Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No vidite, k čemu je korelace nebo kauzalita, kdyz se vam nevejde uhli do sklepa...

Hele, co budeš číst radši-o lidském nestesti/blbosti nebo všechno vím, všechno znám, všude jsem byl a můj názor je ten jedinej správnej? :-)). I titulky Blesku se čtou víc než třeba ve VTM-ku.

Uhlí je to normální, pro mě naštěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Hele, co budeš číst radši-o lidském nestesti/blbosti nebo všechno vím, všechno znám, všude jsem byl a můj názor je ten jedinej správnej? :-)). I titulky Blesku se čtou víc než třeba ve VTM-ku.

Uhlí je to normální, pro mě naštěstí.

Postav si z toho takovou zídku, vokolo toho dřeva.

Odkaz ke komentáři

uhlí se dá navršit až po strop, obzvlášť když je uhlař vybaven dopravním pásem, což už je standardem. Jen pak někdy může být problém se zasypanýma dveřma. Já to musel vyřešit postavením přepážky, vytvořením chodbičky.

A jinak abych si taky trošku postěžoval, v pátek jsem byl na obecní brigádě, sundávali jsme střechu na místním kulturhausu, bývalé škole. Ano, sundání střechy je nejsilnější zaklínadlo pro přivolání deště.

Odkaz ke komentáři

Já bych předpokládal, že se jedná o tzv. metrák, ale ten má teda jednotku q. Což by znamenalo 5 tun.

Je to 5 tun, a věřte mi, je to až po strop ( poslední kousky jsem tam rval ručně ), zbytek jsem přikryl a kašlu na to. 

Odkaz ke komentáři

Měls zaměstnat holky, aby Ti ty šutráky kladívkem roztloukaly na mour - víš kolik je teď v tom sklípku zbytečného vzduchu?  :ph34r:

Ty sem nejezděj, pro ně je na chatě hrozná nuuuda :-)). Takže si to tam připravuju pro sebe na stáří ( jak já tuhle větu od našich slyšel hodněkrát a nesnášel jí).

Odkaz ke komentáři

Thomas- jo tohle znám, takhle nějak vypadá to kolo od neteře :-)).

A abych nebyl mimo vlákno, dnes díky vedřinám dostala většina zaměstnanců volno od 15 hod. Zůstat "musí" jen ti nejempatičtější/nejblbější, bohužel já. Kurňa, do 18 hod. doba dlouhá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...