jsem s ní začal lomcovat. No, a čerpadlo se rozběhlo. Tak jsem to nechal vyčerpat, znova naloudoval hadry a pustil krátké praní. Tak uvidíme. Příběh nekončí. https://youtu.be/t65-NPiheEQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 No byl to boj. Vypráno po 6 hodinách, ale čerpadlo je hyn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Má to dramatický vývoj. Vytáhl jsem vodou a práškem nasosané prádlo do umyvadla, zavřel jsem ji, pustil vyprazdňovací program a ... nic. Tak jsem k tomu přistoupil adekvátně svému doktorskému technickému vzdělání, pračku jsem objal a maniakálně jsem s ní začal lomcovat. No, a čerpadlo se rozběhlo. Tak jsem to nechal vyčerpat, znova naloudoval hadry a pustil krátké praní. Tak uvidíme. Příběh nekončí. https://youtu.be/t65-NPiheEQ Rada od majitele pračky, kde je blbá voda praví, že obyčejný ocet do " bordel prádla" výrazně prodlouží životnost pračky a fakticky nic nestojí.Poradil mi to po telefonu opravář a už ani nemusel jezdit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Malé noční nokturno, kdesi v Norsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Ajťák: "Zkoušel jste to vypnout a zapnout?" Opravář praček: "Zkoušel jste jí obejmout a maniakálně s ní lomcovat?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Premyslim, jestli nejsme jako narod banda volu, kteri si nechaji vse libit... https://olomouc.idnes.cz/prostejov-parcela-osadni-vybor-mestsky-pozemek-jiri-marak-domamyslice-cechovicky-nahon-g6t-/olomouc-zpravy.aspx?c=A181025_435253_olomouc-zpravy_mip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 To je klasika. Takhle to funguje v každé druhé vsi. Až je to postaveno, tak se to pak nějak dohodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Ja tam bydlet, tak ty lavice mu hodim do toho potoka a do grilu nachciju. Taky typicky cesky postup... Nebo to je nejaky mafian...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Rada od majitele pračky, kde je blbá voda praví, že obyčejný ocet do " bordel prádla" výrazně prodlouží životnost pračky a fakticky nic nestojí.Poradil mi to po telefonu opravář a už ani nemusel jezdit :-)Jo, zkusím, ale ten zvuk, co to čerpadlo vydává, když se mi podaří ho přemluvit, není vůbec zdravej. Chrchlá v posledním tažení. Už v tom radši prát nebudu a budu chodit k domácímu, ať tu zas v noci nenudím svým bakalářským příběhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Malé noční nokturno, kdesi v Norsku... O víkendu možná dáme saunu. Přijede brácha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 https://www.play.cz/novinky/jaromir-nohavica-dostane-medaili-od-putina/ Mně se dělá šoufl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky