bobi Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 "Nepřečtený obsah" nefunkční. Já myslel,že to dělá jenom mně.Teď vidím,že závada není na mém přijímači .
horal Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Teď u mě dobrý, děkuji, svět je v pořádku. Upraveno 7. března 2021 uživatelem horal
kolky87 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 Ďakujem už funkčné. To bolo utrpenie, nechcem ho už zažiť [emoji16]Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
bobi Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Taktéž zase vše O.K. Nepřečtené jedou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2021 uživatelem bobi
shaggy Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Dobry, uz len prebehnut tych 200 neprecitanych tem Upraveno 7. března 2021 uživatelem shaggy
JoyStick Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Nejde mi přidat novej status. Jsem jedinej? Taky bych měl @Bert a @adasek návrh - chybí mi v sekci Švýcarské hodinky značka Bovet. Pár článků je v tý generický části, ale asi by si to zasloužilo přesun, co řikáte?
Liqid Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Když už jsme u těch sekcí, celkem mi chybí sekce na příslušenství - řemeny, vrtiče, pouzdra, spony...jsou toho mraky a řeší se to tak všude možně. Jistě by to mělo větší využití, než sekce vzdělávání.
Bert Odesláno 8. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2021 Pls, dej mi Tvůj návrh členění do SZ. Dík.
Sphinxx Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Taky tak, fungovalo to dobře od posledního záseku, ale už to zase nenahrává témata.
JoyStick Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 status vyřešen - měl jsem samovolně vyplý šoupátko v profilu - kdyby to řešil někdo další, tak nejdřív kontrola tam
Bert Odesláno 9. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Jo jo, je potřeba si uvědomit, co a kam šoupeš.
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Ahoj, každý večer mobilní verze v podstatě nefunkční. Nebo alespoň megapomala. Blbě funguje i nový obsah
Prochy68 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Odesláno 22. března 2021 Poslední dobou zaznamenávám velké zpomalení a to jak přes tapatalk tak i během dne přes web. Má někdo taky podobný problém?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se