DarylVanHorne Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 A já myslel že je to fórum gentlemanů, kteří si pomáhají a podporují. Ale tohle byla podpásovka Vlastně dík... Teď jsem si vzpomněl a díky tobě vytáhnu přes zimu opomíjenými Monstry samozřejmě 2. Gen Orange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Páteční obdélníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 11 minutami, DarylVanHorne napsal: A já myslel že je to fórum gentlemanů, kteří si pomáhají a podporují. Ale tohle byla podpásovka Vlastně dík... Teď jsem si vzpomněl a díky tobě vytáhnu přes zimu opomíjenými Monstry samozřejmě 2. Gen Orange No ale po skoro deseti letech tady bys už mohl mít jasno, jestli černou nebo modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 4 minutami, Radik napsal: No ale po skoro deseti letech tady bys už mohl mít jasno, jestli černou nebo modrou Blázníš? Víš jak je to složitý? Konečně se rozhoupeš, zůžíš výběr na 3 modely a pak ti tu lidí předhazují něco úplně jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Já jsem prostě na barvičky, noo... A jinak dost modrejch hodinek se dokáže tvářit jako černý. Typicky SPM bezvlnky, tam tu modrou fakt musíš hledat, dokonce i modrý Pelagosy (což je poctivá modrá) se jeví v místnosti vymalovaný sytě žlutou při správném natočení černě. Tak proč bych pak bral černý, když takhle lze mít skoro oboje? Nastesti pro@DarylVanHorne se zaroven hodne cernych hodinek diky antireflexu tvari jako modre Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kuwa vám nedochází to zásadní... Nejde o black vs blue. Já chci všechny barvy A teď sem se rozhoupal při černou. Radši jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Dobjej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Snídaně šampionů a ušáčky, na tom světě umí být přece krásně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Prej sem nemáme dávat ani modrý ani černý ani vlastně jinak barevný? Tak to sem v pytli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Dnes na výlet něco outdoorového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 1 hodinou, Maxmillian napsal: Prej sem nemáme dávat ani modrý ani černý ani vlastně jinak barevný? Tak to sem v pytli! Neomezujte se, jen postujte vedle dál Co by se tak jen mohlo stát? Maximálně OPĚT přehodnotím, co chci víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Modrá a červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 na řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Digi...ale jsou tedy po těch dlouhých letech stále super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Nevypadá to úplně nejlíp mezi jehličím a suchým listím, možná si něco podobného fotil ten borec v Chile...ale to jen tak na okraj, děda byl hasič, tak měl spoustu podobných příběhů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Liqid Já koukal na hodinky a na jídlo. Dostal jsem hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Polar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 (upraveno) Malej plynovej hořák 20 cm nad zemí bych nehodnotil jako riziko. To si zaslouží spíš pochvalu. Upraveno 10. dubna 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 1 hodinou, DarylVanHorne napsal: Neomezujte se, jen postujte vedle dál Co by se tak jen mohlo stát? Maximálně OPĚT přehodnotím, co chci víc... A mezi čím se rozhoduješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Kid_A plnim rozkazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se