ondrejm Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 14 minutami, Maxel napsal: Páteční špacír s drahou. Co nedokázaly GS ani rolády, to se povedlo vcelku obyč. Longinům — občas jí vytrhnout ze spár eplvoč. Děvčata maj vesměs rády ty "hodinky s hodně ciferníky", u nás je to stejné Já zas bezdatumovky, ale že je pátek poznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 @Maxel Tomu říkám chvályhodný skutek, to já jsem staruchu nikdy dlouhodobě nedonutil - je fakt že ty Longines vypadají víc babsky než většina běžných (de-facto pánských) GS a Rolád Mě dneska k modrákům na sluníčku asistoval zas jenom ten jezevčík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) Před hodinou, MrGas napsal: Boží! A dneska taky Portugaly. Super, dvoje za den se tady jen tak nevidi, tyhle jsou taky velkoparadnicky. před 44 minutami, Pán času napsal: U mňa dizajnovo jasne vedú chronografy vľavo (páčia sa mi bodky na minutových pozíciach namiesto tej koľajničky), tebou spomínaná červená drobnosť mňa práve naopak trošku ruší, no zase práve kaliber so 7dňovou rezervou je úžasný a ich zadná strana je dokonalá ... len tá cena No podarili sa im myslím všetky modely z tejto rady vo všetkých farbách (pre mňa je top táto bielo modrá verzia, no keby ku červenej, prípadne zelenej verzií robili remienok vo farbe cifru, páčilo by sa mi to asi viac) Je to strasne individualni, doporucuju je dat vsechny na ruku a to Ti hodne rekne. Kdyz jsem videl, jak Ti sedi chronografy, tusim, ze Ti budou 7days dost velky, coz je v kombinaci s cenou dostava do slozite situace. Ty zbyly dva modely jsou dost podobny velikostne, takze je to jen o tom, ktery se Ti vic libi. Chrono jsou podle me vic sportovni a ty moje zase formalnejsi. Co je dobry zminit, tak ze ty 40mm automatic maji Pellaton a keramicke dily strojku, narozdil od chronografu. Rezerva chodu je taky ve prospech 40mm 60h vs 46h. @Adamsson Díky Upraveno 21. května 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 3 hodinami, Adamsson napsal: Ty jsou parádní! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, pavel23 napsal: Já bych bral obojí. Žádné takové, dezertér dostane nožík a pan vedoucí si nechá hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 4 hodinami, Karussell napsal: Páteční Portugieser Tohle je velka parada!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 junior300: Orisky paradne Ja dnes Certiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Je to strasne individualni. Ty Tvoje Portugiesery tady okukuju moc rad. A Pellatonuv natah, ktery zminujes, to je lahudka. Na ten jemny cvrkot, ktery provazi natahovani rotorem, nezapomenu, mel jsem ho na Inzenyrech Mission Earth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Lhc...poprvé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Padla, tak kdo můžete užijte si víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 21 minutami, farookh01 napsal: Lhc...poprvé... Luxusní výhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Dnes se natahují Beemanovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) před 39 minutami, michalval napsal: Ty Tvoje Portugiesery tady okukuju moc rad. A Pellatonuv natah, ktery zminujes, to je lahudka. Na ten jemny cvrkot, ktery provazi natahovani rotorem, nezapomenu, mel jsem ho na Inzenyrech Mission Earth. Diky a souhlasim. Mile me to prekvapilo uz na Big Pilotech, do te doby jsem ten jemny cvrkot, jak spravne rikas, vubec neznal. Navic tyhle Portugalky da se rict, ze az “zvoni”, kdyz je natahujes korunkou, mozna je to tou keramikou, nevim... No a Mission Earth, to je pecka a legendarni model ten zvuk je slyset od 1:15 dál na tomto videu: Upraveno 21. května 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Die Blaue Uhr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Diky a souhlasim. Mile me to prekvapilo uz na Big Pilotech, do te doby jsem ten jemny cvrkot, jak spravne rikas, vubec neznal. Navic tyhle Portugalky da se rict, ze az “zvoni”, kdyz je natahujes korunkou, mozna je to tou keramikou, nevim... No a Mission Earth, to je pecka a legendarni model ten zvuk je slyset od 1:15 dál na tomto videu: Jj je to slyšet, jak to cinká. Ještě mě napadlo, jestli to nedělá odlučovač nátahu. A inženýry ME jsou pro mě nejhezčí design hodinek, které jsem kdy měl - Genta se vším všudy. Ale 46 mm hodinky už prostě nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Jsou to pekny kladiva, o tom zadna. Ale myslim, ze driv ci pozdeji prijde IWC s Genta Ingama znovu, tentokrat s inhouse mensi velikosti, ktery je v tech portugalkach...to by slo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 A zase tu prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se