Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začíná to tady vypadat velice povědomě :thumbsup_anim: 

Přidal bych se do řady Geometr, Radimk, Vojt s prosbou o stránkování nepřečteného obsahu 

(místo "načíst další ...")

Děkuji Adaskovi za průběžné informace o průběhu akce.

Odesláno

Nevíte někdo co s tím?

Při každém spuštění fóra se mi zobrazí tato stránka, nastavení, která si udělám se neuloží, je to docela otravné...

Výstřižek.PNG

Odesláno
  V 24. 4. 2020 v 17:14, vojt napsal:

...

Jinak mě hrozně potěšila kolonka Moje přílohy. Tam jsou fotky, který jsem sem dával před 10 letama, paráda!

Rozšířit  

Ta je tam odjakživa
Jinak k fotkám, dají se nějak vkládat přímo mezi text tak, aby se dalo pokračovat v psaní? Týká se hlavně recenzí, článků, psaní příběhů, atd. - 1
Co se momentálně neviditelných fotek týká, tak tam věřím, že se to dotáhne do zdárného konce, řada fotek tady je v podstatě nenahraditelných a jsou zásadní ingrediencí fóra.

Bertovi a všem zúčastněným upgradistům samozřejmě hlubokosklon a velké díky, že to celé vůbec absolvují a nás tady trpí.

Odesláno (upraveno)

Díky za vaše úsilí, už to začíná fungovat, takže super. Já jsem zatím zděšen, ale to je tím, že jsem hrozně konzervativní a nerad si zvykám na nové věci a vzhledy. Snad se to časem poddá. Do nastavení sledů, obsahů apod. jsem ještě nepronikl, rád si počkám jestli se tu časem objeví nějaký průvodce nastavením a novými možnostmi/vlastnostmi modernizovaného fóra. Ideálně v chlívku Novinky a upozornění hned nahoře na hlavní stránce, protože v tomto vlákně by to asi zapadlo.

Mám dva dotazy: 
1. Na fóru jsou pro mě hodně důležité fotky. Jak prohlížení, tak vkládání. Moje vlákno je vlastně komentovanou fotogalerií. Patřím k těm, kteří vkládají fotky přímo na fórum jako přílohu postu, nikoliv jako odkaz do externího úložiště. Takto vložené fotky se nyní zobrazují jako zprzněný náhled a plná kvalita se zobrazí až po rozkliknutí, což dost znepříjemňuje procházení fotovláken. Priorita 1.

2. Ve staré verzi bylo možné vkládat obrázky do textu formou odstavec - obrázek - odstavec - obrázek. Píšu příspěvky výlučně tímto stylem a teď se mi zdá, že toto nejde, nebo jsem tu možnost zatím neobjevil. Bude to možné?
Vím, že to jde obejít nahráním fotky do nějakého externího úložiště a obrázek do textu nalinkovat pomocí URL kódu, ale to se mi zdá kostrbaté a hrozí znehodnocení obsahu vlákna zmizením obrázků, pokud externí úložiště zkolabuje nebo je zrušeno, jak se tady v minulosti stalo uživatelům, kteří vkládali fotky z photobucketu (jestli si to dobře pamatuju). Priorita 1.

Sorry, jestli už tu podobné dotazy zazněly, nestíhám to všechno sledovat.
Každopádně díky za práci spojenou s upgrade a těším se, až si na změny zvyknu :)

Ha, koukám, že než jsem svůj příspěvek sesmolil, položil stejnou otázku kolega Freddie :D

Upraveno uživatelem 5etter
aktualizace
Odesláno
  V 24. 4. 2020 v 18:18, siwi napsal:

@pavča A nechodíš tam ze záložky, třeba na nějakou konkrétní stránku fóra? 

Rozšířit  

No jo, díky, to mě nenapadlo, skákal jsem na fórum ze staré záložky (ze starého fóra). Už je to OK, díky.

Odesláno
  V 24. 4. 2020 v 18:25, JR_2010 napsal:

Jinak k fotkám, dají se nějak vkládat přímo mezi text tak, aby se dalo pokračovat v psaní? Týká se hlavně recenzí, článků, psaní příběhů, atd. - 1

Rozšířit  

Dá, po uploadu na fotku klikneš a "zkopíruje se" se z miniatury do velkého formátu přímo v textu pod kurzor.

Odesláno

@Bert + @adasek: Nic nechci, na nic se neptám, poradím si s tím sám jako s jakýmkoliv jiným kusem softwaru, se kterým jsem kdy přišel do styku; byl jsem u tolika migrací systémů, že zde reportované problémy jsou pod moji rozlišovací schopnost. Zrychlení díky SSD disku do týdne? Tvl i za měsíc by to pro mě pořád bylo z říše pohádek.

Díky!

Odesláno

Ještě dotaz, co mám doplnit v profilu, v jeho nastavení, do kolonky "Hodnost"? Tu co jsem měl na vojně, nebo bude udělovat hodnosti vrchní velitel fóra? Já jen, abych něco nezanedbal...

Odesláno
  V 25. 4. 2020 v 7:01, JR_2010 napsal:

Ještě dotaz, co mám doplnit v profilu, v jeho nastavení, do kolonky "Hodnost"? Tu co jsem měl na vojně, nebo bude udělovat hodnosti vrchní velitel fóra? Já jen, abych něco nezanedbal...

Rozšířit  

Nevím, ale BOSS už je obsazeno :-)

Odesláno

A tak na to jsem ani nemyslel, takový ambice nemám, ale zase píčus se mi tam napsat nechce, to mi přijde takový ponižující, i když je to pravda.

Odesláno

Jo, a nemohl by nám Boss vrátit azbuku, jestli to tedy není proti pravidlům, nebo přesvědčení, mít v názvu naší limitky řadu otazníků je takový přiblblý a Rusakov se musí obracet v hrobě...

Odesláno (upraveno)

Kolegovia, nechcem to tu pleviť, no začína sa to naozaj zlepšovať a chcem Vám týmto poďakovať za Vaše úsilie. 

Upraveno uživatelem Vladino125
Odesláno
  V 25. 4. 2020 v 7:59, JR_2010 napsal:

Jo, a nemohl by nám Boss vrátit azbuku, jestli to tedy není proti pravidlům, nebo přesvědčení, mít v názvu naší limitky řadu otazníků je takový přiblblý a Rusakov se musí obracet v hrobě...

Rozšířit  

Můžeš mi prosím napsat link na dotyčné vlákno nebo víc popsat problem? Klidně jako soukromou zprávu.

Může to souviset s background procesy, ale může to být i jiná chyba.

Odesláno (upraveno)

Jedná se o toto vlákno: 

a ruská část názvu vypadala tak, jak jsem si ji opravil v mém podpisu s odkazem. Jinak díky za rychlou reakci.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno (upraveno)

+ tmavý motiv, vkládání printscreenů, aktivní linky na uživatele a ještě by se něco našlo.
Já jsem nadšený, díky!

Upraveno uživatelem ismit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...