R4B4 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 23 minutami, mlsoun1 napsal: Dnes orloje.Vždy když jdu dát dcerce na hrob věneček,tak je beru sebou.Měla ráda ten hlasitý tikot , to je od Tebe hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Tiffany blue svetr i vteřinovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Dnes přezuto na letní, tedy náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna SEIKO 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna citelnost z uhlu prikladna i bez AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @ragu- Dik. No,levne to nebylo @Juraj11 - Diky ! Nedam A ty by si stejne radeji většího sourozence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @Prochy68 - To jsou 42, vetsi pro me nejsou uplne pohodlne,ale uz jsem je taky chtel vzít,kdyz jsem nemohl sehnat mensi. Vetsi se shánějí o dost lip. Jinak MM300 bych zase ponosil,kdyz jsem to viděl. A zelenaky bych taky bral ,pekny to mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna S drahou polovičkou na špacíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna před 7 hodinami, Tomak napsal: Tiffany blue svetr i vteřinovka Pěkné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Sice 2 dny stará fotka ale až teď v čekárně u zubaře při čekání na nové zážitky jsem se dostal k prohlížení fotek z velikonoční návštěvy Říma a Santa Severy. Prxka jsem dostal od partnerky darem k vánocům na kovotahu ale neodolal jsem a v ofiko Tissot krámu u Španělských schodů jsem zběhl z davu turistů a koupil si tenhle tropic. Jsem z něho nadmíru spokojen a to samé u hodinek. Skvělý univerzály za pár korun ale o to hodnotnější sentimentem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Na fotbale pro omladinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @Emiliano @Pivas gratulace pánové, krásný kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @shewcza Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @shewcza- Diky Jardo @Emiliano - Gratulace,super hodinky! Taky si je znovu poridim. Uz jsem je mel mit,ale jeden kolega mi je slibil a ted nejak zapomnel komunikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna @Pivas padesátčtyřky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se