Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klasika u CD. Pak ti pruvodci behem 15 minut vypise lejstro, ty s tim pujdes na nadrazi do kancelare pro kompenzaci. Vyplnis za asi 30 minut dalsi lejstro, vystojis frontu u vokynka abyses dozvedel, ze te do 30 dnu vyrozumi. Tak to vezmes, zabrblas, hodis rovnou tam do kose a vodejdes jako ja minule :-)

Odesláno

To se mi taky stalo. Byl to ?rychlik vyssi kvality? nebo tak nejak. Vsude natriskano, tak jsem si koupil jednicku a vagon nikde. A s reklamaci jsem se taky nemrskal, na to nemam cas...

Odesláno

Teď to mají vymakaný. Průvodčí nic nepsal, ale tiskl. Kašlu na to, jezdím často a paní na pokladně mě zná. Příště se zeptám jestli bude jednička.

Odesláno

Posledni vecere v taverne a v noci sup domu, do zimy. Aspon ze jsem si vzal volno Ct - Pa na aklimatizaci...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jak pro koho, já jak nemám těch svých třicet do plusu, tak jsem takový nesvůj :-)

Jojojo, v sobotu jsem se už koukal kde mám kulicha,kdyby náhodou :-)))

Odesláno (upraveno)

Kuncak: upřímnou soustrast.. muj tata to zabalil uz pred deseti lety, ani se nedožil sedesatky.. a i z tohodle pohledu si dovolim namitnout: rekni jim to.. nenechávej to v sobe.. patril prece i jim.. pripijte mu, zavzpominejte, popovidejte si, budte spolu...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

@Kuncák: Taky upřímnou soustrast. Co řekneš holkám je na Tvé triko, ale pokud nejsi jediný pozůstalý a pohřeb odložit nejde, asi bych to řešil jak radí Petr: dát si na taťku i sobě na odvahu frťana a radši zalhat "o něco míň", třeba že chtěl abyste si užili společnou dovolenou a místo pohledu do rakve na něj vzpomínali v dobrém. Dovedu si představit že i Ty sám bys to při své nátuře jednou chtěl stejně...  -_-

Odesláno

Tak jsem byl domluvený v sedm ráno na prohlídku jednoho pozemku, stojím tam tři čtvrtě hodiny, nikdo nikde... A to jsem tomu ichtylovy říkal, není to brzy v sedm? Ne, ne, já jsem ranní ptáče, kretén, fakt ale....a to mě ještě k tomu před chvilkou křuplo v krku a otáčím se jak robocop :-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...