kuncák7 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Kdo ze znalců to rozlouskneJednosměrná pražská Podskalská ulice auta po obou stranách takže průjezd tak akorát pro jedno auto které tam jede rychlostí pod 50 km.Zprava je ulice Na Hrobci taktéž jednosměrná.Z ní se vyřítí cyklista poměrně rychle a střetne se s tím autem které nemělo čas zastavit protože cyklista vyrazil zpoza rohu v protisměru do Podskalské. Jak to bude řešit policie když by dejme tomu došlo i ke zranění cyklisty,řidič auta nemohl předpokládat že proti němu v jednosměrce najednou vyrazí cyklista. Předpokládejme že ke střetu dojde dejme tomu 10 m od té křižovatkydík za názorJeště jsem se na to koukl a bude tam asi i rozhodující, kde ke střetu přímo došlo. v ulici Na Hrobci i v Podskalské je umístěna dopravní značka IZ5a ( obytná zona ) , kde je povolena rychlost automobilu max. 20 km/h nikoli pod 50 km/h jak píšeš. Jen na to upozorňuji, protože teď už dávno není jisté něco, co si myslíme, za vším hledej skrytej zádrhel ( dle selského rozumu je věc jasná - cyklista vlítl v protisměru někam, kde neměl co dělat ).Víc už mě asi nenapadne. Na hrobci.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) ... o tom jsem právě psal, ta obytná zóna Na Hrobci už totiž začíná, když do ní vjíždíš z nábřeží. Na Hrobci po pravý straně (Vltava za zády) bylo vždycky, co já pamatuju, dětský hřiště (jestli je tam furt jsem si teda nevšiml, když jezdím okolo; jako malý děti jsme tam chodily), tak asi kvůli tomu. Edit: kuncáku, Ty máš pěkný mapy :-) Ty značky tam ale asi nejsou přesně polohově zobrazený (jakože by je někdo zaměřoval), to je asi jenom schematicky, ne? Takže nemužeš třeba změřit na tý mapě, jak je v reálu daleko ta značka obytná zóna od hranice křižovatky? Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Takže jak radí D-Fens: Hlavně cyklounovi, kolemjdoucím ani policajtům NIC neříkat (oni jsou placení od toho aby si to zdokumentovali), ohlásit nervové zhroucení a vyčkat nástupu právníka. Zdání klame, co jednomu připadá jako 50 mohlo v té jednosměrce klidně být jen 25 - důležité je že to řidič ubrzdil a pumpičkáře CO DO JEHO AUTA NARAZIL nepřejel (a nezacouval)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 ... o tom jsem právě psal, ta obytná zóna Na Hrobci už totiž začíná, když do ní vjíždíš z nábřeží. Na Hrobci po pravý straně (Vltava za zády) bylo vždycky, co já pamatuju, dětský hřiště (jestli je tam furt jsem si teda nevšiml, když jezdím okolo; jako malý děti jsme tam chodily), tak asi kvůli tomu. Edit: kuncáku, Ty máš pěkný mapy :-) Ty značky tam ale asi nejsou přesně polohově zobrazený (jakože by je někdo zaměřoval), to je asi jenom schematicky, ne? Takže nemužeš třeba změřit na tý mapě, jak je v reálu daleko ta značka obytná zóna od hranice křižovatky?Ještě je na tom hřišti po tobě bábovička s pamětní ceduličkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 ... o tom jsem právě psal, ta obytná zóna Na Hrobci už totiž začíná, když do ní vjíždíš z nábřeží. Na Hrobci po pravý straně (Vltava za zády) bylo vždycky, co já pamatuju, dětský hřiště (jestli je tam furt jsem si teda nevšiml, když jezdím okolo; jako malý děti jsme tam chodily), tak asi kvůli tomu. Edit: kuncáku, Ty máš pěkný mapy :-) Ty značky tam ale asi nejsou přesně polohově zobrazený (jakože by je někdo zaměřoval), to je asi jenom schematicky, ne? Takže nemužeš třeba změřit na tý mapě, jak je v reálu daleko ta značka obytná zóna od hranice křižovatky?Je to program DOPRAVA, kterej bohužel není aktualizovanej ( některé části a instituce si platí aktualizace, u nás to prý není nutné ) a funguje spíše jako berlička, když si nejsem úplně jistej, že tam ta značka byla. To, že není přesně tam, kde opravdu je, je ten nejmenší problém :-))- Změřit to mohu, ale je to znovu jen orientační ( mě se tu i ukáže, když je znaška vyfocená, její umístění, ale když se to neaktualizuje, tak znovu pecháček ).Hřiště i park tam stále jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Afri, až zase budeš zakládat nějaké vlákno, tak si nejdřív v klidu sedni, nadechni se, napočítej do 100 a pak si to znova pořádně promysli :-)))). A pak se s někým poraď :-). Protože vlákno koronavirus mě asi přivede do blázince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Takže jak radí D-Fens: Hlavně cyklounovi, kolemjdoucím ani policajtům NIC neříkat (oni jsou placení od toho aby si to zdokumentovali), ohlásit nervové zhroucení a vyčkat nástupu právníka.Tvl, tohle napsat .. sem. To bude shitstorm tady vecer. Edit, jinak samozrejme .. .. za odvahu. Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Afri, až zase budeš zakládat nějaké vlákno, tak si nejdřív v klidu sedni, nadechni se, napočítej do 100 a pak si to znova pořádně promysli :-)))). A pak se s někým poraď :-). Protože vlákno koronavirus mě asi přivede do blázince:-) :-) :-) čekal jsem průšvih, ale ne tak velký, každopádně tam zaznělo hafo zajímavých informací, takže nakonec si myslíme že je i vcelku užitečné, no musíš se naučit vypouštět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) @zceyee: Jaká odvaha? Jako smrad bez řidičáku jsem se na kole nadělal tolika vylomenin, abych dokázal pochopit že když to rozjetej švihnu do nepřehledné křižovatky (klidně stojícímu) autu před čumák, tak to na 10 metrech při vybírání zatáčky neubrzdím a nabiju si rypák. Kolega Kuncák promine, ale jestli by za conradem popsanou lapálii někdo zasloužil pověsit za koule do průvanu, tak ti kdo legalizují protisměrný vjezd cyklistům do jednosměrek s oboustranným parkováním a alibisticky se u toho odvolávají na vágní předpisy které to umožňují (ale nepřikazují) Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Myslím, že kolega Kuncák promine a ještě ti to podepíše . Tyhle výmysly jdou za politickou, nikoliv úřednickou částí samosprávy. Kuncák by určitě mohl vyprávět o boji s větrnými mlýny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) @zceyee: Jaká odvaha?Myslel jsem odvahu sem napsat podporu d-f, navadet lidi "vyhejbat se odpovednosti", "neprijmout trest jako chlap". Vzdycky se to tady zvrhne a div se nevola po stannem pravu pro tyhle "vychcanky", ale zatim nic, tak snad dobry. Jinak samozrejme souhlasim (pokud to nebylo doted zjevne). edit: odpovednosti jsem myslel prijmout trest, tedy vytahnout penezenku a zaplatit (takova novodoba, vseobecne uznavana, forma aktu uvedomeni si vlastni chyby) Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 A proč jak ta blbá ovce přijímat trest za něco co bych dost možná ani neměl šanci ovlivnit? To není "nedostatek chlapáctví", ale odpor k přetrvávající komunisticko-maoistické tezi zdejší policie a justice, že každý čin musí mít viníka a že základem společenské nápravy je akceptování viny obviněným, bez ohledu na ústavu, vinu a následky. Je pravda že D-fens poslední dobou poskytuje dost prostoru i různým pseudoliberálním magorům (ale to svým způsobem dělá i tohle fórum) - nicméně v klasifikaci průserů a jejich politických původců (např. mediálně populárního ex-dopraváka Humla, který zvrácenosti typu "správního deliktu" protlačil i tuzemským parlamentem) má vzácný talent a odvahu pojmenovat dotyčné pravým jménem. Štěstí že je zatím pod rozlišovací úrovní dotčených - za Rakouska-Uherska už by nejspíš klepal kosu v jedné cimře s Karlem Havlíčkem Borovským v Brixenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Že by zrovna naštvalo, asi úplně ne, ale podat si zde inzerát s poptávkou a pak se ani neuráčit odpovědět, to fakt nechápu. Několikrát přihlášen, zpráva přečtena a ani nenapíše běž do řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Že by zrovna naštvalo, asi úplně ne, ale podat si zde inzerát s poptávkou a pak se ani neuráčit odpovědět, to fakt nechápu. Několikrát přihlášen, zpráva přečtena a ani nenapíše běž do řiti.Nebuďte slušnej, řekněte to jméno Name, Adresse, Verbindungen, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Je tu vlákno hodnocení... Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Že by zrovna naštvalo, asi úplně ne, ale podat si zde inzerát s poptávkou a pak se ani neuráčit odpovědět, to fakt nechápu. Několikrát přihlášen, zpráva přečtena a ani nenapíše běž do řiti.Tohle se mi tu stalo uz nekolikrat, i u vazenych clenu. Nepochopim, ale zas mi neprijde uplne fer davat za tohle negativni hodnoceni. Nic neslibovali, nic jsme si nedomluvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Tohle se mi tu stalo uz nekolikrat, i u vazenych clenu. Nepochopim, ale zas mi neprijde uplne fer davat za tohle negativni hodnoceni. Nic neslibovali, nic jsme si nedomluvili.Ja sa priznám že taktiež niekedy si SZ prečítam, no ihneď neodpisem, nakoľko sa stane že nemám čas, alebo si potrebujem premyslieť stanovisko, pripadne naštudovať napr. pri ponuke na výmenu. Takze to chápem, no zas snažím sa v daný deň reagovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Hele, tohle je v pohode. Necekam, ze dostanu odpoved hned. Ale kdyz uplyne tyden a mezi tim je v inzeratu dalsi jeden dva upy, tak je to na nastvani. Aspon by se sluselo neco napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Jasne to už je naozaj na ... zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Hele, tohle je v pohode. Necekam, ze dostanu odpoved hned. Ale kdyz uplyne tyden a mezi tim je v inzeratu dalsi jeden dva upy, tak je to na nastvani. Aspon by se sluselo neco napsat. Urcite se mezi takovejma najde i naprosty hovado, ktery neodpovida zcela schvalne, ale vetsinou jde jen o clena, co neudrzi myslenku Nejake zavery bych delal teprve kdyz se mu pripomenu a ani pak nedostanu zadnou (nebo dostanu nejakou psychopatickou) odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky