stenly Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak to si asi klikař (nebo neposíláš cenná psaní na Prahu 8). S poštou bych tu mohl do nasíracího vlákna psát pravidelně, ale tím bych se připravoval ještě o víc času, než mě beztrestně připravuje česká pošta. Ale k tomu cennému psaní přece jenom přihodím pár let starou story: Klient mi poslal z Brna dokumenty, které jsem druhý den potřeboval ověřit. Poslal je tedy jejich službou EMS za cca dvě stovky (tuším, že se to tak jmenuje nebo jmenovalo), která garantuje doručení do vlastních rukou do druhého dne. Čekal jsem tedy celý den doma na zásilku a když už se blížila čtvrtá hodina, ma poštu jsem zavolal. Tak mi paní s úplnou samozřejmostí sdělila, že doručovatel píchl kolo a nedorazí. Když jsem si odpustil nějaké konstruktivní poznámky, zeptal jsem se aspoň, jestli nemohl alespoň poslat sms? Na to mi bylo odpovězeno, že kdyby měl posílat každému sms, tak by se z toho zbláznil. Na to jsem zavěsil, protože jinak bych se z toho zbláznil já... Když jsem za chvíli potom vychladl, zavolal jsem tam znova, jestli si to tedy můžu vyzvednout. Naštěstí to vzala jiná paní, ale bohužel to nešlo. Zeptal jsem se tedy, jestli můžu alespoň počítat s tím, že mi to doručí zítra ráno? No a jaký bylo moje překvapení, když mi odpověděla, že mi to nemůže zaručit, že bych si musel připlatit asi sto korun za dopolední doručení! WTF??? Takže já si zaplatím expres dodání do druhého dne, to nejsou schopný dodržet bez jakéhokoliv pardónu, ale ještě si mám připlatit za to, že mi to doručí o den později alespoň dopoledne? No comment raději. O tom, že od pátku čekám balík, abych následující čtvrtek našel ve schránce výzvu , abych si na poště vyzvedl balík, na kterým je fixou napsáno datum přijetí z pátku se už radši rozepisovat nebudu... Jak jsem psal na začátku, o tom bych tady mohl psát na měsíční bázi. Odesláno z mého SM-G960F pomocí TapatalkTo jsem asi velký klikař, páč na poštu chodím posílat skoro každý týdne už skoro tři roky a problém jsem měl pouze jednou(ale to se vyřešilo a byla to moje chyba, páč jsem vypsal složenku nečitelně).Doufám, že jsem to nezakřikl:)) Ovšem není pošta jako pošta a je velký rozdíl mezi pobočkami. Několikrát jsem se snažil posílat z pošty v Praze 8 na Ládví a musím konstatovat, že tam je to naprostá katastrofa. Jak je tam celé sídliště na jednu celkem malou poštu, tak tam člověk čeká na odeslání blbého psaní klidně i hodinu. Zajímavé je, že na postshopu na Ládví cenné psaní nepřijmou a na Praze 4 ho v pohodě přijmou. Moc to nechápu, co to má znamenat? To bych čekal, že by to mělo být všade stejné. U české pošty musí jít člověk tomu štěstíčku trochu naproti, nechávám si posílat Edodejku na mail a když vidím, že adresát nebyl zastižen (bohužel v tomto pošta nemá moc dobrou statistiku) tak ty lidi kontaktuji ještě já, aby byla jistota, že se to doručí co nejdříve. Doručení balíku do druhého dne je u nich spíše náhoda:) a mám zkušenost, že se jim podaří doručit tak 25% zásilek takto rychle. Do dvou dnů ovšem doručí už většinu balíků (pokud nejsou Vánoce:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak me dnes Pomohli a Ochranili Vracel jsem se ze svihu, 80km na pohodu po praci. V cyklisticky osvezovne jsem si dal na konci 1 pivo a soudruzi to za prvnim rohem sbirali a davali vsem pumpickam dychnout... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Pekne, a za kolko ze taka pomoc a ochrana prosim je, ak to nie je tajne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 To jsem asi velký klikař, páč na poštu chodím posílat skoro každý týdne už skoro tři roky a problém jsem měl pouze jednou... Mno, odesílající obvykle problém nemá, až na ztrátu času ve frontě (případně komplikce s balíkem v černé barvě). Problém mívá adresát, a to tak, že často... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak me dnes Pomohli a Ochranili Vracel jsem se ze svihu, 80km na pohodu po praci. V cyklisticky osvezovne jsem si dal na konci 1 pivo a soudruzi to za prvnim rohem sbirali a davali vsem pumpickam dychnout... Sent from my iPhone using Tapatalk A ty ses k tomu pivu přiznal? Jestli jo, tak tě F. Dobrota vykostí na místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Nekostím. Každý svého štěstí strojvůdcem a jsou to jeho prachy. Jenom ať mi pak nechodí fňukat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 paro: a kolik si po tom 1 pivu nadejchal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak me dnes Pomohli a Ochranili Vracel jsem se ze svihu, 80km na pohodu po praci. V cyklisticky osvezovne jsem si dal na konci 1 pivo a soudruzi to za prvnim rohem sbirali a davali vsem pumpickam dychnout... Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to ja jsem si to asi vybral za tebe, dneska jsem celkem na prasáka předjížděl na motorce pres plnou a to protijedouci auto co mi uhybalo byli pomahaci... cekal jsem majaky uz celkem smireny s osudem, ale nechali to být... teda doufám, snad nepřijde obsílka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 vy dva se vemte za ruku a běžte spolu světem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Tak to ja jsem si to asi vybral za tebe, dneska jsem celkem na prasáka předjížděl na motorce pres plnou a to protijedouci auto co mi uhybalo byli pomahaci... cekal jsem majaky uz celkem smireny s osudem, ale nechali to být... teda doufám, snad nepřijde obsílka...Nevím co je na tomhle za chlubeni.A co, škoda mluvit a ještě víc se rozčilovat. Upraveno 11. června 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Nechlubím se, jenom mě to překvapilo, pokud to někoho pohorsuje tak prosim o smazání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Nechlubím se, jenom mě to překvapilo, pokud to někoho pohorsuje tak prosim o smazáníJen to tu nech :-), od toho je to vlákno nasiraci. V klidu, prostě mě to profesně naštvalo, to se mi stává často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Přes plnou předjíždím na motorce běžně - nevím, proč by to mělo někoho, kór profesně, nasírat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Přes plnou předjíždím na motorce běžně - nevím, proč by to mělo někoho, kór profesně, nasírat....Protože ta plná tam není pro srandu někoho, na něco upozorňuje. Takže proto. Dal se do toho nechci pouštět, jsem prostě na porušování značek a značení precitlivelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak jsem dneska taky předjížděl přes plnou. A holt traktor, první před kolonou kamionů začal odbočovat doleva. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Predjet na plne je jedna vec, ale predjet na plne, kdyz v protismeru neco jede, je vec zase jina. Pak na nas vetsina cumi, ze zereme deti a znasilnujeme zeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tak to ja jsem si to asi vybral za tebe, dneska jsem celkem na prasáka předjížděl na motorce pres plnou a to protijedouci auto co mi uhybalo byli pomahaci... cekal jsem majaky uz celkem smireny s osudem, ale nechali to být... teda doufám, snad nepřijde obsílka...Kdyz prijde obsilka tak odepres vypoved, vyreseno. Jsem rad ze se Ti nic nestalo. Tak me dnes Pomohli a Ochranili A vysledek? Tvl kuncák, když čtu tvou přecitlivělost tak taky něco přidam, třeba se dobereme nějakýho závěru, možná i rozumný diskuse, protože už fakt nevim co s tim. Začal jsem do práce jezdit s kolegou, ale je to nějaký zamindrákovaný hovado, jednou za čas mu regulérně mrdne, jízda je agresivní, vybržďuje ostatní, vyblikává, brání předjíždění a po zbytek času drží levej pruh, když ho někdo předjede pravym tak ho vytroubí a začne na něj najíždět. Argumentace "tady je limit, nemaj me co predjizdet", atd. Kdybych byl v jinym autě tak je reakce jasná, dál od něj. Jenže to tak není a já bych potřeboval poradit, co s takovym materiálem dělat. Zajímá mě to ze všech různých hledisek a reakce "nejezdit s nim" nikomu moc nepomůže. Nějaký nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Btw Kuncaku, ted teda pujdu trochu proti sobe, ale plna neznamena, ze nesmis predjizdet. Muj kamos s oblibou rika, ze dvojita plna je vyhrazeny pruh pro motorky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Protože ta plná tam není pro srandu někoho, na něco upozorňuje. Takže proto. Dal se do toho nechci pouštět, jsem prostě na porušování značek a značení precitlivelej.Njn, každej má svoje dítě s velkým obočím,peace. Horhe - patří ti to, pitomče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Horhe-tos měl docela štěstí, tohle je skrabnuti, s nadsázkou. Mohlo to vypadat jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky