Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Detailisto pes je nahoře vedle toho prcka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Vedle prcka vidím ještě lebku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) Se mi ten pes zdál divně uřízlej, tady je jiné provedení a tam je pes komplet, kachnohusa tam není, ale jsou tam dvě kočky Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem Kuba13 menší rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 A tu myš pořád nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Teď když vidím psa celého, měním myš na psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Jo tohle je myš, tak to je sakra velká myš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 když jsme u těch koček, kdepak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Je tam, ale nebudu kazit zábavu dalším luštícím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Uff, dala mi zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Uf. Ale pár minut jsem do toho čuměl minimálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Ja taky chvili hledal, ale moje zena mi zas “zvedla sebevedomi”. Byt na tyhle srandy moc neni, tak jsem ji to s tou kockou poslal. Ona to otevrela a povida - a co s tim? Ja - no musis najit tu kocku… Ona - no, tu preci hned vidim a co s tim dal nebo to je jako vsechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Počkej, pochopila, že jsou na obrázku i sovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Obavam se ze jo. I ten prechozi obrazek dala behem okamziku v mobilu stylem 1, 2….7 lidi, kocka 1,2 ..pes….hmm. A pritom ji to ani nebavi. Vlastne je to asi logicky, jak je to zabava, kdyz to hned vidim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Copak kočka, ta šla hned, ale na tom předchozím jsem tedy našel psa, kachnu, 2 kočky ale jen 6 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Já teda našel 7 lidí, psa a dvě kočky .. podle zadání na jinejch serverech tam myš není . Bonusem lepší obrázek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Wow, takže těch lidí je tam ale pak 8! To vůbec nebylo v těch předchozích verzích rozeznatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Just now, Waya03 said: Wow, takže těch lidí je tam ale pak 8! To vůbec nebylo v těch předchozích verzích rozeznatelné. To není IMHO člověk, ale hračka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 A když jsme u těch koček, tady je taky jedna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Je tam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se