Návštěvník YPO Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 YPO - neměl jsem bohužel po ruce pomocníky, jinak bych to přesně tak udělal :-).hele já byl z kontrolek taky dycky vyřízenej ..... už nejsem ...... furt něco svítí ....... dokud se nerozesvítí červená stopka tak furt jedu včéra mi někdo odpálil nouzovej východ na střeše ...... na to kontrolka není ...... zjistil jsem to až na konečný před tejdnem se mi rozesvítil na palubce velkej žlutej autobus s ocáskem ....... v životě jsem to neviděl ....... schválně jestli uhodneš co to bylo ?
kuncák7 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 hele já byl z kontrolek taky dycky vyřízenej ..... už nejsem ...... furt něco svítí ....... dokud se nerozesvítí červená stopka tak furt jedu včéra mi někdo odpálil nouzovej východ na střeše ...... na to kontrolka není ...... zjistil jsem to až na konečný před tejdnem se mi rozesvítil na palubce velkej žlutej autobus s ocáskem ....... v životě jsem to neviděl ....... schválně jestli uhodneš co to bylo ? Nevím, co to je?Já vím, že to není životu nebezpečný, ale mě to prostě v autě znervozňuje ( neumím se od toho oprostit ) a můžu si to říkat dokola.Eskimáku- asi víš jak fotím. Dovedeš si představit, co bych asi viděl na videu, které natočí umělec jako já?? Tam bys nerozeznal ani auto.
eskimak Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Nevím, co to je?Já vím, že to není životu nebezpečný, ale mě to prostě v autě znervozňuje ( neumím se od toho oprostit ) a můžu si to říkat dokola.Eskimáku- asi víš jak fotím. Dovedeš si představit, co bych asi viděl na videu, které natočí umělec jako já?? Tam bys nerozeznal ani auto.
Klotzman Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 ..a těch keců kolem, když se konečně došoural na parkoviště, normálně jsem měl chuť poděkovat za zájem a odjet i s hodinkama. Ale budiž, lidi jsou různí.Mě se stalo, že jsme se s prvním zájemcem domluvili, šlo o fungl nový hodinky, starý asi dva měsíce, papíry, pouzdra, atd., borec přijel, prohlídl, pokýval hlavou a začal smlouvat. Ne z nějakýho konkrétního důvodu, ale jen tak, že prostě sleva. Jsem se zatnul a ustál to v klidu, ale dodělalo mě, že nakonec z něj vylezlo, že si vzal rovnou o dva litry míň a že teda musí ještě zajet do bankomatu. Nakonec to teda klaplo, ale hlavou jsem kroutil ještě dva dny.
Prochy68 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Mě se stalo, že jsme se s prvním zájemcem domluvili, šlo o fungl nový hodinky, starý asi dva měsíce, papíry, pouzdra, atd., borec přijel, prohlídl, pokýval hlavou a začal smlouvat. Ne z nějakýho konkrétního důvodu, ale jen tak, že prostě sleva. Jsem se zatnul a ustál to v klidu, ale dodělalo mě, že nakonec z něj vylezlo, že si vzal rovnou o dva litry míň a že teda musí ještě zajet do bankomatu. Nakonec to teda klaplo, ale hlavou jsem kroutil ještě dva dny.Tak ona si spousta lidi mysli, ze kdyz uvidis prachy tak vymeknes....aspon trosku....
Bert Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Tak se také připojím. Nejdřív naštval, a pak spíš rozchechtal mně nováček, který mi, aniž bych hodinky nabízel, sdělil, že mi za ně dá částku, která byla 24% retailu.
Duke650 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 (upraveno) No vidíš náčelníku, takový chvályhodný proaktivní přístup nové generace :-) a my starci furt brbláme jak jsou ti mladí neaktivní :-) Upraveno 23. července 2019 uživatelem Duke650
odjinud Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Hm, taky se mi vcera rozsvitila kontrolka motoru. Hlavne, ze to bylo pred tydnem na diagnostice (EM+STK). Asi zase fretky prekously kabel k lambde... nemam ted cas to resit, musim jezdit, tak uvidime cca za 10 dni. Snad nezustanu nekde viset... A proč jsem tak nabrousenej? V palubní pc se mi rozsvítila kontrolka na světla. Tak jsem vyměnil vše co šlo, jen prostě brzdy sám nezkontroluju a dnes při návštěvě automechanika se to ukázalo, práva brzdová, oprava na 2 minuty a já tam jedu 20 minut tam a 20 minut zpět. Sakra.
