Radek124 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 První (a dost možná žei po měsíci jediné) Fortisky s Powermatic 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 10 hodinami, petroniuzz napsal: nerez Ty vypadají vážně skvěle. První Prim, které bych si dokázal představit na své ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) před 19 hodinami, petroniuzz napsal: nerez Nádhera, fotka i hodinky. Jaký mají průměr, 40mm? Moc by mě zajímala i fotka z boku (vypadají brutálně klenuté) před 16 hodinami, Axel napsal: Vite, moc pekny hodinky a samozrejme fotky Zvoni i po tech letech? Díky, ano zvoní hezky. ------------------------------------------------------------------------ Od včerejška na ruce tradiční vánánoční LUM TEC M8 Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 40 minutami, Vit napsal: Od včerejška na ruce tradiční vánánoční LUM TEC M8 Ty jsou parádní, až je budeš někdy pouštět, tak mi neváhej napsat, tohle je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Syn (3 roky) mi trochu upravil hodinky ináč IWC GST chronograph 3727-02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Ty jsou parádní, až je budeš někdy pouštět, tak mi neváhej napsat, tohle je velká paráda. Díky Davide, zatím prodej určitě neplánuju. před 8 minutami, undertaker napsal: Syn (3 roky) mi trochu upravil hodinky ináč IWC GST chronograph 3727-02 Na tříletého to dost slušně vycentroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jo jo je šikovný a jeho obľúbená činnosť je púšťať stopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 A je to ekologický aktivista, bacha na něj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Presne v duchu IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Tutimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) ONA: Prosím tě, kam zase jedeš? JÁ: Koupit malému dárek k vánocům. ONA: Ale vždyť rodím až za měsíc. JÁ: To nevadí... Stejně se mu chvíli o něho budu starat. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Zimní hodinky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 ONA: Prosím tě, kam zase jedeš? JÁ: Koupit malému dárek k vánocům. ONA: Ale vždyť rodím až za měsíc. JÁ: To nevadí... Stejně se mu chvíli o něho budu starat. To je tak, když se někdo fláká po venku, místo toho aby pracoval. Doufám, že jsi dostal alespoň pořádně za uši:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 17 minutami, Jeronimo napsal: JÁ: Koupit malému dárek k vánocům. ONA: Ale vždyť rodím až za měsíc. Gratulace k aktuálnímu přírustku i k tomu budoucímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 2 minutami, Kostra napsal: To je tak, když se někdo fláká po venku, místo toho aby pracoval. Doufám, že jsi dostal alespoň pořádně za uši:-) Moc díky. Doma jsem nedostal, kalhoty tam nosím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 14 minutami, Roland Sands napsal: Gratulace k aktuálnímu přírustku i k tomu budoucímu Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 39 minutami, Jeronimo napsal: ONA: Prosím tě, kam zase jedeš? JÁ: Koupit malému dárek k vánocům. ONA: Ale vždyť rodím až za měsíc. JÁ: To nevadí... Stejně se mu chvíli o něho budu starat. Taky se připojuji ke gratulaci! Parádní dárek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Gratuluji,Jardo.Snad se budou prckovi líbit stejně jako Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 @Jeronimo tak to je fajnovej darecek, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se