Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já PČR nevolal. Nějak mi leželo v palici, že do 100 000 Kč volat nemusím, ale neuvědomil jsem si, že jsem způsobil škodu třetí osobě ( zaměstnavateli ). Byl jsem trochu v šoku :(

Stalo se mi to na přivaděči v Ji.....směrem od Jihlavy v té vracečce nahoře na kopci.

Nějak to dopadne, teď už nic nenabrečím. Hlavně, že nebylo žádné zranění, že to odneslo jen auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mistni zbranomilci, melete kraviny. Byli otravni, mohl se otocit a jit do haje, bylo to uprostred civilizace, lidi kolem, moznych reseni tohoto problemu bylo milion a jeden. Ale borecek povazoval za nezbytne dat jim za vyucenou a napalil to do nich jak Dawson city, takze stejne jako v Dawson city musi pocitat s nasledky. Zbrane patri ve stredni Evrope maximalne do mistniho vlakna o zbranich, a to jeste neni jiste, ale urcite nejsou na to, aby jimi resili spory na ulici uprostred Brna curacci, kteri si kupuji zbran bez zbrojaku a pak s ni chodi chlastat do hospody.

Nevim co je Dawson city, ale vim co je sci-fi... nikdo ti nepomůže, nikoho se nedovoláš, projdi se v noci kolem hlaváku a na civilizaci a střední evropu zapomeneš... podobná špína mě tam jednou málem ubodala, lidi nepomohli, fízlové se otočili, měl jsem jen holé ruce a naštěstí jsem se ubránil. Kdybych měl zbraň, tak rovnou na komoru abych pak nemusel u soudu poslouchat výmysly.

Odkaz ke komentáři

"Málem ubodala" znamená, že tě bodali a nedobodali nebo že ti někdo vyhrožoval, že vytáhne nůž? To je rozdíl - a na obě tydle situace je různě přiměřená obrana. Já nejsem proti nošení zbraní ale někdy mám pocit, že rizikovejm situacím jdou zbraňomilci tak trochu naproti..

Odkaz ke komentáři

Málem ubodali znamená, že jsem šel s přítelkyní na rozjezd, přišel o hadry jak mě casnoval, když jsem ho dostal na zem, tak jsem ho blbec nedokopával a nechal, znovu na mě běžel já posunul přítelkyni na bok ulice a vykrýval nůž mikinou nařasenou na ruce bodl mě do ruky, potom na zastávce plné lidí jsem znovu stál mezi ním a přítelkyní, chodil kolem a vyčkával s otevřeným nožem v kapse na příležitost a jak jsem nastupoval do rozjezdu, tak mě chtěl znovu bodnout zezadu, vzal jsem mu nůž, když jsem mu přímo držel ruku za záěstí a říkal kolemstojícím týpkům ať mu ten nůž jenom vemou, tak se otočili, vzal jsem mu ho nakonec sám, hodil ho do otevřeného rozjezdu a nechal nastoupit mladou, pak mě zase začal rvát ven, až jsem nastoupil, tak zase on dovnitř, tak jsem zase ten nůž vyhodil ven. Kdybych mu ho nevzal, tak ho mám v zádech nebo břichu. Mohl jsem se potom jeho nožem bránit, ale vyřešil jsem to beze zranění a odhodil zbraň pryč. Znovu ve stejné situaci se dvěma útočníky z té party zevláků a se zbraní bych tu situaci vyhodnotil jinak a asi bych si ho radši případně odseděl.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

"Málem ubodala" znamená, že tě bodali a nedobodali nebo že ti někdo vyhrožoval, že vytáhne nůž? To je rozdíl - a na obě tydle situace je různě přiměřená obrana. Já nejsem proti nošení zbraní ale někdy mám pocit, že rizikovejm situacím jdou zbraňomilci tak trochu naproti..

Nebezpečnejm situacím jdou naproti jen blbci, to nemá se zbraněma co dělat.

Odkaz ke komentáři

projdi se v noci kolem hlaváku a na civilizaci a střední evropu zapomeneš... podobná špína mě tam jednou málem ubodala, lidi nepomohli, fízlové se otočili, měl jsem jen holé ruce a naštěstí jsem se ubránil. Kdybych měl zbraň, tak rovnou na komoru abych pak nemusel u soudu poslouchat výmysly.

ne že bych to chtěl zažít, ale furt slýchám hlaváku podobný historky, ale já sám jsem nebyl nikdy ničeho podobnýho svědkem a to jsem tam prakticky denně...

Odkaz ke komentáři

Chtějí nám tu zrušit masnu co mám tak 100metrů od baráku.Maso mají krásné a ceny k tomu odpovídající,není problém si něco objednat dopředu.Důchodci tam nechodí nakupovat,ti by chtěli kilo tak do 30korun.Tak tam bude zase masna nevalné kvality a flaksa /špatně naporcované,nevzhledné maso/,hlavně,že bude o desetikorunu levnější. :crying_anim02: :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Umřel mi na X5 diferenciál a obě poloosy - v životě jsem neslyšel, že by se to někomu stalo, a šup - je to tu :-(

Práve som došiel od kamaráta. Má druhú generáciu a tiež nadáva. Motor, štartovanie v zime, praskajúce reflektory, nekvalitné originálne diely. Volá ho to moje nemecké blato. Je to jeho štvrté BMW, no stále spomína na Bavoráky spred desiatich rokov.
Odkaz ke komentáři

Práve som došiel od kamaráta. Má druhú generáciu a tiež nadáva. Motor, štartovanie v zime, praskajúce reflektory, nekvalitné originálne diely. Volá ho to moje nemecké blato. Je to jeho štvrté BMW, no stále spomína na Bavoráky spred desiatich rokov.

Já si ale nestěžuju - na 100 tisíc km je to vcelku pohoda. Všechno ostatní šlape, jak má..
Odkaz ke komentáři

..a projevovalo se to nějak předem..?

Lehké vibrace při noze na plynu nad 100 kmh. Jak šla noha dolů, tak klid.

Myslel jsem, že je to nevyváženejma kolama a odložil řešení až "po přezutí", kdyby to nepřestalo... chyba.. :-)

Odkaz ke komentáři

Lehké vibrace při noze na plynu nad 100 kmh. Jak šla noha dolů, tak klid.

Myslel jsem, že je to nevyváženejma kolama a odložil řešení až "po přezutí", kdyby to nepřestalo... chyba.. :-)

sakra... se vzrůstající rychlostí se ty vibrace zvyšovaly? Mě něco podobného dělá kolem 80-100kmh, připisuji to taky těm kolům...

Odkaz ke komentáři

Já si ale nestěžuju - na 100 tisíc km je to vcelku pohoda. Všechno ostatní šlape, jak má..

Tiež má na X5 niečo cez 100 tis. km. Inak vlastí autoservis so slušným renomé a občas porovnáva a tiež nadáva na súčasnú výrobu všeobecne. Dnes mi ukazoval starý vač. hriadeľ, ktorý zvonil jasným tónom a rovnaký fungl nový, ktorý akoby bol z dreva. Išlo o 4.roč. Passata, ale rovnaké je to aj u iných značiek. Nedávno mal v dielni Cayenne a bol šokovaný koľko tam bolo pôvodných dielov vyrobených v Poľsku.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...