T1000 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Dnes H18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 2 hodinami, shewcza napsal: Do deště minimálně 500m. Pěkný pátek vinšuji! Uz asi po ikste zopakujem, ze super, parada. Asi ich nosis casto? Resp. ako sa vyrovnavas s rezervou 38 hodin? (B som nikdy nemal, nebolo by zle nieco vyskusat, ale ako niekto rozmaznany 72 hodinovymi rezervami...). A na leto je tento model idealny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Pošťák zazvonil dvakrát a dovezl tikající radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 18 minutami, T1000 napsal: Dnes H18 Tohle jsem ještě neviděl, díky za rozšíření obzoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Stále to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Dnes za slušného s GS Upraveno 4. února 2022 uživatelem digiMonster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 20 minutami, EpsteinBarr napsal: Uz asi po ikste zopakujem, ze super, parada. Asi ich nosis casto? Resp. ako sa vyrovnavas s rezervou 38 hodin? (B som nikdy nemal, nebolo by zle nieco vyskusat, ale ako niekto rozmaznany 72 hodinovymi rezervami...). A na leto je tento model idealny. Díky. Já tohle moc neřeším, prakticky se ještě nezastavily a až se zastaví, tak to bude tím, že budu nosit jiné hodinky. Tím, že mám většinový zbytek v bance je mi celkem jedno jakou mají rezervu, protože je mám na ruce pořád. Tyhle si mě fakt získaly. Jsou super pohodlný, skvěle čitelný, přesný a nizoučký na 500m (okolo 13mm). Prostě spokojenost. Co jsem měl Avengery a Colty, tak tam mě štvalo to leštěný pouzdro včetně náramku. Moc to na můj vkus řvalo, tady je to úplně jiná písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 25 minutami, Kostra napsal: Pošťák zazvonil dvakrát a dovezl tikající radost:-) Tak to na nás vybal. Sice vím, co tam je, ale to nevadí. Gratulace k radosti takhle při pátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Já dnes větrám PAM na gumě, osmidenky jsou fajn. Natáhneš a víš, že běží cely týden;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Freediving v DEEPSPOT s Planet Ocean. @ONYX servis hodinek těsnění u PO vyměnili správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 3 minutami, brownwld napsal: Freediving v DEEPSPOT s Planet Ocean. @ONYX servis hodinek těsnění u PO vyměnili správně. skvele sefe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 17 minutami, brownwld napsal: Freediving v DEEPSPOT s Planet Ocean. Super , poprosím více info o kurzu do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Dnešní nová radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jelikož mě čeká zajisté opět halda pádů, na řadu přišli extrémní dotykovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jedna z rana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Union Glashutte Noramis Chronograph, musel jsem je zkusit naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Union Glashutte Noramis Chronograph, musel jsem je zkusit naživo... Moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Tak to na nás vybal. Sice vím, co tam je, ale to nevadí. Gratulace k radosti takhle při pátku.Díky moc. Ty už sice víš, ale musím se pochlubit před ostatními, jsou prostě úžasné, už dlouho jsem si z hodinek takhle nesednul na zadek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Pěknýý ... , gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 58 minutami, baza napsal: Union Glashutte Noramis Chronograph, musel jsem je zkusit naživo... Paradny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se