odjinud Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Jinak koho irituje predjizdeni se kamionu na dalnicich, tak vcera vecer jsem na D1 videl mozne reseni - borec (Rakusan v SUV mercedes) je oba objel tak stopadesatkou odstavnym pruhem...
kuncák7 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Jinak koho irituje predjizdeni se kamionu na dalnicich, tak vcera vecer jsem na D1 videl mozne reseni - borec (Rakusan v SUV mercedes) je oba objel tak stopadesatkou odstavnym pruhem...Žádná novinka, před 6-ti lety mě takhle podjel vietnamec ve formanu, já jsem si málem cakl do katat jak jsem se lekl. On byl naprosto vpoho :-).
dawe009 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Žádná novinka, před 6-ti lety mě takhle podjel vietnamec ve formanu, já jsem si málem cakl do katat jak jsem se lekl. On byl naprosto vpoho :-). Udělej si výlet do Asie Zjistíš, že tohle je tam úplně cajk. Přičti si k tomu, že řidičák si koupil v Sapě a nemůže tě to dojmout
baza Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Tak se také připojím. Nejdřív naštval, a pak spíš rozchechtal mně nováček, který mi, aniž bych hodinky nabízel, sdělil, že mi za ně dá částku, která byla 24% retailu.No a co? Prodals?
Bert Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Myslím, že za prodej při těchto podmínkách by mně rabín vyrazil z Obce :-)
honzyk Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 á vím, že to není životu nebezpečný, ale mě to prostě v autě znervozňuje ( neumím se od toho oprostit ) a můžu si to říkat dokola.Tomu rozumím, jak mi na palubce svítí něco co nemá, jsem nesvůj, i tankování mám většinou vychytaný tak, že stihnu zajet k pumpě těsně před tím než se mi rozsvítí hladový voko. Akorát blbý v zimě, soudruzi u Fordu se rozhodli, že při teplotách po 4°C mi bude mezi budíkama svítit oranžová sněhová vločka a pod 0°C zčervená
Duke650 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Myslím, že za prodej při těchto podmínkách by mně rabín vyrazil z Obce :-)A kdyby to navíc byly hodinky z toho vtipu (?tyto hodinky mám od otce, na smrtelném loži mi udělal dobrou cenu...?)tak by to šlo do pamětihodností na čestné místo :-)
Karlos Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 A proč jsem tak nabrousenej? V palubní pc se mi rozsvítila kontrolka na světla. Tak jsem vyměnil vše co šlo, jen prostě brzdy sám nezkontroluju a dnes při návštěvě automechanika se to ukázalo, práva brzdová, oprava na 2 minuty a já tam jedu 20 minut tam a 20 minut zpět. Sakra.Stačí couvnout k nějaké stěně, šlápnout na brzdu a vidíš jestli svítí...Třeba v garáži to funguje skvěle.
zceyee Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Stačí couvnout k nějaké stěně, šlápnout na brzdu a vidíš jestli svítí...Pripadne pozadat prvniho kolemjdouciho, predevcirem jsem takhle nekomu pri vymene zarovky slapal na brzdu. Tak jsem vyměnil vše co šlo, jen prostě brzdy sám nezkontrolujuPockej, ty rozsvitis svetla, mlhovky a vsechno, vsechno sviti a ty to pak zacnes vymenovat? A kdyz si vsechno vymenil, mohl ses domnívat že jsou to tedy brzdy, a přesto si s tím vědomě jel? Kdybys nebyl úředník tak nerejpu, neber si to osobně.
PepaSFI Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 obvykle stačí na pedál opřít třeba tašku, nebo to zapřít o sedadlo smetáčkem. Stačí málo, ty světla se rozsvítí dřív než je potřeba nějaká síla.
zceyee Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 obvykle stačí na pedál opřít třeba tašku, nebo to zapřít o sedadlo smetáčkem. Stačí málo, ty světla se rozsvítí dřív než je potřeba nějaká síla.A abychom to dotáhli úplně do extrému, telefon ze zaplým nahráváním umístit za vozidlo a může zkontrolovat i zpátečku.
Doporučené příspěvky