Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1993

• Akam

1425

• Vit

1200

• Kid_A

933

před 2 hodinami, shewcza napsal:

Do deště minimálně 500m. Pěkný pátek vinšuji! 🙂

20220204_101038-01.jpeg

Uz asi po ikste zopakujem, ze super, parada. Asi ich nosis casto? Resp. ako sa vyrovnavas s rezervou 38 hodin? (B som nikdy nemal, nebolo by zle nieco vyskusat, ale ako niekto rozmaznany 72 hodinovymi rezervami...). A na leto je tento model idealny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, EpsteinBarr napsal:

Uz asi po ikste zopakujem, ze super, parada. Asi ich nosis casto? Resp. ako sa vyrovnavas s rezervou 38 hodin? (B som nikdy nemal, nebolo by zle nieco vyskusat, ale ako niekto rozmaznany 72 hodinovymi rezervami...). A na leto je tento model idealny.

Díky. Já tohle moc neřeším, prakticky se ještě nezastavily a až se zastaví, tak to bude tím, že budu nosit jiné hodinky. Tím, že mám většinový zbytek v bance je mi celkem jedno jakou mají rezervu, protože je mám na ruce pořád. Tyhle si mě fakt získaly. Jsou super pohodlný, skvěle čitelný, přesný a nizoučký na 500m (okolo 13mm). Prostě spokojenost. Co jsem měl Avengery a Colty, tak tam mě štvalo to leštěný pouzdro včetně náramku. Moc to na můj vkus řvalo, tady je to úplně jiná písnička.

Odkaz ke komentáři

Tak to na nás vybal. Sice vím, co tam je, ale to nevadí. Gratulace k radosti takhle při pátku.

Díky moc. Ty už sice víš, ale musím se pochlubit před ostatními, jsou prostě úžasné, už dlouho jsem si z hodinek takhle nesednul na zadek:-)

3d66f89de9b04626b4f933c1e7c88a15.jpg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...