Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nakrk mě soused, kterej nechápe, že štědrý večer se musí oslavit a tímpádem odpálit 8 dělbuchů pro štěstí

:suicide_anim: Máš pravdu jako vždy.nejlépe je odpalovat při hraní Tichá noc, Svatá noc

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A štve tě že už není? :-)

Úplně Ti rozumím, právě jsem zlikvidoval výborný italský salám z divočáka :-)).

Jdu se mrknout jestli Ježíšek nedonesl dvě štangle

Když já to namíchal s lovečákem, čabajkou, řízkem, úlama, rulandou šedou, slivovicí, samozřejmě salátem a brambůrkama. Asi si dám bechera, třeba to bude lepší.
Odkaz ke komentáři

No jestli bude žena chtít trochu lásky, tak se asi pobleju.

Tohle mne fakt rozsekalo :gora:

Zato mne naštval chlap když jsem před chvílí venčil psa. Můj měl svítící obojek a je to nejklidnější pes v okruhu desítek kilometrů. Potkali jsme nějakého staršího chlápka s menším smetákem, který mi retrívra napadl - a chlap na mne začal řvát, nadávat a tykat... Tééda, takhle mi nebouchly saze už dlouho :mad:

Odkaz ke komentáři

Tohle mne fakt rozsekalo :gora:

Zato mne naštval chlap když jsem před chvílí venčil psa. Můj měl svítící obojek a je to nejklidnější pes v okruhu desítek kilometrů. Potkali jsme nějakého staršího chlápka s menším smetákem, který mi retrívra napadl - a chlap na mne začal řvát, nadávat a tykat... Tééda, takhle mi nebouchly saze už dlouho :mad:

Ja teda neviem,co hovori litera zakona o pouzivani nahubkov a obojkov,ale to neustale pobehovanie coklov,bez voditiek a nahubkov ktori zarucene nekusu je na prezdrzku....

Odkaz ke komentáři

Nakrk mě soused, kterej odpálil asi 8 dělbuchů na zahradě, čímž vzbudil prcka. Nechápu, co má Štědrej den společnýho s děláním bordelu :suicide_anim:.

u nás to bylo taky, asi nějaký nový kchůl trend. A na Silvestra to zas bude masakr. Popravdě řečeno, někdy se toho trochu bojím. Obzvlášť když je málo sněhu a pak nacházím zbytky toho svinstva na střeše. Vážně bych nerad aby mi shořela střecha kvůli čínskému šmejdu. Už jsem viděl takovou tu kulovou pumu velikosti tenisáku jak neráčila z té trubky pořádně vystartovat a vylítla jen tak asi tři metry vysoko. To v davu lidí na náměstí není zrovna to pravý. Abych nebyl špatně pochopen, celkem proti pyrotechnice nic nemám, patřím ke generaci která dělala podivnosti z různých tajemných komponent, z travexu, suříku, dýmovnice z peroxidu a odbarvovače. Ale když vidím jak se s tím zachází tak z toho nemám dobrý pocit.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...