kaktusář Odesláno sobota v 08:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:24 před 38 minutami, tommasini napsal: Jak jsi mel minule ty Londziny tak pekny, ale tyhle jsou the best. díky i když jsem se několika hodinek zbavil, tak jsem furt ve schíze co vlastně mám nosit prostě seiko ty tvary umí...kdyby ve vnitř byla eta, tak je to jednoznačně nej... ale i tak mi furt lezou na ruku a nechtěj dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno sobota v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:19 Jen tak před desátou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno sobota v 09:21 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:21 GS 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno sobota v 09:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:45 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno sobota v 09:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:47 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno sobota v 09:55 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno sobota v 10:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno sobota v 10:09 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:09 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno sobota v 10:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:19 Dobré ránko přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno sobota v 10:37 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:37 před 49 minutami, bejduko napsal: Jo tak tohle je paráda! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno sobota v 10:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:53 Devil divery na sněhu A není to pádlo, ale hrablo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno sobota v 11:28 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:28 Příprava na SEW. Vesničan se musí vždycky trošku naházet než leze do lepší společnosti:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno sobota v 12:21 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:21 před 3 hodinami, kaktusář napsal: díky i když jsem se několika hodinek zbavil, tak jsem furt ve schíze co vlastně mám nosit prostě seiko ty tvary umí...kdyby ve vnitř byla eta, tak je to jednoznačně nej... ale i tak mi furt lezou na ruku a nechtěj dolů Seiko i strojky umí. Ani bych ETU nevyžadoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno sobota v 12:21 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:21 před 1 hodinou, Corvus corone corone napsal: Jo tak tohle je paráda! súhlasím. modrý dial a hnedou kožou topka. za mňa jedny z najkrajších Carrera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno sobota v 12:44 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno sobota v 12:46 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:46 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno sobota v 13:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:34 Před hodinou, tommasini napsal: Seiko i strojky umí. Ani bych ETU nevyžadoval. já jsem ted nějak posedlej přesností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno sobota v 13:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:47 Albinos 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno sobota v 15:02 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:02 Návštěva Koscomu Překvapily krásným provedením a malou tloušťkou. Čitelnost pro mě bohužel nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno sobota v 15:03 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:03 Malá procházka kolem baráku. Bílá k bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se