kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Kruciš, to bych se, s dovolením, někdy taky rád přidal... Klidně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 no a teraz tam ako na potvoru niekto postol fota cifrov (vraj original) z dob kedy este o tamponovom tisku nechyrovali,... tak jak to je?No nevim, na fotkách těch jetých, co tam postnul Tikal, mi přijde, že ty okraje číslic vypadají zřetelně jinak. Je fakt, že hodnotit to jen podle fotek je vachrlatý, ale byl bych hodně opatrnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak návštěva Hondy bylo fiasko. A do toho mi do toho začala mluvit druhá neter (čerstvé nacerpane zkušenosti z teorie, nemá řidičák, první jízdy v březnu).Uvazuju o fyzickém násilí, což už tu bylo :-), jen nevím kde začít-rodiče či netere :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Kup jim tramvajenku. Do dvou měsíců budou na kolenou prosit, abys je vzal do nejbližšího autosalonu :-) a bez odporu se podřídí tvému výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak návštěva Hondy bylo fiasko. A do toho mi do toho začala mluvit druhá neter (čerstvé nacerpane zkušenosti z teorie, nemá řidičák, první jízdy v březnu).Uvazuju o fyzickém násilí, což už tu bylo :-), jen nevím kde začít-rodiče či netere :-). Hele jestli chceš, s neteřema ti pomůžu. Rodiče si musíš seřezat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak návštěva Hondy bylo fiasko. A do toho mi do toho začala mluvit druhá neter (čerstvé nacerpane zkušenosti z teorie, nemá řidičák, první jízdy v březnu).Uvazuju o fyzickém násilí, což už tu bylo :-), jen nevím kde začít-rodiče či netere :-).Co se vlastně za auto líbí tobě?Jo a neteřím nechej tu starou felicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Co se vlastně za auto líbí tobě?Jo a neteřím nechej tu starou felicii.Netere do Felicie nevlezou (proto jsem kdysi koupil od bývalé přítelkyně Fabii). Je stará a ošklivá.Co se líbí mě, to není důležité :-). Jinak, když bych mohl-Ford mondeo kombi, asi volba c. 1. Jsem spíš praktik bez fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Když jsem viděl, že reaguje Dawe, automaticky jsem čekal něco jako "Hele jestli chceš, s dealerstvím Hondy ti pomůžu..." a von že s neteřema :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 nejsem z kamene kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Proto jsem kdysi koupil od bývalé přítelkyně Fabii. Je stará a ošklivá. Jako chapu, ze mas na ex pifku, ale takhle o ni verejne psat... nakonec vybral sis ji sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 je to napinavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Jako chapu, ze mas na ex pifku, ale takhle o ni verejne psat... nakonec vybral sis ji sam... Vybrala si ona mě, já jsem od přírody nesmělej :-).Jinak dík, mě tyhle hlody vždy zvednou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ale že to umíš rozjet, když se osmělíš Proč byla honda fiasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ale že to umíš rozjet, když se osmělíš Proč byla honda fiasko?Nelíbilo se a tátovi se vzadu špatně sedělo (špatnej sklon sedáku, tipuju. Ono mu dnes nebylo úplně dobře) .Na BMW nemám, klidně se přiznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Nelíbilo se a tátovi se vzadu špatně sedělo (špatnej sklon sedáku, tipuju. Ono mu dnes nebylo úplně dobře) . Na BMW nemám, klidně se přiznám.Kup Suzuki Vitaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Nelíbilo se a tátovi se vzadu špatně sedělo (špatnej sklon sedáku, tipuju. Ono mu dnes nebylo úplně dobře) .Na BMW nemám, klidně se přiznám.Ale to je asi trochu nesmyslný argument, ne? Nebo táta to bude řídit ze zadu či jezdit vzadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak návštěva Hondy bylo fiasko. A do toho mi do toho začala mluvit druhá neter (čerstvé nacerpane zkušenosti z teorie, nemá řidičák, první jízdy v březnu).Uvazuju o fyzickém násilí, což už tu bylo :-), jen nevím kde začít-rodiče či netere :-).V tom růžovém dusteru můžeš bít koho chceš, Ti to odpustí všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Kup Suzuki Vitaru.Už nic, story konci. Objednáno. Příští týden platím a vyzvedávam.Nespokojení z rodiny jezdej fabii (v ní skončím já). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Hjondé do každé rodiny? A jakou barvu vybraly neteře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Ale to je asi trochu nesmyslný argument, ne? Nebo táta to bude řídit ze zadu či jezdit vzadu?Táta už naštěstí pro všechny řídit nebude, bude se vozit (asi se mu hlavně nelíbil, já se tam s ním hádat nechtěl). Výběr byl jasnej, nejmenší brblani=kup. Většina to tu zná. Jsem z toho unavenej a otrávenej zároveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky