krutor Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Porad jsou na prodej/vymenu, tak jsem je vyvetral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 @ondrejm: for Zenith fans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Chtěl sem pilotky a california dial. Mám Farer. Parádní cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 (upraveno) Sphinxx - fajn fotka a supr hodinky... Upraveno 18. listopadu 2020 uživatelem marecenator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Dokusan Já chtěl bronzovky a california dial. Mám Undone. Parádní cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 53 minutami, marecenator napsal: Sphinxx - fajn fotka a supr hodinky... Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Před hodinou, marecenator napsal: Sphinxx - fajn fotka a supr hodinky... Děkuji. Změna je život, tyhle legendy ty krásné Zenithy nahradí, nebylo snadné rozhodnout, co půjde z kola ven, ale mám jen dvě ruce. Nejlepší je na tom stejně ten unboxing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Stále a neustále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 5 hodinami, Sphinxx napsal: @ondrejm: for Zenith fans Díky! Snad místo nich chystáš pořádnou pecku A hodím sem 2 dny starou (dnes jsem snad poprvé nefotil), blbě zaostřenou fotku, ale vypadaly dobře v tom šeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 5 hodinami, Sphinxx napsal: @ondrejm: for Zenith fans Moc pěkný model, jedny z nejhezčích chron od Zenith...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Před hodinou, ondrejm napsal: Díky! Snad místo nich chystáš pořádnou pecku No ... pořádnou pecku, jak kdo to vnímá ... viz. výše. SMPc s heliákem alá víko od Ostravara, ten mě tahá za oči, ale jinak super. Ta keramika je pecka, ten číselník, tohle Omega umí, dosud jsem byl zvyklý na hladkou keramiku, ale ty vlnky mají něco do sebe. Poprvé na denním světle. Jinak ty Tvoje Zenith si zaslouží ostrou fotku taky na denním, jsou super, měl jsem je v 45mm Felix Baumgartner a jsem debil, že jsem je prodal, ten průhled na El Primero, to je lahůdka. @rekib1: Děkuji, jedno z TOP chron z Le Locle. Aeronef Montre (48), které zmiňuji v inzerci jsou taky parádní, vůbec nejhezčí pilotky, ale měly "jen" Elite a to je velká škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 10 minutami, Sphinxx napsal: No ... pořádnou pecku, jak kdo to vnímá ... viz. výše. SMPc s heliákem alá víko od Ostravara, ten mě tahá za oči, ale jinak super. Ta keramika je pecka, ten číselník, tohle Omega umí, dosud jsem byl zvyklý na hladkou keramiku, ale ty vlnky mají něco do sebe. Poprvé na denním světle. Jinak ty Tvoje Zenith si zaslouží ostrou fotku taky na denním, jsou super, měl jsem je v 45mm Felix Baumgartner a jsem debil, že jsem je prodal, ten průhled na El Primero, to je lahůdka. @rekib1: Děkuji, jedno z TOP chron z Le Locle. Aeronef Montre (48), které zmiňuji v inzerci jsou taky parádní, vůbec nejhezčí pilotky, ale měly "jen" Elite a to je velká škoda. Dejve, ty jsi zvíře neskutečný . Já než jsem pobral ty parádní Zenithy, tak jsou pryč a Ty máš na ruce SMPc !!! Skvělé Omegy, moc gratuluji k jejich pořízení a určitě si je náležitě užiješ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 @Radek Cigi: Díky, díky ... Už je tahám po venku... ještě se mi líbí ty stříbrné, ale tohle byla lepší volba. Radost veliká, lumi šajní, jak Černobyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 před 6 minutami, Sphinxx napsal: @Radek Cigi: Díky, díky ... Už je tahám po venku... ještě se mi líbí ty stříbrné, ale tohle byla lepší volba. Radost veliká, lumi šajní, jak Černobyl. Kamaráde, ty stříbrné si pořídíš v chronu, aby se to netlouklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se