guzmic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Růžový Duster. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Martas ty se s tim moc crcas! Netere mas hezke, ale pri vyberu auta nemaji mit hlas ani poradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 (upraveno) Duster je prý hnusnej, tak jsem v pátek objizdel dealery a nechal rodiče nasedat a vysedat (fiat, škoda, huindai, kia, Ford, Opel) a nakonec nejlepší pro naše (až na brblani táty, že chce superb, kam jsem ho posadil a nemohl ho vyndat) vybral ix20.Uznávám, že to tady nebude hit, ale já jsem spokojenej.S poradním hlasem je to těžký, jsem jen kašička a podporadni hlas mám já :-). Upraveno 18. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 A nechtěl jsi něco většího a praktického? Nezkoušel jsi třeba nové Berlingo nestupovaní, kufr a prostor na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 A nechtěl jsi něco většího a praktického? Nezkoušel jsi třeba nové Berlingo nestupovaní, kufr a prostor na 1*Přesně, tady tu starší mrazku má děda a je s tím maximálně spokojený. Drží to, pěkně se nastupuje, vystupuje a haldy místa. Koupíš i novější za tašku hrušek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 A nechtěl jsi něco většího a praktického? Nezkoušel jsi třeba nové Berlingo nestupovaní, kufr a prostor na 1*Berlingo, partner či kangoo, vše vyzkoušeno, ale nelíbilo se (nevim zda to znáte, mám doma plno estetu, co neřeší motor, výbavu,....., ale řeší jak v tom vypadají) což neuhadam ani neukecam.Je to opravdu debata psaná "brailovym písmem v cinstine" :-). Po skoro roce intenzivního hledání a zkoušení jsem snad na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Říká se, že dnes už nejsou špatná auta. Jenom dobrá a ještě lepší. Existují ale výjimky. Jednou z nich je ix20. Je to opravdu špatné auto, až s podivem, že dnes někdo může takovej střep ještě vyrábět. Sám Hyundai nedával tomu autu žádné velké naděje. Jaké bylo překvapení, když se vlastně omylem naprosto přesně trefili do cílovky důchodci. Kombinace vyššího posezu a nízké ceny učarovala opravdu tolika lidem, ze Hyundai dokonce prodlužuje výrobu a mne si ruce, jak se mu povedlo na tom krámu vydělat. Tohle auto je jasným důkazem toho, ze velká skupina lidí nedokáže poznat rozdíl mezi dobrým a špatným autem, navzdory tomu, že jinak je na auta odborník v podstatě každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Já myslel to nové. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tvl to je na svatozar! Chapu duvody omezeni u rodicu, ale rozhodne bych s nima nic neobjizdel...stejne ti tata rekne ze se mu do toho leze blbe jen proto, ze se mu to nelibi, viz ten Sup. Vybral bych sam (vybiram sam) a finito. A ... a nic, je mi do toho kulovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ja teda nejsem zadnej velkej automobilovej znalec, ale jesi jsou tu jasny pozadavky na prakticky a zaroven krasny auto, objednal bych zlutou multiplu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Nebo toho růžového Dustera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 No jo no, vidíš, tady máš dalšího "odbornika", co slapne vedle. Sám bych si vybral úplně jinak, ale hlavní kritérium bylo bezbolestné nasednuti rodičů.A celkem to bude jinej svět, po Felicii to má i posilovač, ABS a nějakej ten "erbek". Holt mám omezenej rozpočet a autem si nehonim ego :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Je to takový prdítko, ale ta nefoukaná jednašestka s manuálem snad nebude úplně k zahození a auto hlavní účel, pro který je pořizuješ, splní. Chápu, že bezohledně by si člověk vybral něco jinýho, ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tvl to je na svatozar! Chapu duvody omezeni u rodicu, ale rozhodne bych s nima nic neobjizdel...stejne ti tata rekne ze se mu do toho leze blbe jen proto, ze se mu to nelibi, viz ten Sup. Vybral bych sam (vybiram sam) a finito. A ... a nic, je mi do toho kulovy Jak jsem si to vychoval (na obě strany-rodiče i netere), takové to mám :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Mitsu Eclipse Cross jsi zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 To vůbec nebylo myšleno negativně na tebe. Kazdej druhej důchodce skončí v ix20. Jinde se to moc neprodává, u nás je to hit. Stejně jako duster (taky jebka). Ono jak ti tatíci přesednou z těch Felicií, přijde jim to bezva..ale ve srovnání se současnou produkci moderních aut je to proste strašný auto. Výhoda je, ze oni to vlastně často nepoznají ani po letech, takže je to jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Mitsu Eclipse Cross jsi zkoušel?Ježíš další nápad :-)), v dobrém, dík. Nee, ale jdu kouknout, do konce týdne je ještě čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Když někde čtu o "současné produkci moderních aut", naskakuje mi husí kůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 To vůbec nebylo myšleno negativně na tebe. Kazdej druhej důchodce skončí v ix20. Jinde se to moc neprodává, u nás je to hit. Stejně jako duster (taky jebka). Ono jak ti tatíci přesednou z těch Felicií, přijde jim to bezva..ale ve srovnání se současnou produkci moderních aut je to proste strašný auto. Výhoda je, ze oni to vlastně často nepoznají ani po letech, takže je to jedno..Hele, já to tak neberu :-), jak říkám, sám bych vybral úplně jinak. Ale ten limit je danej (pár lepších aut jsem jezdil), školy na to taky mám :-),tak bych šlápnout vedle teoreticky neměl, ale. Mám to jak u sebe s hodinkama, když se mi libej, tak to může být šmejd, ale koupím je-naši chtěj nové auto, vyšší a.....Na nákup a k lékaři to bude ok. Veřejne si to zdůvodňuju, tak mějte porozumění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Kuncaku, ani nevíš, jakou jsi mi udělal radost, že jsi dustera odpiskal... Já nevím proč, ale já to auto z duše nemám rád. Myslím, že ix20 je tak tisíckrát lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky