michalval Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 18 hodinami, kuncák7 napsal: Spokojenost Ale hezkypěkně. K těm původním Soccerům (tuším po tátovi) jsi pořídil i novodobé, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Potápky na sněhu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Moonwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 41 minutami, Kostra napsal: Potápky na sněhu:-) Jsou skvělý Tome. Musíme se vidět, až přijedu do Bruntálu. Doufám, že je do léta neprodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Sakra něco bych koupil... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 1 hodinou, jožko napsal: Ukazovateľ chrona s lumi=reinkarnované těch rozdílů oproti původním MarkII je víc, třeba datumovka, trochu jiný tvar pouzdra, dovnitř dávají co-axial a pro jistotu to píšou i na ciferník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Jsou skvělý Tome. Musíme se vidět, až přijedu do Bruntálu. Doufám, že je do léta neprodáš Děkuju Míšo;-) Neboj, neprodám a v létě rád ukážu, už jsem tě neviděl 100 let, tak dej vědět, až budeš mít cestu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 1 hodinou, jožko napsal: Ukazovateľ chrona s lumi=reinkarnované těch rozdílů oproti původním MarkII je víc, třeba datumovka, trochu jiný tvar pouzdra, dovnitř dávají co-axial a pro jistotu to píšou i na ciferník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 19 hodinami, kuncák7 napsal: Spokojenost Super výběr, Martine, u Tebe asi nejlepší za poslední dobu. Tak si je užívej, ta oranžová je krásně oživuje, já měl Marky II a byly super. Dnes hlubinné potápky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 28 minutami, patprom napsal: Moonwatch Co to na nich mas prosim za remen? Neco zelenyho by se mi jeste hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 48 minutami, Sphinxx napsal: Super výběr, Martine, u Tebe asi nejlepší za poslední dobu. Tak si je užívej, ta oranžová je krásně oživuje, já měl Marky II a byly super. Dnes hlubinné potápky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Jsou pěkné,co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Co to na nich mas prosim za remen? Neco zelenyho by se mi jeste hodilo.Tenhle: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/racing-watch-bands/products/monza-british-racing-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Já dnes opět Moon watche. Příjemně se nosí. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Já dnes opět Moon watche. Příjemně se nosí. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @mlsoun1: Je to model Pro Aqua 1500M Quarter B. White. 45mm, 24mm, 1500M WR. Super hodinka, ale už je prý špatně sehnatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @Sphinxx výborně, také jsem se chtěl optat. Co v tom tepe? Nějaká miyota nebo seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 2 hodinami, Kostra napsal: Potápky na sněhu:-) Pěkné, já také na plážové vlně: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) @Frostie: Je v tom Seiko NH (Day/date), vcelku spolehlivá mašinka. Ale jde o to, že za pár peněz(zde je to otázka, protože tento model je prý špatně sehnatelný, ale stávaly cca 300-350$ + Dph +doprava), má člověk slušnou hodinku na lítačku, k moři, na sport a podobně. Navíc je to i hezky a precizně zpracovaná časomíra. Stačilo by to, ale jsme chronomagoři, takže to máme jinak. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 hodinky detektiva Johna Kimblea ze školky ...po taťkovi...prošli si pár lety na sahaře a přežily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se