LovecK Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Oblekofky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Tak já myslím že dobrý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Tohle jsou hodinky, co zůstanou po mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 59 minutami, patprom napsal: Tak já myslím že dobrý kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatím jsem je neviděl naživo, ale na fotkách se mi hooodně líbí - a přiznám se, že tyhle reverse panda víc, než ty bílé. Jsem na ně moc zvědavý - to jsou hodinky, které mě po delší době zaujaly na první pohled. Matný cifr, kontrasty barev, 2 subčíselníky a kvalitní strojek za velmi přijatelnou cenu - aspoň tak to vidím já. Moc ti je chválím ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Colt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Dnes Bulovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 17 hodinami, prischera napsal: Jo dobry jsou. Mas je novy? Nejak jsem je nezachytil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Myslim, ze jsou druhy na foru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . A jak tak na ne koukam, uz vim, co budou moje zitrejsi hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Jo jo, byly to funglovky, než jsem s nima jeb*ul o zeď. Ale naštěstí jen malý šrám. Jsou perfektní, už jsem to nevydržel ti je závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 (upraveno) Sorry, double. Upraveno 2. června 2021 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Modrá je dobrá...a tenhle design obzvlášť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 furt PO - tady na fóru sice nic převratného, ale pro mě vysněné hodinky spolu s Aquisy a SOH II chrono rose gold Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Je to nádhera, Andy. Doufám, že máš tmavohnědé boty a pásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Před hodinou, Chronař napsal: Toš jasné! Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 (upraveno) Když na mě vyskočilo toto a přečetl jsem si nejprve podtržené, tak ve mě hrklo. (že by si na mě vzpomněl dealer z Prahy?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Potom jsem to dočetl, řekl si, že sifon nechcu a dal si zmzlinu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 GS jednoduchá elegancia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Léto je tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 6 hodinami, Radek Cigi napsal: Zatím jsem je neviděl naživo, ale na fotkách se mi hooodně líbí - a přiznám se, že tyhle reverse panda víc, než ty bílé. Jsem na ně moc zvědavý - to jsou hodinky, které mě po delší době zaujaly na první pohled. Matný cifr, kontrasty barev, 2 subčíselníky a kvalitní strojek za velmi přijatelnou cenu - aspoň tak to vidím já. Moc ti je chválím ! Dík za uznání, jsou fajn a zatím mi na nich nic nevadí Měl jsem na výběr mezi černými a bílými a vybral jsem si tyhle. Na těch bílých mi něco vadilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se