mondeo2 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ze jedu do thajska, tak si kamos objedna at mu dovezu fejkovy Rolexy... ktery tam teda po nejakej periperitich koupim a tedka s nim neustale resim, jestli jsou dostatecne realny nebo ne a jestli sem za ne nedal moc nebo co... grrr aspon sem poucenej. Si zasloužíš banán, už jen za to k čemu jsi se propůjčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni všechno bude lepší a jistě bude stát ta nová za to !!!! Frajer, chytrej, hodnej a na každé ruce jedny hodinky ? Ten nebude dlouho sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ze jedu do thajska, tak si kamos objedna at mu dovezu fejkovy Rolexy... ktery tam teda po nejakej periperitich koupim a tedka s nim neustale resim, jestli jsou dostatecne realny nebo ne a jestli sem za ne nedal moc nebo co... grrr aspon sem poucenej.a dobře ti tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 On je fakt špína !!! http://www.novinky.cz/ekonomika/278365-ceskemu-exportu-skodi-podpora-*****-riot-i-dalajlamy-tvrdi-necas.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni kup si psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 kup si psa co psa, medvídka mývala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni No, to jsme na tom stejně... PS: psa mám a nějak to není ono PS2: mývalové jsou prevíti, nebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni No, to jsme na tom stejně... Tak to dejte hoši dohromady a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 .. Že si musím najít novou přítelkyni Kubo byly za tím ty Explorery? Já že o nich už taky dlouho uvažuju, ale kdo by mi pak žehlil košile?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Do bytu leda rybičky. Pes by byl celý den sám... Ale zase, jak jsem tuhle někde četl: Chcete ženu nebo psa? Odpověď : Záleží, jestli si chcete nechat posrat koberec nebo celý život. Bobisku a víš, že mohly! Opravdu se nevyplácí posílat přítelkyni pohled z Berlína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Do bytu leda rybičky. Pes by byl celý den sám... Ale zase, jak jsem tuhle někde četl: Chcete ženu nebo psa? Odpověď : Záleží, jestli si chcete nechat posrat koberec nebo celý život. Bobisku a víš, že mohly! Opravdu se nevyplácí posílat přítelkyni pohled z Berlína Kdybys jí udělal dítě hned jak si jí potkal, žádné PhD. by do ciziny dělat nejela... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Startér v pr... zrovna ve chvíli kdy jsem měl jet naše vyzvedávat k vlaku. Když se má něco pos.at tak v nejméně vhodnou chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 TŘI frajeří, kteří jsou každý jiný, každý z nich pracuje v jiném oboru, ale všichni i za mé peníze a VŠICHNI JSOU TO VELKOHUBÍ MISTŘI SVĚTA. BÉMNEČASBÍLEK Našlo by se jich jistě víc, ale tito tři si evidentně nevidí do huby hlavně v poslední době. Kde se v nich bere ta sebejistota po deseti vteřinách rozovoru nebo komenáře přecházející do arogance je až zarážející. Nejvíce mají společné tu vrchovatou míru jajínkovství a sebelítosti a snad uplně nejvíce toho JAK JIM dle jejich neochvějného názoru KŘIVDÍ CELÝ SVĚT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Tahle směšná molekula zabíjí lidi v Evropě. Šmejdi, co to prodávají by měli jít sedět na hodně dlouho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 začíná to být dost vážné: http://www.novinky.cz/domaci/278488-pocet-obeti-metanolu-stoupl-na-deset.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Ten první nic netušil, ale ty další nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Další smutná ..... http://www.novinky.cz/kultura/278534-zemrel-herec-radoslav-brzobohaty.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Ťrochu mě štve, že jsem ted zazdil týden své dovolené, skoro pro nic. Měl jsem předsevzetí, že slezu pár kopců u našich sousedů ( Albánie, Makedonie, Monte Negro, Bosnu, Chorvatsko a když bude čas, tak i nejvyšší kopce na chorvatských ostrovech ).Bral jsem to z toho, co jsem kdy dříve absolvoval a nezkontroloval to dřív. A tak jsem si vylezl v Prokletých horách Male Jezerce a ted se dva dny škrábal na Titov Vrh v Makedonii- přejezdy a pod, celkem 4 dny, otevřel slavnostně net, zjistil, že takovejhle signál jsem nikde neměl, otevřel stránky a zjistil, že jsem se sem drápal skoro zbytečně, nejvyšší hora obou států je jinde a je společná- Velký korab. Původně to mělo být do vlákna co mě potěšilo, ale ted je to sem. Takže hurá dolů, přejet zase zpátky, kde jsem už skoro byl a vydrápat se na jinej kopeček. Aspoň jsem splatil nějaké restíky.Za blbost se platí a zas až tak hrozný to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Nebylo to dnes, ale v pátek. Moje slinivka to nevydržela a od pondělka si píchám 4x denně inzulín. Kua.....co bude dál ??? Se na to fakt už ale zvysoka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Gile,tobě se nějak smůla lepí na paty.Jak se Ti to přihodilo se slinivkou?Vydrž a zas bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky