FrantisekH Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Ze všeho nejvíc miluju lidi, kteří nemaj ty koule ti říct do očí s..u na vás když jsem ve výpovědní lhůtě nic po mě nechtějte a jdou marodit.. neberou telefony a nekomunikujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 dnes jsem navštívil registr vozidel, no bylo to velký ale kupodivu za to nemohl nový systém. Takže popořadě. Potřeboval jsem zrušit papíry od starého auta a nedělajíc si žádné iluze, vyrazil jsem hned ráno. Bezva to klouzalo a mlha taky skvělá. Dojel jsem na vrakoviště, vyzvedl papíry a najednou koukám na registrační značky co tam ležely na polici. Ty moje taky ležely na polici... ale doma v garáži. Na registru jsem si aspoň vyzvedl tiskopis, prošvihl přes internet objednaný čas, naštval se protože tam byli jen asi 3 lidi a zase 18 kilometrů domů, popadnout značky a zas bruslit 18 kilometrů do Třebíče. To už na registru bylo víc lidí ale naštěstí u jiných okýnek. Takže jsem vystál asi tříchlapovou frontu v solidně přetopený čekárně a konečně se dostal na řadu. Dal jsem papíry do okýnka, ouředník chvíli čudlíkoval do počítače a najednou mi vrátil papíry že mu mám dát jiný techničák. Cože, jaký jiný techničák? No tenhle je neplatný, byl zrušený v roce 1993. Hohó to máte něco blbě! Né, nemáme, tenhle je zapsaný jako ztracený a byl vystavený nový. A já na to, no ale stejně máte něco blbě. Když byl zrušený v roce 1993 tak jak to že jste mi na něj auto přihlásili v roce 1999? Následovalo pobíhání s papírama a pak ouředník přinesl z archlívu doklady že opravdu předchozí majitelka nahlásila ztrátu, byl jí vystaven nový techničák ale auto po pár letech dala do bazaru s původním. Tehdejší systém to nezjistil, kdoví jestli to vůbec mělo nějakou databázi, nejspíš to používali jako trochu chytřejší psací stroj. Prostě mi to normálně přihlásili na neplatný techničák. Takže si vůbec nedělám iluze, v té evidenci může být naprosto cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) Mně se stalo něco podobného,akorát teda na koupališti.Já sám na dece,ona sama na dece.Pořád jsme na sebe čuměli,ona se všemožně nastavovalala ze všech stran a furt se na mě dívala.Říkám si,to není možný,tady nejde neuspět.Zašel jsem tam v domění,že nemůžu prohrát...a jak to dopadlo...to ani nemusím říkat.Od té doby jsem si říkal,že už se nenechám nikdy zlákat:-).Přijde mi,že si ty ženské tak jen dokazují,že je o ně prostě zájem,protože už jsou třeba dlouho zadané,nebo vdané a udělá jim to dobře,když vidí,že chlapi mají pořád zájem.Jinak to opravdu nechápu.Tím jsem chtěl říct,že někdy to nemusí být tak,jak my si to namalujeme:-)A vycpávaj si podprsenky a pak dělaj, že nic, že jako dobrý. Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Minulý týden mě balila slečna na poště. Dnes další ve vlaku. Jsem normální, že mi to začíná vadit? Mám teď svých starostí dost. Dodávám, že jsem čerstvě zadaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Mě dnes naštvalo, že se mě nepokusilo sbalit něco takovýho. A to dodávám, že jsem šťastně ženatej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Minulý týden mě balila slečna na poště. Dnes další ve vlaku. Jsem normální, že mi to začíná vadit? Mám teď svých starostí dost. Dodávám, že jsem čerstvě zadaný Nerad Ti to říkám ale ... nejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Mě dnes naštvalo, že se mě nepokusilo sbalit něco takovýho. A to dodávám, že jsem šťastně ženatej .. :D .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) Minulý týden mě balila slečna na poště. Dnes další ve vlaku. Jsem normální, že mi to začíná vadit? Mám teď svých starostí dost. Dodávám, že jsem čerstvě zadaný Jestli s tím máš problém,jsem ochoten ti vypomoct:-).To mě vždycky sralo,že někteří nemusí dělat nic a ženské se ještě o něj zajímají,a ti,co se snaží jak chtějí nemají úspěch žádný.Bohužel,jsem v té druhé kategorii A hlavně po mé zkušenosti asi ani nepoznám,kdy mě někdo balí a kdy ne Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Přijde mi,že si ty ženské tak jen dokazují,že je o ně prostě zájem,protože už jsou třeba dlouho zadané,nebo vdané a udělá jim to dobře,když vidí,že chlapi mají pořád zájem.... plus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) mna dnes nastavalo ze....ale nic edit: ale ano, ze ludi bavi riesit uplne chujady ... edit: proste ...ale uz vobec nic nemam dnes svoj den edit: ten koniec sveta by fakt mohol dojst Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Jsem ještě v práci. Od 8:45. Před skoro čtyřmi měsíci nám nasadili nový systém a od té doby nefunguje reporting. Celou tu dobu prudím IT experty na straně naší i implementátora toho skvělého systému, co všechno