Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Takze kdyz mam smlouvu, ze kdyz zvitezim, tak dostanu takovou a makovou odmenu, tak se z ni da tak snadno vykroutit tim, ze reknu, ze ac mi pravnik vyhral spor, tak dokud mi nepredlozi, co presne udelal, tak mu nezaplatim?

přemýšlíš jak ojebat právníka, kterej ti vyhrál spor.....?

hmmmm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jako děti jezdili na vlečce od traktoru, na haubně od V3S, od 6 let na fichtlu, po polňačkách v trabantu...a tak nějak taky žijem. Jako ano, svěřit někomu dítě na tábor a tohle se dozvědět, tak z toho nadšenej rozhodně nebudu, ale zase bych z toho nedělal konec světa. Taky je otázka, jestli je vezl někde 300m z pole na statek, nebo 50 km po silnici první třídy. Děcka z toho měly beztak akorát prdel.

Odkaz ke komentáři

Jako malý jsme jezdili na tábor co rok. Autobus nás vysadil nějakejch 5-6 km od cíle, přijel dědek s traktorem a valníkem, nějakejch 20-25 děcek nalezlo na valník i s kuframa a krosnama. Kus po silnici, zbytek polňačkou a lesem. Dneska by dědka ukřižovali.

Edit: Dejw byl rychlejší.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Viděl jsem video.. Nějaká okrajová zóna, minimální provoz. A nevíme ani ty ani já, jestli jel po te silnici 100 m k nejbližší odbočce na statek nebo 100 km. Jak říkám, není to profi chování člověka, kterému svěříš dítě..ale že bych v tom viděl nějakou katastrofu..nevím no.

Pokutu si zaslouží..ale ničit mu za to život? Jen si krájejme salám. Aby ses jednou nedivil, až se ukrojí kolečko i tam, kde máš svoje zájmy..

Odkaz ke komentáři

Uz som sa k tomu nechcel vracat ale ok, jednu cast mojho textu si prehliadol. Premavka. Proste tie deti mohol zabit bez svojho aktivneho pricinenia, chybou niekoho ineho. A ci isiel 50 alebo 100 je jedno, urcite nesiel 10 ci 15 ako traktor s vleckou po polnej ceste. V 50ke v tom navese nemas sancu prezit.

On mohol znicit kopec zivotov, celych rodin, lebo je blby (a nema mat vodicak) alebo blby (schvalne). K salame sa vyjadrovat nebudem, to je demagogia. Henten blb bude este rad ak mu nejaky rodic nepojde poratat rebra. Ked ho pustia z basy za viacnasobne ohrozenie bezbrannej osoby.

Odkaz ke komentáři

V 50ke v tom navese nemas sancu prezit.

Vzdycky kdyz se k diskusi o doprave vlozis ty tak to stoji za to. :D Nahodou sem videl nazivo crash privesu pro kone na autobahn. Zustal na boku, ale konovi se nic nestalo. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Vzdycky kdyz se k diskusi o doprave vlozis ty tak to stoji za to. :D Nahodou sem videl nazivo crash privesu pro kone na autobahn. Zustal na boku, ale konovi se nic nestalo. :D

Co ti k tomuto pribehu s konom napisat chlapce... . Ked dospejes, pochopis (mozno) rozdiel medzi konom a dietatom. A prestanes vozit v kabine dodavky sekeru.

Odkaz ke komentáři

Já se nebudu vyjadřovat k tobě, protože ty seš celej jedna velká demagogia. Ty prostě víš všechno. I to, jak rychle jel. I to, kolik bys mu za to napařil. Ještě, že můžeš soudit jen v internetových diskuzích.

Odkaz ke komentáři

Eskimak, kdyby se tedy děti presunovaly pěšky, po silnici, jak předpisy určují, tak ten stejný potenciální řidič, co by vrazil do přívěsů, by shodou okolností nemohl smest skupinku děti jdoucí po silnici?

Ech jo.

Odkaz ke komentáři

Já se nebudu vyjadřovat k tobě, protože ty seš celej jedna velká demagogia. Ty prostě víš všechno. I to, jak rychle jel. I to, kolik bys mu za to napařil. Ještě, že můžeš soudit jen v internetových diskuzích.

Nebudes sa vyjadrovat, ale vyjadrujes sa.

Nema to zmysel. Ked uz nevies pouzit argument, tak splechnes takyto informacny skvost k teme. Ako zvycajne. Bohuzial som sa opat raz po dlhom case neudrzal a nemohol nereagovat na tvoje vylevy, uz to lutujem. Budem trenovat lepsie. Tymto na tuto temu koncim, aj na radu jedneho mudreho cloveka odtialto, za co mu dakujem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...