zceyee Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 V 7 rano, tos vstaval tak v 5?. To snad nevstavaj ani zvirata, ne?
Dave123 Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 (upraveno) Jsem vstával ve 4:30 jsem pořádný hovado Upraveno 13. září 2019 uživatelem Dave123
kuncák7 Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Tak dnes trochu z lehčího soudku-nejstarší se dnes pomlatila při snaze udělat selficko (nic vaznyho, pár oderek a rozbité koleno, ale vypadalo to děsně), střední mě to dnes poprvé nandala v plavání přes zátoku a zpět (možná bych se víc hecnul a vyrovnal to, ale víc mě dostalo že jsem pak skoro nevylezl vyčerpáním z vody a musel se tvářit statečně, holt starnu) a nejmladší nechce do vody bez kridylek (už jsem zkusil snad všechno).Ať vám to všem tika.
warann Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Odesláno 14. září 2019 Tvl jsem dnes využil CD. Ráno cesta do Brna celkem OK. Odpo z Brna do Prahy uz sekera 70 minut. Teď návrat domů sekeru cca 2 hodiny. Ať jdou fakt s tímhle "servisem" do prdele.
African Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Tvl jsem dnes využil CD. Ráno cesta do Brna celkem OK. Odpo z Brna do Prahy uz sekera 70 minut. Teď návrat domů sekeru cca 2 hodiny. Ať jdou fakt s tímhle "servisem" do prdele.Asi jsem Vás potkal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Asi jsem Vás potkal :-) Išiel si na bicykli a fotil si ich za Brnom a potom pred Prahou?
Triskell Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Jsme sice v době překotné komunikace přes mobily a messengery, ale ku*va, ty hrubky, moře hrubek a nepřečíst si po sobě napsaný text aspoň jednou, aby se odstranily ty nejhorší hrůzince, na to si asi nezvyknu.
martar Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Tak dnes trochu z lehčího soudku-nejstarší se dnes pomlatila při snaze udělat selficko (nic vaznyho, pár oderek a rozbité koleno, ale vypadalo to děsně), střední mě to dnes poprvé nandala v plavání přes zátoku a zpět (možná bych se víc hecnul a vyrovnal to, ale víc mě dostalo že jsem pak skoro nevylezl vyčerpáním z vody a musel se tvářit statečně, holt starnu) a nejmladší nechce do vody bez kridylek (už jsem zkusil snad všechno).Ať vám to všem tika.U nás pomohly potápěčský brýle - zkoušels? A jinak teda každej den nenápadně ufukovat křidýlka.
paro Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Smrt lasicovitym a hlodavcum! To je z toho, ze nemocnicni kocky sly do utulku
bandicoot Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Jako chápu, když uvědomělý whistleblower nahlásí nějakou loženou prasárnu a nepovažuju ho a priori za bonzáka, ale že desítka lidí podpoří autora videa s formulí, z toho je mi spíš smutno a vidím v tom shrbeného občánka utíkajícího za Willi Leimerem do Petschkova paláce nahlásit, že soused má prase. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dalnice-u-pribrami-formule-technicky-nezpusobila-svedci-policie.A190917_081921_praha-zpravy_rsr Upraveno 17. září 2019 uživatelem bandicoot
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Jako chápu, když uvědomělý whistleblower nahlásí nějakou loženou prasárnu a nepovažuju ho a priori za bonzáka, ale že desítka lidí podpoří autora videa s formulí, z toho je mi spíš smutno a vidím v tom shrbeného občánka utíkajícího za Willi Leimerem do Petschkova paláce nahlásit, že soused má prase.https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dalnice-u-pribrami-formule-technicky-nezpusobila-svedci-policie.A190917_081921_praha-zpravy_rsrje to peklo ...... v kontextu s tím, že policie pátrá mám taky příběh začátkem měsíce jsem měl nehodu ..... teda nehodu ? .... ke střetu nedošlo, ale musel jsem celkem drsně zabrzdit, páč mi nedalo auto přednost a vzadu to odnesla jedny paní úrazem vše mám nahrané na kameře včetně SPZ vozu co mi nedal přednost ...... domluvil jsem se s policií, že jim pošlu materiál do emailu ..... páč to mělo 121 MB tak jsem to poslal přes úschovnu, kde je vidět kdo si to stáhl ...... zatím si to nikdo nestáhl takže policie pátrá
bandicoot Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Jasně, tady udělaj celonárodní hon na červenou formuli, která byla možná v bezpečnějším stavu než x% silničních povozů a to včetně schopností a smyslů řidiče, ale to jenom proto, že na sociálních sítích jsou vidět. Dej to na youtube, pošli link na Primu a zejtra si to stáhne deset policajtů... edit: zase překlepy Upraveno 17. září 2019 uživatelem bandicoot
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Jasně, tady udělaj celonárodní hon na červenou formuli, která byla možná v bezpečnějším stavu než x% silničních povozů a to včetně schopností a smyslů řidiče, ale to jenom proto, že na sociálních sítích jsou vidět. Dej to na youtube, pošli link na Primu a zejtra si to stáhne deset policajtů... edit: zase překlepypřesně .... rád bych to udělal, ale vzhledem k tomu, že to není ukončené tak si počkám na dopis co přijde
Franta Dobrota Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Ani mě těch 10 závistivých bonzáků nepřekvapuje...
dawe009 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 ...a prej "...řítila formule" dyk to jelo na volnoběh podle videa. Ale je důležité mít pořádný titulek. To by ještě tak scházelo, aby se tady projížděly auta, u kterých nelze z kamery zjistit, komu poslat pokutu. Znovu opakuju, tohle auto má v ČR jeden člověk a pochybuju, že by ho jen tak půjčoval kamarádům. Ono ani není sranda to auto vůbec nastartovat a rozjet. Všichni ví, kdo to je a PČR tím spíš. Ale nic na něj nemaj, protože ho nikdo není schopen usvědčit a pokud ho někdo nepráskne v tom smyslu, že si je jistý že je to ten a ten, protože proto a proto a bude schopen to dokázat a nebo pokud se řidič nepůjde přiznat, tak si takovejch článků můžou napsat ještě sto a je jim to furt prd platný. Hlavně ukázat lidem pyráta a ošklivého kapitalistu vykořisťovatele, ať je na koho nadávat a utahovat šrouby. 10 tis. pokuta a řidičák na rok. Za tohle, kdy nikdo nebyl ohrožen, nic se nestalo..a ovčani v diskusích na idnesu radostně hýkají.
stenly Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Není vo čem psát, tak řeší pičoviny. O nic nejde, maximálně když ho chytnou, tak dostane pokutu s kterou ten člověk asi počítal. Navíc v tom seděla osoba, která měla evidentně pud sebezáchovy páč jela jak připosratá
kral083 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Naštěstí nám teď dal Babiš na výběr a prý za 3500Kc/rok si můžeme přečíst články od opravdových profesionálů. Neskutečný.
Doporučené příspěvky