KFL Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Nakrk mě soused, kterej odpálil asi 8 dělbuchů na zahradě, čímž vzbudil prcka. Nechápu, co má Štědrej den společnýho s děláním bordelu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Nakrk mě soused, kterej nechápe, že štědrý večer se musí oslavit a tímpádem odpálit 8 dělbuchů pro štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Nakrk mě soused, kterej nechápe, že štědrý večer se musí oslavit a tímpádem odpálit 8 dělbuchů pro štěstí Máš pravdu jako vždy.nejlépe je odpalovat při hraní Tichá noc, Svatá noc Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Asi jsem se přežral uherákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Máš pravdu jako vždy.nejlépe je odpalovat při hraní Tichá noc, Svatá noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Asi jsem se přežral uherákem A štve tě že už není? :-) Úplně Ti rozumím, právě jsem zlikvidoval výborný italský salám z divočáka :-)). Jdu se mrknout jestli Ježíšek nedonesl dvě štangle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Jste cunata, mate se postit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 A štve tě že už není? :-) Úplně Ti rozumím, právě jsem zlikvidoval výborný italský salám z divočáka :-)). Jdu se mrknout jestli Ježíšek nedonesl dvě štangle Když já to namíchal s lovečákem, čabajkou, řízkem, úlama, rulandou šedou, slivovicí, samozřejmě salátem a brambůrkama. Asi si dám bechera, třeba to bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Se z toho pose.res Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Se z toho pose.res No jestli bude žena chtít trochu lásky, tak se asi pobleju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Nakrk mě soused, kterej odpálil asi 8 dělbuchů na zahradě, čímž vzbudil prcka. Nechápu, co má Štědrej den společnýho s děláním bordelu . To mi připomnělo "Odkdy ty držíš Boží Hod, ty dobytku, kterej se i na Štědrej večer zleješ jako mužik!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Nakrk mě soused, kterej nechápe, že štědrý večer se musí oslavit a tímpádem odpálit 8 dělbuchů pro štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Jsem na chvilku zaskočil a koukám, že si pěkně užíváte no nic jdu na Pelíšky sice je znám nazpaměť ale je to klasika a to se musí.To Horhe v nejhorším i vypumpujou žaludek HEHEHEHE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 No jestli bude žena chtít trochu lásky, tak se asi pobleju. Tohle mne fakt rozsekalo Zato mne naštval chlap když jsem před chvílí venčil psa. Můj měl svítící obojek a je to nejklidnější pes v okruhu desítek kilometrů. Potkali jsme nějakého staršího chlápka s menším smetákem, který mi retrívra napadl - a chlap na mne začal řvát, nadávat a tykat... Tééda, takhle mi nebouchly saze už dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tohle mne fakt rozsekalo Zato mne naštval chlap když jsem před chvílí venčil psa. Můj měl svítící obojek a je to nejklidnější pes v okruhu desítek kilometrů. Potkali jsme nějakého staršího chlápka s menším smetákem, který mi retrívra napadl - a chlap na mne začal řvát, nadávat a tykat... Tééda, takhle mi nebouchly saze už dlouho Ja teda neviem,co hovori litera zakona o pouzivani nahubkov a obojkov,ale to neustale pobehovanie coklov,bez voditiek a nahubkov ktori zarucene nekusu je na prezdrzku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Nakrk mě soused, kterej odpálil asi 8 dělbuchů na zahradě, čímž vzbudil prcka. Nechápu, co má Štědrej den společnýho s děláním bordelu . u nás to bylo taky, asi nějaký nový kchůl trend. A na Silvestra to zas bude masakr. Popravdě řečeno, někdy se toho trochu bojím. Obzvlášť když je málo sněhu a pak nacházím zbytky toho svinstva na střeše. Vážně bych nerad aby mi shořela střecha kvůli čínskému šmejdu. Už jsem viděl takovou tu kulovou pumu velikosti tenisáku jak neráčila z té trubky pořádně vystartovat a vylítla jen tak asi tři metry vysoko. To v davu lidí na náměstí není zrovna to pravý. Abych nebyl špatně pochopen, celkem proti pyrotechnice nic nemám, patřím ke generaci která dělala podivnosti z různých tajemných komponent, z travexu, suříku, dýmovnice z peroxidu a odbarvovače. Ale když vidím jak se s tím zachází tak z toho nemám dobrý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Když já to namíchal s lovečákem, čabajkou, řízkem, úlama, rulandou šedou, slivovicí, samozřejmě salátem a brambůrkama. Asi si dám bechera, třeba to bude lepší. Jiří, to mi něco připomíná. A bechera kvôli esenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Tak jsem právě zjistil, že jsem ztratil 2. část nový dálniční známky.Che. Asi mi zůstala na střeše a venku někam frnkla. Starou známku mám slepenou, novou nalepenou a k výměně na poště se dostanu až v novém roce.Mezitím ale jedu pryč.Se poseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Jsem nekde vyfasoval super sra.....ku perfekně jsem si dnešek užil v oné malé mistnosti a ještě mě ktomu bolí celý tělo.Fakt dobrý....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Děje se to tady pořád a měl bych si na to už zvyknout, ale... klik a klik Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky