shewcza Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Chtěl jsem napsat něco podobného, ale pánové Chorche a AndyAaron to udělali za mne. Naprostý souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basx Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Marky dvojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Krásné sluné dopoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Bry ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Legendární.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 LHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Jj, i u nas se slunko snazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Rádiovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Este zimny cas. Postupne musim popreladovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Operace, ale hodziny musi byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Velké, širé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Vykáceno Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 To jsou dnes panoramata... :-)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Double Team Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 4 hodinami, Radik napsal: Krásná fotka a dokonale zachycená modrá. U Pelagosů se mi líbí lumi a ta broušená keramika na lunetě. Ač jsem obecně příznivcem lesklé keramiky, tak lesklá modrá (SPMc, PO) mi moc nesedí... Podtrženo sečteno, kdo chce krásnou modrou, špičkový kalibr, titan a renomovanou Swiss Made značku - Tudor je jasná volba. Zkoušel jsem je a na mém zápěstí 19 cm působí menším dojmem. Ale chválím a kochám se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Není to sice Spectre limitka ale aspoň to nejsou mrdky z tržnice. A taky se mi líbí víc než nová verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se