udělali špatně a co po nich chci opravit a oni to celou tu dobu nechápou a jenom se vykrucují. A teď tady dřepím a dělám barevný přehled pro top management, co všechno nefunguje, proč a co všechno jsem s tím dosud zkoušel dělat, protože si teď top management všiml, že už 3 měsíce hlásím, že mám s reportingem vážný problém. Teď se ještě budu muset obhajovat, jako kdybych já mohl za to, že implementátor podělal analýzu požadavků, nikoho z nás uživatelů se na nic nezeptal a rovnou zbastlil něco, co si myslel, že pro nás přece musí být špičkové řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Jestli s tím máš problém,jsem ochoten ti vypomoct:-).To mě vždycky sralo,že někteří nemusí dělat nic a ženské se ještě o něj zajímají,a ti,co se snaží jak chtějí nemají úspěch žádný.Bohužel,jsem v té druhé kategorii A hlavně po mé zkušenosti asi ani nepoznám,kdy mě někdo balí a kdy ne No, já jsem asi v té první a musím říct, že to není žádná výhra. Měl jsem kamarádku a znal jsem se i s jejím přítelem, fajn kluk. Znal jsem je asi jeden a půl roku. Jednou jsme byli s partou na pivku. Ona tam byla, její přítel musel být v práci, a ještě dva společný kamarádi. Kamarádi odešli dřív a já tam zůstal jen s ní. Kecali jsem asi hodinu a pak šli domů.Já měl tři pivka, ona dvě malý. Doprovodil jsem jí domů a cestou se svěřovala s problémama v rodině atd. prostě dělal chudinku.Když jsme se dostali před její barák, tak na mě hodila dlouhej pohled, pak se nalepila na mě a řekla: "pojď nahoru, myslim na to celej večer".Byl jsem v hrozným šoku, uvažoval jsem o tom asi 1s, ale prostě jsem se jí musel omluvit, že tohle bych kamarádovi vážně nikdy neudělal a šel jsem si po svém. Pokaždý když se teď někde vidíme, tak je ve vzduchu zvláštní dusno. Člověk si myslí, že má kamarádku, se kterou se může normálně bavit a pak tohle Takže pánové z druhé kategorie vězte, že i vám je co závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 No, já jsem asi v té první a musím říct, že to není žádná výhra. Měl jsem kamarádku a znal jsem se i s jejím přítelem, fajn kluk. Znal jsem je asi jeden a půl roku. Jednou jsme byli s partou na pivku. Ona tam byla, její přítel musel být v práci, a ještě dva společný kamarádi. Kamarádi odešli dřív a já tam zůstal jen s ní. Kecali jsem asi hodinu a pak šli domů.Já měl tři pivka, ona dvě malý. Doprovodil jsem jí domů a cestou se svěřovala s problémama v rodině atd. prostě dělal chudinku.Když jsme se dostali před její barák, tak na mě hodila dlouhej pohled, pak se nalepila na mě a řekla: "pojď nahoru, myslim na to celej večer".Byl jsem v hrozným šoku, uvažoval jsem o tom asi 1s, ale prostě jsem se jí musel omluvit, že tohle bych kamarádovi vážně nikdy neudělal a šel jsem si po svém. Pokaždý když se teď někde vidíme, tak je ve vzduchu zvláštní dusno. Člověk si myslí, že má kamarádku, se kterou se může normálně bavit a pak tohle Takže pánové z druhé kategorie vězte, že i vám je co závidět Na to platí známé a velmi pravdivé přísloví...všeho moc škodí...Teď si ještě určitě říkals,jestli to máš kamarádovi říct,nebo ne...sám nevím,co bych dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Na to platí známé a velmi pravdivé přísloví...všeho moc škodí...Teď si ještě určitě říkals,jestli to máš kamarádovi říct,nebo ne...sám nevím,co bych dělal. Přesně tak, celou noc jsem nespal a přemýšlel o tom. Nakonec jsem přesvědčil sám sebe, že měla ty dvě malý piva, mohla být v plodném období cyklu, bylo jí smutno, ale hlavně by to nikomu nepomohlo, chybu může udělat každej. Ale tohle je bohužel případ, kdy 100% správná odpověď neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Liqid: A nezapřemýšlels někdy nad tím, že nejsi z 1. kategorie, jen je tvoje kamarádka veselá v rozkroku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Borec a baba muzou bejt kamaradi bud pred tim, nebo po tom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Liqid: A nezapřemýšlels někdy nad tím, že nejsi z 1. kategorie, jen je tvoje kamarádka veselá v rozkroku? Tohle byl jen takovej příklad. Dělení na ty ligy je dost pofidérní, něco ve smyslu "kdo má větší klobásu v gatích" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 teenageři to tak vážně neberou.. "přátelská výpomoc" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Borec a baba muzou bejt kamaradi bud pred tim, nebo po tom.. Jasně že jo, to je OK, ale ty bys přefik kamarádovi holku? To fakt není košér a jestli myslíš, že jo tak teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Právě mě naštvalo, že nenosim košile, abych mohl mít tyhle manžetový knoflíčky http://www.fler.cz/zbozi/manzetove-knoflicky-3349832 :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky