patprom Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Oranžovokřídlý. ( má poměrně hodně žlutou hlavičku)Paráda, máme modročelého :-) Mně v poslední době přirostly k ruce pilotky od IWC
Postal80 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 2 hodinami, Radik napsal: Tak to mýmu andulákovi je 8. Nikdy jsem neměl nic většího, tihle amazoňani a větší mě fascinujou. No ale něco k tématu Ten červenej řemen je neskutečně pozvednul. Radost jak z novejch hodinek Jsou Bozi!! Chtel jsem tady Damasko, ale nejak z toho seslo.. Stejne jako ze Sinnu. Docela me to stve
Postal80 Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Tak aspon takhle, krasna nedele
Kostra Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Dnešní výlet retro vláčkem do Malé Morávky. Když už mě to každý prázdninový víkend ráno budí, musel jsem se svézt:-)
Otzi Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 3 hodinami, Radik napsal: Tak to mýmu andulákovi je 8. Nikdy jsem neměl nic většího, tihle amazoňani a větší mě fascinujou. No ale něco k tématu Ten červenej řemen je neskutečně pozvednul. Radost jak z novejch hodinek Opravdu moc pěkný.
Gustaf Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 3 hodinami, patprom napsal: Paráda, máme modročelého Mně v poslední době přirostly k ruce pilotky od IWC Jsou parádní
Daemonultimate Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Automatický osvětlení používám ve dvou případech. Noční focení, ale hlavně ve vodě.
Spok Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 4 hodinami, pacient napsal: Skoro dokonalý
Denjl Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Mám rad tuhle kombinaci... Sent from my iPhone using Tapatalk
Exiztence Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 před 4 hodinami, pacient napsal: Skvely Santosy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se