Murphy97 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Klasika u CD. Pak ti pruvodci behem 15 minut vypise lejstro, ty s tim pujdes na nadrazi do kancelare pro kompenzaci. Vyplnis za asi 30 minut dalsi lejstro, vystojis frontu u vokynka abyses dozvedel, ze te do 30 dnu vyrozumi. Tak to vezmes, zabrblas, hodis rovnou tam do kose a vodejdes jako ja minule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Co si stěžujete:) Můžete být rádi, že vlak vůbec přijel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Přésněé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To se mi taky stalo. Byl to ?rychlik vyssi kvality? nebo tak nejak. Vsude natriskano, tak jsem si koupil jednicku a vagon nikde. A s reklamaci jsem se taky nemrskal, na to nemam cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Teď to mají vymakaný. Průvodčí nic nepsal, ale tiskl. Kašlu na to, jezdím často a paní na pokladně mě zná. Příště se zeptám jestli bude jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Posledni vecere v taverne a v noci sup domu, do zimy. Aspon ze jsem si vzal volno Ct - Pa na aklimatizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Pohoda :-) Neboj se nic, akorát přišlo oteplení, dneska už bylo dobře na kraťasy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Na kratasy je dobre porad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Na kratasy je dobre porad :-)Jak pro koho, já jak nemám těch svých třicet do plusu, tak jsem takový nesvůj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Jak pro koho, já jak nemám těch svých třicet do plusu, tak jsem takový nesvůj :-)Jojojo, v sobotu jsem se už koukal kde mám kulicha,kdyby náhodou :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Vidím na fotkách nejaké robalené slnečníky. Snáď ho tam nezabudol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To by bylo v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Kuncak: upřímnou soustrast.. muj tata to zabalil uz pred deseti lety, ani se nedožil sedesatky.. a i z tohodle pohledu si dovolim namitnout: rekni jim to.. nenechávej to v sobe.. patril prece i jim.. pripijte mu, zavzpominejte, popovidejte si, budte spolu... Upraveno 12. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Shořel jeden z nejhezčích brdských srubů.... https://coloraaa.rajce.idnes.cz/Fort_Benning_uz_neni/ https://mzbd.rajce.idnes.cz/Fort_Benning_Brdy_vyhoreni_srubu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 @Kuncák: Taky upřímnou soustrast. Co řekneš holkám je na Tvé triko, ale pokud nejsi jediný pozůstalý a pohřeb odložit nejde, asi bych to řešil jak radí Petr: dát si na taťku i sobě na odvahu frťana a radši zalhat "o něco míň", třeba že chtěl abyste si užili společnou dovolenou a místo pohledu do rakve na něj vzpomínali v dobrém. Dovedu si představit že i Ty sám bys to při své nátuře jednou chtěl stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Dnes v 8.27 mi umřel táta. Kurwa.Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Tak jsem byl domluvený v sedm ráno na prohlídku jednoho pozemku, stojím tam tři čtvrtě hodiny, nikdo nikde... A to jsem tomu ichtylovy říkal, není to brzy v sedm? Ne, ne, já jsem ranní ptáče, kretén, fakt ale....a to mě ještě k tomu před chvilkou křuplo v krku a otáčím se jak robocop :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 A celej se otočit můžeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 A celej se otočit můžeš?:-) :-) :-) Do Pelhřimova jedu mrknout zítra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky