5etter Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Tak já teda začnu. Jestli už tady tohle téma někde je (nečtu všechno, sorry jako), nebo jestli to odporuje nějakému nepsanému pravidlu, nechť to vrchnost smaže. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Vlastně mě to dneska taky napadlo, takže jsem nyní připraven vč. hodinek Upraveno 19. března 2020 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 U nás vládnou puntíky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Kočičí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nevidim rozdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 V 20. 3. 2020 v 5:25, nickolas napsal: Nevidim rozdil ...kecas... :-P Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 jediný rozdíl vidím v obočí, si byl na kosmetice co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Leonid Iljic Breznev - muj vzor :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Xenomorfus: tak to je hodně velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Dekuji ;-). U kluku je uz hodne znat kreativita, kazdopadne je potreba to posouvat ;-). A vetsine lidi to navic vykouzli usmev ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Na hubě to máme všichni.. na ruce vlastně taky... Já dneska Stajny, žena má svoje solar citizeny, který nemění a nosí 2 roky v kuse... malá občas Primky po mém dědovi, protože poslouchá jak tikají... Ale je to vlákno o hubě, takže hodinky jsou na fotce vidět jen moje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Až budem starý, tak ze zkříně vytáhnem roušku, či jak se to jmenuje a řeknem. To bylo tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jedna civilní. Do práce mám decentnejsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 V téhle válce nám Udatná Sovětská Armáda asi moc nepomůže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Prosakuje Ti rtěnka...já vím, ono to svádí experimentovat, když je člověk zamaskovanej, ale bacha na to, porazí Tě třeba auto a pak když Tě odstrojej na stole, tak by ses třeba mohl cítit trochu žinantně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 To je sopel, bro.A ukaž, čím si kryješ hubu ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Už jsem to psal v jiným vlákně, sledoval jsem ta čísla pečlivě a nejlíp se s tím, podle všeho, perou v matičce Rusy, tak sejřím na roušky a nasadil jsem jejich ochrannou pomůcku, každou chvilku na ně mrknu, to způsobí vyplavení různých hormonů (serotonin, dopamin, endorfin) = posílím imunitu a je to, jednoduchý jako facka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Tak moji rousku "Cthulhu edition" uz sem prezentoval vyse. Po hodinovem nakupu v Makru sem zjistil, ze je v tom prece jen trochu teplo. Takze pro indoor aktivity mezi ovcemi sem vyvinul "Darth Vader edition"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Ty vole! Letní sestřih? Omládl jsi o 20 let. Upraveno 24. března 2020 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se