Locky Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) "7. března 2020 uplyne přesně 170 let od narození prvního československého prezidenta Tomáše Garrigue Masaryka (TGM). K připomenutí této významné události připravil tradiční český výrobce náramkových hodinek PRIM výjimečnou limitovanou edici PRIM MASARYK." Co jí říkáte? (více zde: https://www.prim.cz/cz/produkt/prim-masaryk-l-e-105707) Za mne je to další pokus o netradiční hodinky a podobně jako Mucha (ač ty jsou "jen" quartz) to má nejspíše ke značce přitáhnout nové lidi. U limitky za 100k CZK však nevím, zda z toho nebude další Karel IV. Upraveno 6. března 2020 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 zajimave jednorucky, takhle v deset to pusobi vyvazene, aby to o deset minut pozdeji nebylo cele rozhozene...republikove pouzdro se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Je deset nebo za deset deset?Edit, jo už to chápu. Upraveno 6. března 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Sice z toho není moc vidět, že jsou to Primky, ale docela se mi to i líbí...možná právě proto, že z toho není vidět, že jsou to Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Divný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ty hodinky jsou zajímavé, ale nejsou připomenutím vůbec ničeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Překvapivě zajímavý a do jistý míry i originální jednoručky. Mě se to líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mě se to také v celku líbí, chtělo by to vidět na živo. Masarykova tradice pro mě není nijak zásadní,ale hodinky jako takové jsou na poměry zajímavé. Cenu nekomentuji, ale v dnešní době je asi konkurenceschopna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Líbí! Ale nepatrně mi to připomíná model "Jednorucka" od Prokop a Brož. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Hodinky pěkný, ale toho Masaryka tam taky nevidím. Já tiše doufal, že až přijde správnej čas, vyroběj v Novým Městě worldtimer kapsáče, něco jako udělal Žižlavský pro Wilsona. Určitě by ty ručně psaný města v Eltonu zvládli, včetně Čikága a Žibraltaru http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81564-ceske-hodinky-28-prezidenta-usa-woodrowa-wilsona/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Líbí! Ale nepatrně mi to připomíná model "Jednorucka" od Prokop a Brož.Aha, tak to neni tak originální... To trošku vobšlehli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Tak o modelu od Prokop a Brož jsem nevěděl. Moc zajímavý počin! Jen ta lupa mohla být na minutové části, kde se mi líbí praktické označení čtvrthodin. To mi u Primek chybí, ale aspoň to není přímá kopie... Upraveno 6. března 2020 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Myslim, že Masaryk by byl dost nasranej z takových hodinek. jste se znali, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Hodinky se mi samy o sobě líbí. Ale kilo bych utratil (hodinkově) jinak.Nechápu, co je na nich to výjimečné. To se dá s nadsázkou tvrdit o každé limitce. A neumím tam najít tu spojitost s TGM. Proč zrovna výročí 170 let od narození? Za 5 let bude výročí 90 let od odchodu z funkce prezidenta, za sedm roků bude výročí 90 let od jeho úmrtí, to bude taky něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 divný hodinky, divná "baťovská" cena cigi by nám to vysvětlil tak, že by na ně stála fronta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mi prijde fajn, ze se snazi udelat neco jineho/noveho. Remen a dynko jsou ale super Zbytek tak za 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 A vlastně jedinej fór tohohle zobrazení je ta lupa. S ní je to dobrý, bez ní takovej kikstártr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 100 tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Konečně pořádná cena, 459 tis. V zastávárně v New Yorku by nožem vyloupli strojek, hodili by to na váhu a řekli dám ti tři stovky a to jsem skoro prodělal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 tak na hodinkách za půl milionu by si mohli dát pozor aby jim seděla minutová a vteřinová ručka... Ale asi je to jak s drahými auty. Těm zase často nefungují blinkry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se