Zlý Jabko Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 A mě se lidi divěj, že nerad řídim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tak na druhou stranu, důležité věci, jako třeba že chceš o 20 víc a že v pátek nepracuješ, je třeba dohodnout předem To jo, tuhle jsme sháněli studenta na dva dny v týdnu a první věta z jednoho z uchazečů byla, že může jen v úterý a ve čtvrtek a že nedělá déle než do pěti odpoledne. A že si chce s sebou vodit psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 U nas se zase mnozi mladi uchazeci mraci na praci o vejkendu nebo ze nocni oni rozhodne delat nebudou!Asi jako: "je uz je vecer, jdu domu. Prijdu rano a dojedu to. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Já měl zaměstnance ale musel sem mu dát výpověď - dostal 8 let za loupežný přepadení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 A uz vam nekdy prijel uchazec na pohovor (pozice Key Account Manager) na kole v dresu? Helmu si sundal az pote, co jsem ho o to pozadal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tos to dobře vystupňoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Asi maly account... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Si mu mal dat len neplatene volno, za dva roby by bol nazad za dobre chovanie a este by si na nho pocerpal dake dotacie ako ze ho pomahas integrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 A uz vam nekdy prijel uchazec na pohovor (pozice Key Account Manager) na kole v dresu? Helmu si sundal az pote, co jsem ho o to pozadal...to je pozice klicnika u trezoru? Tak tam by ta helma nevadila, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No a co teprve zkrácení pracovní doby, worklajfbalanc a tak... potýkáte se/řešíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No a co teprve zkrácení pracovní doby, worklajfbalanc a tak... potýkáte se/řešíte? Že bych zkrátil pracovní dobu na 10 hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 denne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No jasně, na zaměstnance musí být přísnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Že bych zkrátil pracovní dobu na 10 hodin? do první pauzy předpokládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 A uz vam nekdy prijel uchazec na pohovor (pozice Key Account Manager) na kole v dresu? Helmu si sundal az pote, co jsem ho o to pozadal...A pracoval by ve styku se zakazniky? Schopnostmi byl na vysi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Je to tak. Říkám už skoro rok, že ženy začínají být za volantem agresivní a nebezpečné. Naposledy mne jedna takyřidička předjížděla cca sedmdesátkou. V obci. Na železničním přejezdu. A přitom mi pohledem dala najevo, co (nepěkného) si o mně myslí. Před 3 měsícema mi rozstřelili auto na totálku na semaforu - ne mojí vinou. Po 3 mesících jsem konečně sehnal auto požadovaného stavu a výbavy ... 6 den parkuji před obchodem, schválně zaparkuji úplně na konci do posledního místa podélného parkování, nechám před seboiu místo na 1,5 auta .... přicházím k autu a vidím jak nějaká fabie couvá že zaparkuje, nezastavuje se a opírá se mi o auto - dobíhám k autu a buším zezádu na to auto co stále couvá do mého auta a už je naplno do něj opřené, nic, dobíhám dopředu a bouchám do okna - konečně paní přestává couvat - dívá se na mne stylem jako co ... a milostivě popojede dopředu - před sebou má v tu chvíli 3 metry místa .... jí říkám, paní co děláte, dyť máte před sebou 3 metry, proč jste do mne nabourala ??? ona že nic ... vůbec ... vylezla ven, kouká se na moje auto a říká - no tam nic nemáte - já jí říkám, no vidíte ten celej rozpraskanej nárazník? takhle se ty auta nevyrábí ... no tak to asi sepíšeme no ... a ani slovo, že by se omluvila nebo něco? ne ... a to své auto měla komplet dojebané ze všech stran ... no jako bylo mi už fakt nanic ... 6 dní jsem měl auto v kupě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Me prisel brigadnik a na zametani garaze si poridil vlastni respirator. A korkovy tesneni strihal v gumovejch rukavicich. Druhej den prisel pozde - o 10 min - a prohlasil, ze jeste dozvejkaval. Bydli tak 400m od prace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 takze idealni zamestnanec... pracovni pomucky svoje, o bezpecnost prace dba a chodi presne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Já měl jednou brigádníka a poslal sem ho s klukama do Litomyšle. A jak udeřilo 15:30, tak si někde chlap našel víko vod krabice vod bot, pučil si fix, na to víko napsal HK a šel na stopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky