Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak na druhou stranu, důležité věci, jako třeba že chceš o 20 víc a že v pátek nepracuješ, je třeba dohodnout předem ;)

To jo, tuhle jsme sháněli studenta na dva dny v týdnu a první věta z jednoho z uchazečů byla, že může jen v úterý a ve čtvrtek a že nedělá déle než do pěti odpoledne. A že si chce s sebou vodit psa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak. Říkám už skoro rok, že ženy začínají být za volantem agresivní a nebezpečné. Naposledy mne jedna takyřidička předjížděla cca sedmdesátkou. V obci. Na železničním přejezdu. A přitom mi pohledem dala najevo, co (nepěkného) si o mně myslí.

Před 3 měsícema mi rozstřelili auto na totálku na semaforu - ne mojí vinou. Po 3 mesících jsem konečně sehnal auto požadovaného stavu a výbavy ... 6 den parkuji před obchodem, schválně zaparkuji úplně na konci do posledního místa podélného parkování, nechám před seboiu místo na 1,5 auta .... přicházím k autu a vidím jak nějaká fabie couvá že zaparkuje, nezastavuje se a opírá se mi o auto - dobíhám k autu a buším zezádu na to auto co stále couvá do mého auta a už je naplno do něj opřené, nic, dobíhám dopředu a bouchám do okna - konečně paní přestává couvat - dívá se na mne stylem jako co ... a milostivě popojede dopředu - před sebou má v tu chvíli 3 metry místa .... jí říkám, paní co děláte, dyť máte před sebou 3 metry, proč jste do mne nabourala ??? ona že nic ... vůbec ... vylezla ven, kouká se na moje auto a říká - no tam nic nemáte - já jí říkám, no vidíte ten celej rozpraskanej nárazník? takhle se ty auta nevyrábí ... no tak to asi sepíšeme no ... a ani slovo, že by se omluvila nebo něco? ne ... a to své auto měla komplet dojebané ze všech stran ... no jako bylo mi už fakt nanic ... 6 dní jsem měl auto v kupě ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já měl jednou brigádníka a poslal sem ho s klukama do Litomyšle. A jak udeřilo 15:30, tak si někde chlap našel víko vod krabice vod bot, pučil si fix, na to víko napsal HK a šel na stopa.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...