Marcus Laurentius Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 4 hodinami, snake napsal: Obyč plech Keď na to tak pozerám, tie Steinharty ako by im z oka vypadli... Alebo sa Rolexy inšpirovali nimi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) Ze nasadim Barbourku jsem uz fakt necekal, ale s Big Pilotama to funguje moc dobre. Upraveno 12. května 2020 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Tož, tak.Z dalky to vypadalo jako super pribeh s rozmlacenym sklickem a lunetou na MM300 a on je to jen odraz ve skle a v lunete... skoda i kdyz ne skoda, skoda by byla rozmlacenych hodinek. Tyhle mi chybi, byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Pošťák zazvonil dvakrát a přinesl spoustu radosti:-) Moje první mosazné hodinky, hrátky s patinou mohou začít:-)Gratuluji,koukal jsem se po nich a pohrával si s myšlenkou je koupit,ale odolal jsem. Ten cifr je nádherné. Ať ti dělají dlouho radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Dnes upíry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Při ranním rozbřesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Musím říct, že tyhle jsou u mě od koupě c. 1 a že už to pár pátku je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Se nedivím..pekny jsou..a sedí Ti dobře před 8 minutami, kuncák7 napsal: Musím říct, že tyhle jsou u mě od koupě c. 1 a že už to pár pátku je :-) Upraveno 13. května 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 9 minutami, kuncák7 napsal: Musím říct, že tyhle jsou u mě od koupě c. 1 a že už to pár pátku je :-) Parádní. Jsou na nich jasně definovaná tlačítka a korunka. Tyto tvoje se mi líbí víc, něž novější typy s krytím korunky. Já, ač je mám jen pár týdnu, předpokládám, že se jich rychle zbavovat nebudu. Zatím je nosím opravdu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Hodinky na ruce,ještě to zbytečné oblečení a jdeme na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Gratuluji,koukal jsem se po nich a pohrával si s myšlenkou je koupit,ale odolal jsem. Ten cifr je nádherné. Ať ti dělají dlouho radost Sent from my iPhone using TapatalkDíky Jirko:-) Chvíli je ponosím a pak ti je přepošlu;-)Jsou to obludy, takže do práce něco, co jde narvat pod košili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Sakra ty pamy... jedny rádia jsem tady v inzerci chtěl, ale nějak utekly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Omega 1976 Montreal AlbatrossSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 To jsou masakr Omegy :-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 29 minutami, brownwld napsal: Omega 1976 Montreal Albatross Sent from my iPhone using Tapatalk Nádhera Kubo. Kam Ty na to chodíš? Já dnes tuctovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Vcerejsi prirustek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se