Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 hodinami, kuncák7 napsal:

Spokojenost

Ale hezkypěkně. K těm původním Soccerům (tuším po tátovi) jsi pořídil i novodobé, jo? 

• Odpovědi 65,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2231

• Akam

1438

• Vit

1377

• kaktusář

1287

Odesláno
před 41 minutami, Kostra napsal:

Potápky na sněhu:-)

Jsou skvělý Tome. Musíme se vidět, až přijedu do Bruntálu. Doufám, že je do léta neprodáš 😄

Odesláno
před 1 hodinou, jožko napsal:

Ukazovateľ chrona s lumi=reinkarnované

těch rozdílů oproti původním MarkII je víc, třeba datumovka, trochu jiný tvar pouzdra, dovnitř dávají co-axial a pro jistotu to píšou i na ciferník...

Odesláno
Jsou skvělý Tome. Musíme se vidět, až přijedu do Bruntálu. Doufám, že je do léta neprodáš

Děkuju Míšo;-) Neboj, neprodám a v létě rád ukážu, už jsem tě neviděl 100 let, tak dej vědět, až budeš mít cestu;-)
Odesláno
před 1 hodinou, jožko napsal:

Ukazovateľ chrona s lumi=reinkarnované

těch rozdílů oproti původním MarkII je víc, třeba datumovka, trochu jiný tvar pouzdra, dovnitř dávají co-axial a pro jistotu to píšou i na ciferník...

Odesláno
před 19 hodinami, kuncák7 napsal:

Spokojenost

Super výběr, Martine, u Tebe asi nejlepší za poslední dobu. Tak si je užívej, ta oranžová je krásně oživuje, já měl Marky II a byly super.

Dnes hlubinné potápky.

DSCN6550.JPG

Odesláno
před 28 minutami, patprom napsal:

Moonwatch

Co to na nich mas prosim za remen? Neco zelenyho by se mi jeste hodilo.

Odesláno
před 48 minutami, Sphinxx napsal:

Super výběr, Martine, u Tebe asi nejlepší za poslední dobu. Tak si je užívej, ta oranžová je krásně oživuje, já měl Marky II a byly super.

Dnes hlubinné potápky.

DSCN6550.JPG

Jsou pěkné,co to je za model?

Odesláno

Já dnes opět Moon watche. Příjemně se nosí. 01afcf2d2564f9947d32610143badaaf.jpg

Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Já dnes opět Moon watche. Příjemně se nosí. 01afcf2d2564f9947d32610143badaaf.jpg

Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk

Odesláno

@Sphinxx výborně, také jsem se chtěl optat. Co v tom tepe? Nějaká miyota nebo seiko?

Odesláno (upraveno)

@Frostie: Je v tom Seiko NH (Day/date), vcelku spolehlivá mašinka. Ale jde o to, že za pár peněz(zde je to otázka, protože tento model je prý špatně sehnatelný, ale stávaly cca 300-350$ + Dph +doprava), má člověk slušnou hodinku na lítačku, k moři, na sport a podobně. Navíc je to i hezky a precizně zpracovaná časomíra. Stačilo by to, ale jsme chronomagoři, takže to máme jinak. :D

Upraveno uživatelem Sphinxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...