AndyAaron Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 před 52 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Ranní slunce, po nocování na zámku Hotel Zamek Velka Bystrice? Doufam, ze jsi byl vedle v Tvargu!
HondzaX Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Dekla Turbulenz.Věděli jste, že si Dekla vyrábí pouzdra, ručičky, a číselníky sama?
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 před 27 minutami, AndyAaron napsal: Hotel Zamek Velka Bystrice? Doufam, ze jsi byl vedle v Tvargu! Správně! Tvarg zrovna bohužel okupovala druhá svatba Nicméně (mini)pivovar Ničitel - hned u zastávky, byl důstojnou náhradou!
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Ještě včerejší bublifuk a pomalá závěrka
AndyAaron Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Správně! Tvarg zrovna bohužel okupovala druhá svatba Nicméně (mini)pivovar Ničitel - hned u zastávky, byl důstojnou náhradou! Tak ten musim konecne nekdy zkusit. Vyrostl jsem asi 100m od zastavky (nasi tam porad jeste bydli), ale v Niciteli jsem jeste nebyl
Jeronimo Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Odesláno 3. října 2022 Z řapíkatého celeru se mi navaluje, ale dal jsem to. Jo a na ruce Ward.
Stodic Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 před 17 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Správně! Tvarg zrovna bohužel okupovala druhá svatba Nicméně (mini)pivovar Ničitel - hned u zastávky, byl důstojnou náhradou! Dobrá volba
MartinJel Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 před 55 minutami, Kostra napsal: Polárky Moc hezké.
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 před 4 hodinami, Stodic napsal: Dobrá volba @AndyAaron @StodicKoukám, že se tu rýsuje Bystřický chrono-pivní sraz !
EpsteinBarr Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 Kebyze v tych hodinkach tika "zvucnejsi" kaliber ako Sellita SW200-1 (aj ked je to, povedzme, polematicke)....tak...tak vlastne nic, lebo netika.
Chronopetr Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 Návratem na origo tah jsem v podstatě dostal nové hodinky. Řemeny vždy tvář hodinek změní, ale až takový efekt jsem nečekal. Nevím, jestli se mi za těch x mesiců posunul vkus, nebo proč mi to tak předtím nepřipadlo....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se