Žigi Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Dovolena pryc, do dalsi daleko. Dnes na me padnul nejaky spleen a natahnul jsem kousek, ktery moc nenosim. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Pořád mi vrtá hlavou, kdo jako první pojmenoval a proč hodinovou ručičku BB snow flake? Je to přece Tudor! Tudorovská růže na korunce, erb/štít na ciferníku, proto sekundová ručička nemůže být nic jiného než kopí, minutová meč a hodinová pochopitelně palcát To je přece jasné každému Tudorovci 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna @Pozorovatel tiez som sa onoho casu zaujimal preco snowflake, ked je to skor palcat. Podarilo sa mi dohladat starsi clanok, ktory sa tomu venoval a tam sa spomina toto. The quirky shape of the hands earned the moniker “snowflake hands” by collectors in the 1990s due to their appearance as partial snowflakes. The name was later officially adopted by Tudor and is still used by the brand today. zdroj: https://www.watchonista.com/articles/history/diving-deep-50-year-history-tudors-snowflake-hands 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Možná prasknu, možná ne. Z takové trošky určitě né,ale vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Z takové trošky určitě né,ale vypadá to dobře Pod bramborama byla ještě schovaná ryba. Ale dal jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Konečně pořádný služebák ředitelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 29 minutami, Jeronimo napsal: Pod bramborama byla ještě schovaná ryba. Ale dal jsem to No vidíš to jak seš dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Já po tréningu, ta moje u kadeřníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 49 minutami, Kostra napsal: Konečně pořádný služebák ředitelu Něco chystám na příští léto, ale nevim esli to teda bude služebák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Na dovce. Stačilo by jen tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Na betóne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Balkonovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna LovecK: super kára. A dobrá barva. Modrá je dobrá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Po dvoudenní cyklistice s digoškama zpět na mechanice. Pánové sory já tu teď s nima otravuju často, ale já je mám hrozne rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se