childe Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Tomak Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 4 minutami, rekib1 napsal: Mám rád tu hlubokou modř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle 42mm titanovky jsou za mne nejlepší PO. Několikrát jsem je málem koupil, ale v obchodě pod zářivkama mají takový docela hnusný odstín, tak jsem to asi prováhal, že jsem je tehdy nevzal ven, když evidentně mimo zářivky vypadají naprosto skvěle 1
rekib1 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 5 minutami, Tomak napsal: Tyhle 42mm titanovky jsou za mne nejlepší PO. Několikrát jsem je málem koupil, ale v obchodě pod zářivkama mají takový docela hnusný odstín, tak jsem to asi prováhal, že jsem je tehdy nevzal ven, když evidentně mimo zářivky vypadají naprosto skvěle Pravda, je ale zajímavé právě jak se každé hodinky mění s každou změnou světla a Omegy mě právě tímhle moc baví…jsou jako chameleon, ale jen modely v keramice..
Dopi Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Tyhle hodinky koupené zde, mě baví stále víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tommasini Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
LovecK Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Vortex-Tempus Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 2 minutami, LovecK napsal: Ta zlta je fajn... 1
Vortex-Tempus Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Vit Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 SEIKO Tuna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
paya01 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Zase je život nejlepší na pláži... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Tikal Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Včerejší akvizice z burzy za 300,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Daemonultimate Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Tak ještě jednu čtyřdenní točku a taky za mořem. Nejdřív ale na 4 dny domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
FantasticFabio Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 8 minutami, ATOM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. OWG máš můj obdiv! Teď na tom světle vypadaj jako keramiky ….. ba co dím ….. míšeňskej porculán ! 1 1
Divers Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
ATOM Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 38 minutami, FantasticFabio napsal: OWG máš můj obdiv! Teď na tom světle vypadaj jako keramiky ….. ba co dím ….. míšeňskej porculán ! Díky
Ondrej71 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
tm80 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 před 1 hodinou, ATOM napsal: Skvele, ta biela je zaujimava na military hodinkach ktore su vacsinou cierne... a ten nato umyvas casto? mas ich viac? ja to stale menim a umyvam Dnes kazdodenna kontrola chodu... na +10s oproti presnemu som ich naposledny nastavil 4.7. a dnes po 10 dnoch... kazdy den ich kontrolujem a vzdy tento vysledok, po 2 mesiacoch co ich mam... som zvedavy ako sa to bude vyvijat casom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
t.p Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Ráno do rachoty. Sem to zapomněl hned připíchnout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se