Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě zas nas**l Michal24. Byli jsme domluveni na prodeji HD2 (já jemu), po telefonu všechno ok, schůzka domluvená. Večer přestal brát telefon a neodpovídá ani na zprávy... Ale co, hlavně že nám chutná jíst ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem nováček a osobnost a vydržel jsem i přes bezdůvodnej buzer místního práskače i mstivýho moderátora. Chce to bejt prostě tvrdej, no.

Jenže ty seš, Zmizíku, hlavně tak trochu exotickej druh, kterej většinou úspěšně přežívá i v atomovým hřibu. :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem teda dočetl některé tzv. prodejní vlákna a nedivím se že je karpáčo nasr... Klišé o tzv. fóru gentlemanů už je fakt... Drobek a jeho frky o guru, který ho zasvětil a podobný patlaniny snad ani nemá smysl komentovat. (nebo fakt, že Cyber napsal do jeho vlákna dvě hodiny po rezervaci prvním členem). Tohle fórum je čím dál víc banda přizdisráčů, kteří nemají ani koule napsat pravdu.

Matně si vzpomínám na svoje začátky tady a obchody. Tohle se tehdy fakt nedělo. Takže se něco asi opravdu změnilo.

Trochu oleje do ohně...Pokud jasně nedefinuju v inzerátu, že hodinky prodám prvnímu zájemci nebo tomu kdo první napíše SZ nebo zavolá, je to moje věc, komu je nakonec prodám, no ni? Už se mi stalo, že mi poslali SZ dva první zájemci ve stejný čas, co pak? Chápu, že když se objeví něco atraktivního a skočí po tom 15 chlapů za tři minuty, je dobré mít pravidla a je jakýmsi nepsaným pravidlem "first come, first serve", ale pokud jasně nepopíšu pravidla prodeje, měl bych mít právo si vybrat, komu věc prodám a jak řešit obchod co nejpohodlněji. Samozřejmě jiná věc je, když začnu komunikovat s prvním zájemcem, a pak ho bullshituju a prodám někomu jinému. Tak tolik můj názor.
Odkaz ke komentáři

Začínám mít averzi na majitele/uživatele oktávek. Každej trotl se služebním tédéíčkém, když na to na padesátce šlápne, tak mu patří Praha. Specilálně včera cestou z práce a dneska ráno cestou do práce se na mě lepili celkem čtyři. Tři večer, jeden ráno.

Neřikám, že nejsem na "řidiče" zvyklej, ale kombinace debil+oktávka je nepřekonatelná.

Odkaz ke komentáři

Trochu oleje do ohně...Pokud jasně nedefinuju v inzerátu, že hodinky prodám prvnímu zájemci nebo tomu kdo první napíše SZ nebo zavolá, je to moje věc, komu je nakonec prodám, no ni? Už se mi stalo, že mi poslali SZ dva první zájemci ve stejný čas, co pak? Chápu, že když se objeví něco atraktivního a skočí po tom 15 chlapů za tři minuty, je dobré mít pravidla a je jakýmsi nepsaným pravidlem "first come, first serve", ale pokud jasně nepopíšu pravidla prodeje, měl bych mít právo si vybrat, komu věc prodám a jak řešit obchod co nejpohodlněji. Samozřejmě jiná věc je, když začnu komunikovat s prvním zájemcem, a pak ho bullshituju a prodám někomu jinému. Tak tolik můj názor.

tohle bych celkem bral, ale to by mu tim padem nemel davat rezervaci, ne?

Odkaz ke komentáři

Ale tak já nemyslím, že by tu někdo zpochybňoval právo prodávajícího prodat komu jen chce.

Já osobně jsem se ale dožral poprvé, když mě ten čičmunda nejřív tahal za nohu s rezervací, pak radši nekomunikoval, a nakonec mi nepřítomně oznámil (v prodejním vlákně), že za to sice vlastně vůbec nemůže, ale že se z toho stala taková aukcička, a že mám smůlu.

A podruhé jsem se dožral, když se ještě cítil dotčeně, že jsem po něm vystartoval, protože - a teď cituji - "on přeci dodržel podmínky rezervace", tj. ty hodinky prodal někomu jinému až PO uplynutí rezervační lhůty, během níž jsem odsouhlasil všechny jeho (v čase se měnící) podmínky a připravil režim převodu peněz.

Kdyby mi rovnou napsal "hele, rezervaci Ti neudělám, třeba se někdo ozve dřív", nebo "počkám ještě, jestli se neozve někdo ze Slovenska, kdo by mi to přivezl cash", neřekl bych ani popel.

Kdyby mi napsal "Sorry, jsem vůl, ale nabídl jsem hodinky zbytečně levně, teď se mi to rozleželo, někdo mi nabízí o 20% víc, tak to buď dorovnej, nebo půjdou k němu", nasralo by mě to v lidské rovině, ale dokázal bych pochopit, že je holt někdo na korunu lačnej. A furt by to bylo na rovinu.

Co mě vytočilo bylo to přizdisráčství, které jsem tu poměrně jasně popsal. Jestli Tebe nepobuřuje, v pořádku. Já jsem rád za svůj pohled na věc.

Odkaz ke komentáři

Ale tak já nemyslím, že by tu někdo zpochybňoval právo prodávajícího prodat komu jen chce.

Já osobně jsem se ale dožral poprvé, když mě ten čičmunda nejřív tahal za nohu s rezervací, pak radši nekomunikoval, a nakonec mi nepřítomně oznámil (v prodejním vlákně), že za to sice vlastně vůbec nemůže, ale že se z toho stala taková aukcička, a že mám smůlu.

A podruhé jsem se dožral, když se ještě cítil dotčeně, že jsem po něm vystartoval, protože - a teď cituji - "on přeci dodržel podmínky rezervace", tj. ty hodinky prodal někomu jinému až PO uplynutí rezervační lhůty, během níž jsem odsouhlasil všechny jeho (v čase se měnící) podmínky a připravil režim převodu peněz.

Kdyby mi rovnou napsal "hele, rezervaci Ti neudělám, třeba se někdo ozve dřív", nebo "počkám ještě, jestli se neozve někdo ze Slovenska, kdo by mi to přivezl cash", neřekl bych ani popel.

Kdyby mi napsal "Sorry, jsem vůl, ale nabídl jsem hodinky zbytečně levně, teď se mi to rozleželo, někdo mi nabízí o 20% víc, tak to buď dorovnej, nebo půjdou k němu", nasralo by mě to v lidské rovině, ale dokázal bych pochopit, že je holt někdo na korunu lačnej. A furt by to bylo na rovinu.

Co mě vytočilo bylo to přizdisráčství, které jsem tu poměrně jasně popsal. Jestli Tebe nepobuřuje, v pořádku. Já jsem rád za svůj pohled na věc.

Když to takhle zesumírované čtu, dávám ti za pravdu. Takový přístup by se tu neměl tolerovat. Ještě žes mu neposlal peníze.
Odkaz ke komentáři

Ještě žes mu neposlal peníze.

Tak tam se musím onoho prodejce trochu zastat. Ono nebylo kam mu je poslat, protože když jsem si vyžádal číslo účtu, už měl podle všeho deal dojednán jinde, pročež přestal komunikovat.

Jeho cílem určitě nebylo mě okrást. Jen se prostě neumí chovat.

Odkaz ke komentáři

Tam snad byla nejhorsi ta formulace "stala se kuriozni vec". Preneseni viny na vnejsi udalosti. Misto ferovyho a vcasnyho "sorry, ozval se zajemce, ktereho preferuju" a uznani chyby.

Mne spis vadi nahozeni "zajimave" ceny a cekani na to, kdo da vic...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...