chief Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Ahoj profíci, Gumu sundat, strapy nasadit teď Dokoupil jsem ještě tenhle pískovej řemínek LUMINOX FNX.9240.71B.K Akorát ve srovnání s tím maskáčovým, který byl v sadě v krabici, tak je dost stiff jakože tuhý (ne tak jako Stiflerova máma, ale stejně ) Maskáč je měkčí a příjemnější na ruce. Jde ten pískáč nějak zjemnit? Kdo napíše použít králíčka Azurit, má u mne po ptákách Konec hlášení Rozchod 2
Locky Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Venku už to sice zavání létem, ale na ruce mám ještě “zimu” 8 1 3
KAL Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května před 6 hodinami, bandicoot napsal: Plechovky Moc hezká fotečka
FantasticFabio Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Musel jsem najít ňákej retro pásek…. Jen nevím jestli je postnu do “ modrých” nebo do “ malých” nebo do “ vintážek” …. 6
Arthur N. Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května se svištěm na zmrzce, ma po nestovicich, tak si tu vanilku uziva 7
kuncák7 Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Hanhart sundany z ruky, nasazeno tohle. Asi mě to zase chvilku baví. 10
AndyAaron Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Dopoledne zkouska novych remenuV podvecer jsme se sli s klukama proletet 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se