Dantechno Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 6. 12. 2020 v 11:42, villain83 napsal: Diky Dane, ale to nejsou ty od Mirka, ja uz je mam dyl. Ten, kdo je vzal od nej za tech 89, nebo kolik, udelal moc dobre, ja je jeste pod kilo nikde na prodej nevidel. Rozšířit Aha, promin. To nemeni nic na tom, ze jsou skvely. Mel jsem obrovsky cukani ale ja uz nechci nic drahyho nad 41 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Diky tomu plochymu dynku sednou na ruku fakt dobre. Ja jsem s kombem SBDX011 a SLA025 u Seika, co se tyce diveru, velmi pravdepodobne skoncil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Adventní neděle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Hodinky z Pforzheimu, řemen z New Yorku a pes, pes až z Labradoru!!! 🛩 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Taaak Mikulas. Zjistil jsem, ze nutne potrebuju digitalky Ten tah je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Skvěle nositelné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Paradni ty Seika. Ja poprve Oris, mile prekvapen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 (upraveno) Pěkný jsou ! Tady zase úplně tmavý...támhle světlý... hezký Upraveno 7. prosince 2020 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jo, dik, dam nejaky fotky a kecy do svyho vlakna. Ten cifr je skvelej, a kupodivu i cerna datumka - na nekterejch fotkach to vypada divne, ale ta cerna tam presne padne. Teda ne ze by me na nich na prvni dobrou nesralo par veci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jo tyhle jsou super! Tak gratuluju at dlouho slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Parádní to máte! @shewcza Prosím tě, jaký je tah? Opravdu taková hrůza, že je máš raději na gumě? @Micey Dej pak vědět, jak jim funguje nový inhouse. Šlape to solidně? Co jednostranný nátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 @Locky díky. Ještě jsem ho neviděl, tak nemůžu sloužit. Koupil jsem je takhle a zbytek balení přijde někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 (upraveno) Locky zatim dobrý, žádný skákání minutovky jsem při přeřízení nepozoroval, jinak je mám chviličku tak přesnost netušim. Ten nátah je zajímavej, jde to strašně lehounce - když se posnažim, roztočim ten rotor na obě strany. Až bych se bál, že se to nemůže tak lehce natáhnout.. ale natáhne, zdá se. Ruční nátah je taky úplně bez odporu, to jsem ještě nezažil. On ten rotor bude lehounkej, takže žádný vrtulníkový efekty jak u 7750 fakt nehrozej. Upraveno 7. prosince 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jj, na ten nový 5 days jsme tady všichni moc zvědaví. Mám Aquisy se Selittou (pro mě no problem) a ty "400" vypadají i díky té modré skvěle. Micey, tak ať ti nový kalibr bezproblémově a přesně tiká!!! Neuvěřitelně pohodlné hodinky tyhle Aquisy, kdo nezkusí, neuvěří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 inox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jsem dlouho nic nevyfotil...tak sem mrsknu páteční fotku. Dva veteráni...nevím jak starý Brajtle a deset let starej Lanďák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Ostrý, hospa zavřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se