luka Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) Podvrtlej kotník v gipsu... Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem luka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Tragédi z DPD...diletanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Hele, mě dneska přivezlo DPD smeták. Zrovna jsem byl s dvěma svištěma na procházce ve vsi bez peněz. Borec pro nás přijel, naložil nás všechny do kabiny, zavezl domů na ledový vrch, při otáčení na ledě klouzal dolů bokem, ale nějak to pořešil, předal zásilku, vzal peníze a odjel. Co víc si přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Pokuta z Östereichu, bratru 9 tácků. To mne ten Ronaldo v Udine přišel kurwa draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Mladej čeká balík z Německa. Včera celý den sledoval, tracking, večer hláška, že to nestíhali. OK, stane se, mají toho hodně.Dnes celý den sleduje tracking, večer hláška "nesprávná adresa". Adresa je samozřejmě pinktlich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vánoční zmar, že už člověk neví z které do které... jestli na něco nezapomněl nebo na někoho, co sehnat, všude kotel lidí. Honička v práci a potom ještě větší kolem vánoc, přijde mi to každý rok horší a horší.... Kdyby aspoň napadl sníh a byly vánoce jak mají být, takto to bude zase na blátě a kalamita bude leden/únor... (to je výhled co mě naštve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Vánoční zmar, že už člověk neví z které do které... jestli na něco nezapomněl nebo na někoho, co sehnat, všude kotel lidí. Honička v práci a potom ještě větší kolem vánoc, přijde mi to každý rok horší a horší.... Kdyby aspoň napadl sníh a byly vánoce jak mají být, takto to bude zase na blátě a kalamita bude leden/únor... (to je výhled co mě naštve :-)Z téhle strany vánoce nemám vůbec rád. Jediné, co do 24. přináší je stres a stres a agresivita mezi lidmi. Zvlášť ve frontě na poště. Po vánocích se to otočí a je to pohoda, ale do štědrého dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Jestli si to trochu, chlapci, nedelate sami?Darky mam rozmyslene pul roku dopredu, porizene - v cim dal kvantitativne mensim mnozstvi - dva mesice predem.Dovolena naplanovana, uz jen poridit trochu zvance a pak.. pohoda s rodinou a prateli.Hlavne se z toho co? Hlavne se z toho neposrat! Na to jeste mam snad nejakej cas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Ono je to ruku v ruce s prací, jak se finišuje na konci roku a je potřeba všechno dotahovat, tak vylízají kostlivci ze skříní... Si každý rok říkám, že vyřeším vánoce v listopadu a jako každý rok je reším týden před štědrým dnem... tož klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Jestli si to trochu, chlapci, nedelate sami?Darky mam rozmyslene pul roku dopredu, porizene - v cim dal kvantitativne mensim mnozstvi - dva mesice predem.Dovolena naplanovana, uz jen poridit trochu zvance a pak.. pohoda s rodinou a prateli.Hlavne se z toho co? Hlavne se z toho neposrat! Na to jeste mam snad nejakej cas :-)Pod to se podepíšu. Nějak nedokážu pochopit, proč dárečky všichni shání na poslední chvíli, jako kdyby byly Vánoce nějakej novej vynález. Taky omezuju množství, holt mám proklatě rozvětvený příbuzenstvo a kdybych měl podarovat všechny, přijdu na buben. Hlavně děcka, ať mají radost z Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Coz o to, darky ja uz davno mam. Myslel jsem to spis tak, ze lidi jsou jak sileny. Musim kazdy den do centra, a pres to, ze Olomouc je takova vetsi dedina, nestacim se divit jak se k sobe lidi chovaji. At uz osobne nebo za volantem. Mam takovy svuj jako ritual pri ceste, stejne misto na parkovani, koupit kafe, vyridit co je potreba, prejet centrem, vyhodit kelimek od kafe, vyridit dalsi veci.. Porad stejna rutina, no a ti lidi jsou posledni tyden jak blazni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 To budou právě ti, pro který je čas vánoční každoroční překvápko. Za sebe přidám včerejší trolejbus narvanej důchodcema s balíčkama všude kolem a snažící se mi je bezmála nacpat i k malý do kočárku. Jedna babka si dokonce ještě stěžovala, že tady ten kočár zabírá tolik místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 ...kura, nikdy sem nebyl idealni fotr, hodne casu z detstvi me dcery jsem stravil strilenim zmetku obalenych hadrem. Ale ze prijde tak brzy doba, kdy mi "pubertacka" rekne, ze na mne na vanoce nema cas, protoze je s kamarady, to mne fakt dostalo... Asi meknu na stare roky >:-<. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Kolik jí je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 15 pryc... Navic bude kousek ode mne - jsem pres vanoce v Jizerkach, ona bude v Krkonosich. (Normalne zije s matkou v praglu). Kdyz sem ji rekl, ze za ni dorazim, tak ona nevi, protoze bude s kamaradama a nebude mit cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 15 pryc... Navic bude kousek ode mne - jsem pres vanoce v Jizerkach, ona bude v Krkonosich. (Normalne zije s matkou v praglu). Kdyz sem ji rekl, ze za ni dorazim, tak ona nevi, protoze bude s kamaradama a nebude mit cas...Zvyknes si :-(, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak z toho vyroste, horší kdyby ti to řekla ve svých 30. Sorry, tím jako nechci nějak vyvolat myšlenku že si starej to je jen vedlejší efekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Zvyknu. Prislo mi to lito... Zkratka zlomovy okamzik je tu..:-( Edit: Jasne, Tome... Zivot de dal. A jooo, sem stary, ale ne zastaraly ;-). Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tyvle v 15 letech sama na vánoce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Zvyknu. Prislo mi to lito... Zkratka zlomovy okamzik je tu..:-(Edit: Jasne, Tome... Zivot de dal. A jooo, sem stary, ale ne zastaraly ;-).Lito ti to prijde vzdycky, muzes mi verit, parkrat jsem to taky zazil a i kdyz to letos tusim tez, stejne se na to nedokazu pripravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky