IzTaPa Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Plastovy SWATCHky od Brajtli... puvodne jsem si sice sel koupit nove chronomaty, ale ty plastaky jsem zkratka musel mit! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @IzTaPa - ty jo ty jsou zajímavý, takový fresh béčka... Ani je neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, IzTaPa napsal: Plastovy SWATCHky od Brajtli... puvodne jsem si sice sel koupit nove chronomaty, ale ty plastaky jsem zkratka musel mit! @IzTaPa Kurník jako jo...moc pěkný...ja viděl kdysi ty obyč "plasťáky", ale nevzalo mě to do hry-kdyžto tohle je jiná hra...to je úplně jinej sport... Za mě palec nahoru-moc pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, IzTaPa napsal: Plastovy SWATCHky od Brajtli... puvodne jsem si sice sel koupit nove chronomaty, ale ty plastaky jsem zkratka musel mit! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Jaký je pocit na ruce? Mám z nich smíšené pocity. Béčka miluju, ale mám obavu z lehkosti, která mi k letectví nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, Dantechno napsal: @IzTaPa - ty jo ty jsou zajímavý, takový fresh béčka... Ani je neznám. je to novy model, vysli s nim na konci srpna lonskeho roku. ten material pouzili uz drive u sky raceru, ale to byly 3-rucky. před 16 minutami, snake napsal: @IzTaPa Kurník jako jo...moc pěkný...ja viděl kdysi ty obyč "plasťáky", ale nevzalo mě to do hry-kdyžto tohle je jiná hra...to je úplně jinej sport... Za mě palec nahoru-moc pěknej kousek dik. je to plast, ale hodne tuhej. před 8 minutami, Violoncello napsal: Jaký je pocit na ruce? Mám z nich smíšené pocity. Béčka miluju, ale mám obavu z lehkosti, která mi k letectví nejde. vidis, me becka od uvedeni noveho chronomasteru vubec mijely - takove velke, tezke,... ale chronomaster je super a toto je dobra 'uchylarna', kterou jsem si nemohl nechat ujit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 15 minutami, IzTaPa napsal: vidis, me becka od uvedeni noveho chronomasteru vubec mijely - takove velke, tezke,... ale chronomaster je super a toto je dobra 'uchylarna', kterou jsem si nemohl nechat ujit No, tak to vidíš. Sto lidí... Díky za feedback! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 5 hodinami, Sphinxx napsal: Dosud nebyly Seamastery tak luxusně provedené, jako současná generace, a ta pohodlnost. Měl jsem všechny generace předtím, ale tohle je nejpovedenější. Ještě mě zajímá ta bílá varianta, co tady má @bobi. Prostě paráda, notabene na origo natu. Gratuluju, nej potápky široko daleko.. A krásná fotka k tomu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 4 hodinami, Sphinxx napsal: No jo, je to trošku schíza, já mám modrou rád. Tady je jednou modrá, jednou černá ... . V zásadě fotka moje a Patrikova ukazuje, jak se hodinky zbarvují podle světle. Speciálně pro Tebe fotka na světle (i pod umělým světlem). Dejve, ty jsi samé překvápko! Krásné Omegy a parádní foto, kámo! Těším se, až je omrknu naživo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @bobi @Postal80 @Sphinxx @patprom Vlnkaři, doslova před chvílí jsem je nevím proč nasadil taky. Jestli mně na nich něco vadí, tak je to kónickej heliák, ale to je spíš drobnej detail. Jinak aplikovaný indexy, datum v souladu s barvou cifru a na pozici 6 nenarušující symetrii, mikroregulace na sponě, no slintám. Normálně mě popadají takový šílený myšlenky, jako že je prodám, abych si je časem koupil znova, ale funglovky, a vychutnal si je od úplnýho začátku (a následně dojebal od první vlásečnice rovněž sám). No prostě psycho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 45 minutami, karel.attl napsal: Pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 2 hodinami, villain83 napsal: Jsou skvele ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Diky Alesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) PS2 individual Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 4 hodinami, Sphinxx napsal: No jo, je to trošku schíza, já mám modrou rád. Tady je jednou modrá, jednou černá ... . V zásadě fotka moje a Patrikova ukazuje, jak se hodinky zbarvují podle světle. Speciálně pro Tebe fotka na světle (i pod umělým světlem). Jj, David má pravdu. Tenhle model se umí chovat jako pravý chameleon a nenudí... Já si momentálně dělám radost s ikonickými Moonwatch na kůži. Je fajn je mít ve sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, patprom napsal: Jj, David má pravdu. Tenhle model se umí chovat jako pravý chameleon a nenudí... Já si momentálně dělám radost s ikonickými Moonwatch na kůži. Je fajn je mít ve sbírce Jakoze, kdo nema Moony jako by nebyl?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Jsem netušil, že jedny vlnky spustí takové tsunami ... Nebudu tapetovat, ale díky všem. @bobi: Jsem si myslel, že jsem pacient, ale jestli máš dvoje - modré i bílé, tak jsem totální šumař . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se