Coach Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Tak uz bezi, jedna radost Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já vím,je to hrůza,tož mě se ta Čína hold líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já vím,je to hrůza,tož mě se ta Čína hold líbí Hezké to máš, užívej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Po pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Jeden rychlocvak nového přírůstku Neke, rád bych viděl live. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @Kostradíky,mě se taky líbí.Za ty prachy neber to.Myslím si,že tyto nikoho nekopírují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Já vím,je to hrůza,tož mě se ta Čína hold líbí Je to hezké, jinak myslím, že Tisell je Korea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Když oni mi připadají všichni stejní.Ale kolega mi psal,že to je Čína vs Korea.Taky taková kopírka Rolexů,IWC,apod. Ale ty oblekovky vypadají šik.Mimoto sklo je safír s AR,ručky tepelně upravené-žádný plast,ruční nátah,48 hod rezerva,průhled na stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Když oni mi připadají všichni stejní.Ale kolega mi psal,že to je Čína vs Korea.Taky taková kopírka Rolexů,IWC,apod. Ale ty oblekovky vypadají šik.Mimoto sklo je safír s AR,ručky tepelně upravené-žádný plast,ruční nátah,48 hod rezerva,průhled na strojJj, to je vidět, že mají celkem slušné zpracování. Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 8 hodinami, digiMonster napsal: Grand Seiko Parada, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 8 hodinami, digiMonster napsal: Grand Seiko Parada, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Prezuto na “starsi model” rucky s sipkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Astrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 tiez pridam nejake Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @honza71 parádní, na té kůži velmi elegantní Moje vysněný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) před 19 hodinami, Dokusan napsal: Jeden rychlocvak nového přírůstku Nevim proč, ale vidim v tom DSOTM ¯\_(ツ)_/¯ Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se