ONYX servis hodinek Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Je o něco mladší než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března A znovu, komunikace s Rudou je prostě na jedničku. Hamiltony budou brzy. Pogue jsou prohlídnutý, stav zhodnocen, servis je potřeba. Teď putujou na chvilku do trezoru. Než přijdou díly a taky je nějaký pořadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Jsem lajdák, až teď mi došlo, že jsem kluky z Jihlavy nepochválil za servis mnoha svých hodinek. Trojimperativ cena, termín, kvalita beze zbytku vždy splněn a určitě příště zas! Posledně to byla megarychlovka, až mi to vyrazilo dech, dýchat jsem začal až u Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Karle, já jsem si vždy myslel, že rychlovka je něco jiného , tak ještě štěstí že to byla megarychlovka Ale samo... děkuji za recenze a i Jirkovi, zde vše běží jak má a budeme jen čekat na díly a trochu prostoru na práci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Taky bych chtěl velmi poděkovat hodinářství Onyx. Měl jsem opakovaně problém se zastavováním chronografu o Speedmasterů. Byla to velmi záludná závada, kterou se nakonec panu Rudolfovi podařilo odhalit a úspěšně odstranit. Kromě profesionální hodinářské práce, jsem se snad ještě nikdy nesetkal s tak dokonalou komunikací-vše bylo se mnou konzultováno. Moc děkuji jak Rudolfovi, tak celému týmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března před 3 hodinami, ONYX servis hodinek napsal: Karle, já jsem si vždy myslel, že rychlovka je něco jiného , tak ještě štěstí že to byla megarychlovka Ale samo... děkuji za recenze a i Jirkovi, zde vše běží jak má a budeme jen čekat na díly a trochu prostoru na práci..... jestli já si to nespletl s akcí provedenou s osobou, která stála vedle mě , ať ti to tu trochu, Rudo, odlehčím... to víš, stáří přichází a paměť přestává sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Tak já se taky přidávám ke spokojeným zákazníkům. Rudova ochota, přístup, rychlost řešení problému, komunikace a já nevím co ještě všechno, prostě super!! Moc děkuji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Lehce se zpožděním jdu hodit nějaký to dříví do lesa - další zkušenost s Onyxem a opět super, jak práce tak přístup k zákazníkovi. Tentokrát se to dobře sešlo a dokonce jsem se mohl podívat do zákulisí, což myslím ocení každej hodinkovej nadšenec. Takže jsem při vyzvednutí rovnou hodil na servis další hodinky a budu se těšit na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Já sem dám update - po mém výlevu tady se mi Ruda hned ozval, pro hodinky si přijel, vyřešil to, a dneska mi je zase dovezli zpátky ve stavu v jakém bych si to představoval. Za mě tedy dodatečně palec nahoru za Rudův přístup a jak tu někdo psal už dříve, je dobré vědět, že když se něco nepovede, tak je vůle to vyřešit. Takže kdyby se mě někdo ptal, Onyx s radostí doporučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Opět velké poděkování, prakticky bezcené hodinky, s ale pro mne velkou osobní hodnotou, opravdu perfektně zaservisovali, osobně vyzvedli a dovezli a udělali hodně radosti ... po 10 letech tak mám na ruce zase svoje první hodinky ... co jsem si jako první vybral sám před více jak 25 ti lety, děkuji za velkou radost a péči ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Velké díky klukům v ONYXU za úžasný přístup k zákazníkovi včetně osobního doručení až do Prahy. Za mne veliká spokojenost a vřele všem doporučuji toto výjimečné hodinářství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Tak už podruhé a opět na jedničku: Seiko Monster jsou jako nové. Dnešní balíček mě ale dostal- ikonické Movada jsou jako z fabriky: Díky za skvělou práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března (upraveno) Nevím pokolikátý, ale musím tu zanechat další poděkování a pozitivní zmínku na tým v Jihlavě. Za posledních pár tejdnů jsem tam byl asi pětkrát, prakticky pokaždý neohlášen předem. Tu s maličkostí, tu s větší maličkostí. Kluci, ať už Ruda nebo Aleš, se mě vždycky ujali a pokaždý, i přes moje protesty, odtáhli na dílnu, kde se všechno probralo, prohlédlo, upravilo, napravilo a předalo zpátky. Vždycky mám z pobytu mezi hodinářema trochu špatnej pocit, když přijdu jen tak z ulice, protože nechci nikoho prudit, rušit či otravovat, nota bene v prostoru, kde je soustředění a klid zapotřebí. Ovšem - nemám šanci... Takže díky, díky .. a zase někdy (brzy) příště Upraveno 22. března uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Děkujeme za kladné recenze a i za to, že si dáte tu práci s napsáním. Zvláštní díky Tomovi za update problému s jeho BP. Vždy se snažíme, aby jste Vy naši zákazníci byly max. spokojeni. K tomu vedou i časté, někdy námi vynucené návštěvy na servisu. Je to nejlepší způsob jak něco prohlédnout, zkontrolovat a domluvit se. Vše je transparentní. Bohužel v Naší malé dílně může při plném provozu být pro Vás zákazníky někdy až moc málo místa a někdy to může vypadat až příliš hekticky. Věřte však, že nám Vaše přítomnost na dílně rozhodně nevadí a naopak ji vítáme. Nyní se nám konečně po třech letech vyjednávání a dohadování se s hasiči, podařilo technicky vymyslet jak dodržet všechny jejich neuvěřitelně šikanózní předpisy a pravidla a spustila se rekonstrukce prostor v patře a budování nového servisu. Tam již bude veškerý komfort pro Vás naše zákazníky. Neodpustím si poznámku. To kam se dostala protipožární ochrana, do jakých neskutečných nesmyslů a co všechno to stojí, je opravdu nepředstavitelné a to především v tom kontextu, že co pamatuji, tak u nás na městě nikdy nehořelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Zdravím všechny, po několika špatných zkušenostech, konečně někdo kdo je opravdu Mistr ve svém oboru, dokonalá oprava, skvělá opravdu skvěla komunikace, kdy víte že hodinky v pořádku dorazili a dokonce i informace že se oprava zdařila a hodinky putují i s čísle zásilky k Vám. Jsem nadšený. Děkuji za opravu a doporučuji všem kdo potřebují pomoc s hodinkami. Jedině ONYX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Děkujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Díky za skvělou práci s mými Omega Mark IV. Perfektní komunikace od začátku do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Děkuji za skvělé fotky a jejich zveřejnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Rudo, v tom omega brusu jste proste nejlepsi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se