Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Klasika u CD. Pak ti pruvodci behem 15 minut vypise lejstro, ty s tim pujdes na nadrazi do kancelare pro kompenzaci. Vyplnis za asi 30 minut dalsi lejstro, vystojis frontu u vokynka abyses dozvedel, ze te do 30 dnu vyrozumi. Tak to vezmes, zabrblas, hodis rovnou tam do kose a vodejdes jako ja minule :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncak: upřímnou soustrast.. muj tata to zabalil uz pred deseti lety, ani se nedožil sedesatky.. a i z tohodle pohledu si dovolim namitnout: rekni jim to.. nenechávej to v sobe.. patril prece i jim.. pripijte mu, zavzpominejte, popovidejte si, budte spolu...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

@Kuncák: Taky upřímnou soustrast. Co řekneš holkám je na Tvé triko, ale pokud nejsi jediný pozůstalý a pohřeb odložit nejde, asi bych to řešil jak radí Petr: dát si na taťku i sobě na odvahu frťana a radši zalhat "o něco míň", třeba že chtěl abyste si užili společnou dovolenou a místo pohledu do rakve na něj vzpomínali v dobrém. Dovedu si představit že i Ty sám bys to při své nátuře jednou chtěl stejně...  -_-

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl domluvený v sedm ráno na prohlídku jednoho pozemku, stojím tam tři čtvrtě hodiny, nikdo nikde... A to jsem tomu ichtylovy říkal, není to brzy v sedm? Ne, ne, já jsem ranní ptáče, kretén, fakt ale....a to mě ještě k tomu před chvilkou křuplo v krku a otáčím se jak robocop :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...