Daemonultimate Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Stále ty samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 ditto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: Stále ty samé Výborná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 V 9. 5. 2021 v 9:08, shewcza napsal: Člověče i směr si trefil! Přijeď na kolo až budou otevřený single traily. Já byl včera skoro celý den v Opavě. Nejsem stalker, tak jsem nepátral po konkrétním baráku, ale z vlákna o stavbě mám představu o směru celkem přesnou O trailech jsem nevěděl, jsem příjemně překvapen, hlavně aby na nich vydržel pořádek. Kousek trasy hned pod vrcholem jsme už s juniorem otestovali, jak bude hotovo, vezmu svoje kolo (teď jsem měl babiččino) a přijedeme zas. Dám pak vědět Akorát jsem teda asi neměl přezouvat na ty městské gumy... ale on ten trail vypadá dost upraveně a na ty skokanské můstky na druhé straně mě stejně nikdo nedostane Hodinkově jsem úplně v p**i, to jinak napsat nejde, je to marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 7 hodinami, nickolas napsal: Výborná fotka Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 DJ 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Cestou na autobusové nádraží. Jdeme koukat jak to jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Svačinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) Upraveno 16. května 2021 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Nedělní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) V 15. 5. 2021 v 10:57, michalval napsal: @VitDíky Víte. Já si tedy na to ladění barev tolik nepotrpím, jako někteří naši kolegové ale máš pravdu - ladí to k sobě. A až dorazí dva řemeny, které vyrábí Zrno (tedy doufám), tak to bude snad ještě lepší. Tvůj řemen na Orientech je to nejoriginálnější z kůže, co tady v poslední době proběhlo Děkuju, to mě těší. Upraveno 16. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Taky taky, s Orandžád GMT ručkou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Dnes vlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Dnes a furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Neděle a smrdím v práci...... Hamillton Khaki Field Mechanical white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 2 hodinami, JAJA napsal: ty se často nevidí. Jak se Ti nosí? Jaké jsou ve srovnání se Seamaster 300M/PO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Sluníčko a Breitling. To k sobě patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 27 minutami, Adamsson napsal: ty se často nevidí. Jak se Ti nosí? Jaké jsou ve srovnání se Seamaster 300M/PO? Pohodlnější a lépe zpracované než PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) Zase ta Vomega. Upraveno 16. května 2021 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se