straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Kruci nestrašte, jsem posledních pár měsíců docela křehkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Obávám se že mi z toho asi jebne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Co Tě nezabije ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 To tě přinejmenším nase*e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Ha! Mám to vyplněný !! Ani to nebylo tak těžký, jen pár hodin práce a je to jsem zvědavej kolikrát mi to ta přežvýkavkyně vrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 A další papírovací kolečko si užiješ při přihlašování nemovitosti k platbě pravidelné roční daně z nemovitosti .... fuj svoloč úřednická!Normální člověk to snad ani vyplnit nemůže, protože nemůže znát koeficienty, které jsou nastavené pro danou obec nebo město, takže nevím jak u Vás, ale u nás je to vyplnění snadné: jméno, příjmení, identifikace nemovité věci a zbytek doplní úřednice. Pár nemovitostí v různých městech mám a nikdy jsem nenarazil na neochotu nebo držkování, že jsem si to třeba měl donést vyplněné sám. Vyplní se jen jednou a pokud člověk souhlasí se zasíláním dokumentů na mail, pak další roky chodí automaticky jen upozornění a příkazy k úhradě daně. Ha! Mám to vyplněný !! Ani to nebylo tak těžký, jen pár hodin práce a je to jsem zvědavej kolikrát mi to ta přežvýkavkyně vrátí.Je to důsledek toho, že pro FÚ již není rozhodující znalecký posudek na nemovitost, ale cena pro výpočet daně z nabytí nemovitých věcí se odvíjí z ceny v místě a čase obvyklé, takže FÚ kupní cenu posoudí podle příslušné lokality a řekne, že např. cena je OK anebo taky, že ne, že byla podseknutá, protože obdobné nemovitosti mají obvykle hodnotu třeba o mega vyšší, a proto bude vyšší i daň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Asi jsem se s tim drevem lehce precenil, kurwa ( ted jsem na tom makal 2 hodky a videt to neni ).A po takovymhle vikendu co me ceka, se tesim na prvniho "straspola" s umlousanou zadosti :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Asi jsem se s tim drevem lehce precenil, kurwa ( ted jsem na tom makal 2 hodky a videt to neni).Protože se brzo stmívá, to dá rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Je to důsledek toho, že pro FÚ již není rozhodující znalecký posudek na nemovitost, ale cena pro výpočet daně z nabytí nemovitých věcí se odvíjí z ceny v místě a čase obvyklé, takže FÚ kupní cenu posoudí podle příslušné lokality a řekne, že např. cena je OK anebo taky, že ne, že byla podseknutá, protože obdobné nemovitosti mají obvykle hodnotu třeba o mega vyšší, a proto bude vyšší i daň. Ne ne ne ne ne NEEEEEE dyť jsem koupil plácek s čímsi o fous větším než je psí bouda !!! Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Normální člověk to snad ani vyplnit nemůže, protože nemůže znát koeficienty, které jsou nastavené pro danou obec nebo město, takže nevím jak u Vás, ale u nás je to vyplnění snadné: jméno, příjmení, identifikace nemovité věci a zbytek doplní úřednice. Pár nemovitostí v různých městech mám a nikdy jsem nenarazil na neochotu nebo držkování, že jsem si to třeba měl donést vyplněné sám. Vyplní se jen jednou a pokud člověk souhlasí se zasíláním dokumentů na mail, pak další roky chodí automaticky jen upozornění a příkazy k úhradě daně. Je to důsledek toho, že pro FÚ již není rozhodující znalecký posudek na nemovitost, ale cena pro výpočet daně z nabytí nemovitých věcí se odvíjí z ceny v místě a čase obvyklé, takže FÚ kupní cenu posoudí podle příslušné lokality a řekne, že např. cena je OK anebo taky, že ne, že byla podseknutá, protože obdobné nemovitosti mají obvykle hodnotu třeba o mega vyšší, a proto bude vyšší i daň. Já to dělal všechno sám asi dva roky zpátky. Trvalo mi to jen asi tři dny a spočetl jsem to na 50kč daň ročně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Já to dělal všechno sám asi dva roky zpátky. Trvalo mi to jen asi tři dny a spočetl jsem to na 50kč daň ročně :-)Mně to s úřednicí, která to napsala zrovna do PC, trvalo vždy cca 5 minut, i s vytištěním formuláře a s podpisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Ale já zas ušetřil za cestu, šlo to poslat poštou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Já to dělal všechno sám asi dva roky zpátky. Trvalo mi to jen asi tři dny a spočetl jsem to na 50kč daň ročně :-)Kolik bereš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Kolik bereš ?Tohle bych nedělal znovu ani za zlatý prase. Už jsem na to skoro zapomněl a takhle si tu teď drásám starý rány. Ty tři dny byly asi dohromady i těma formulářema na daň z nabytí. Další úřednický kolečko jsem si pak užil když jsem si zařizoval povolení na stavbu plotu. Nenávidím je :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Vyplňuju takovou (velmi rozsáhlá a sebekritická autocenzura) tabulku na daňové přiznání při koupi nemovitosti. Strašně mě zajímá, kterej neinteligentní (autocenzura) to vymyslel, kterej (autocenzura) to schválil a umožnil těm přiblblejm drzejm sprostejm (autocenzura) z berňáku se po mně vozit. Dostat toho hajzla do pařátů, uříznu mu obě (autocenzura) tupým nožem.Strášo, je mi tě fakt líto, člověče...Já přišel na FÚ, zaklepal na nesprávné dveře. Paní po malé chvilce kecání zvedla ctěné pozadí (byla to vedoucí odboru), zavedla mě osobně do správné kanceláře, uvedla k ctěné paní úřednici, usedla na prázdnou židli naproti a dál jsme kecali. Mezitím ta správná paní úřednice - zapojujíc se poctivě do kecání - vyplnila tiskopis a odevzdala mi složenku na bratru cca 90,- Kč a za hlasitého halekání jsme se rozloučili a při odchodu z FÚ jsem se jen nevěřícně usmíval Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Asi jsem se s tim drevem lehce precenil, kurwa ( ted jsem na tom makal 2 hodky a videt to neni ).A po takovymhle vikendu co me ceka, se tesim na prvniho "straspola" s umlousanou zadosti :-).Aktivní odpočinek. Máš nádherný dřevo, takový řezat a štípat je radost. A jak už tu někdo psal, nebýt to tak daleko, klidně bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Docela zajímavé o vodotesnosti Samsung hodinek, http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/218452801081101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Strášo, je mi tě fakt líto, člověče...Já přišel na FÚ, zaklepal na nesprávné dveře. Paní po malé chvilce kecání zvedla ctěné pozadí (byla to vedoucí odboru), zavedla mě osobně do správné kanceláře, uvedla k ctěné paní úřednici, usedla na prázdnou židli naproti a dál jsme kecali. Mezitím ta správná paní úřednice - zapojujíc se poctivě do kecání - vyplnila tiskopis a odevzdala mi složenku na bratru cca 90,- Kč a za hlasitého halekání jsme se rozloučili a při odchodu z FÚ jsem se jen nevěřícně usmíval To píšeš o jiné dani asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Přítelka si loni pořídila byteček a když se byla letos na jaře na FÚ přihlásit k domovní dani, taky měla v tiskopisu vyplněné akorát svoje identifikační údaje. Velmi ochotná paní to s ní celé (do)vyplnila během pár minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 To píšeš o jiné dani asi...Daň z nemovitosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky