Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A nebo mu kup treba hrnek, nebo ksiltovku s motivem.. Na leto se hodi a ve skolce bude za frajera😉

Skocil bych do edenu do jakyhokoli hrackarstvi co tam mate a urcite tam neco vyberes. Hlavne nevymejslej blbosti. Kdyz jsem kolikrat videl svy kluky jak jsou zklamany, ze nedostali co chteli, tak jsem to sel stejne jeste dodatecne koupit. Vzpomen si na sebe, kdyz si dostal treba misto spuntovky nejakou picovinu 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, Lucky Lucaso napsal:

A nebo mu kup treba hrnek, nebo ksiltovku s motivem.. Na leto se hodi a ve skolce bude za frajera😉

Skocil bych do edenu do jakyhokoli hrackarstvi co tam mate a urcite tam neco vyberes. Hlavne nevymejslej blbosti. Kdyz jsem kolikrat videl svy kluky jak jsou zklamany, ze nedostali co chteli, tak jsem to sel stejne jeste dodatecne koupit. Vzpomen si na sebe, kdyz si dostal treba misto spuntovky nejakou picovinu 😀

Hm, to je pravda, nedostal jsem vzduchovku, ale prý proto, že jsem poleno a vystřelil bych si s tím oko.

Odkaz ke komentáři

Někdo se asi dostal k mojí platební kartě a provedl 16 drobných transakcí na wish.com, v součtu něco přes 3000. Buď jsem bl*ec a nechal jsem někde bez dozoru ležet peněženku nebo nevím, jak se to mohlo stát. Poučení je, že jsem zapnul ověřování v aplikaci i pro drobné transakce (za to si teď nadávám, že jsem to tak neměl už dřív). Uvidíme, jak se banka (Creditas) postaví k reklamaci, pokud se částky zaúčtují, teď jsou zablokované.

Odkaz ke komentáři

Který blb vymyslel "vylepšení" O2 TV? Dřív jsem mohl z nabídky vyházet programy, které nesleduji a vytvořit si vlastní seznam kanálů a kanály seřadit. Na dotaz, jak to bude po vylepšení, jsem se dozvěděl, že

V nové O2TV 2.0 není již nadále možné vytvářet vlastní seznamy kanálů, plánuje se zde však možnost přidat kanál do oblíbených a těchto oblíbených kanálů budete moci mít až 10.

Upgrade za všechny prachy ... 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, VS napsal:

Ve srovnání s komfortem VU+ DUO je to všechno ubohé.

image.png.9c30141c883039e4ce88c880849ab9d2.png

Musím se přidat k predchozimu- mluv a piš česky 🤣🤣, jsou tu lidi, co to zajímá, ale jaderné fúze nastudované nemají 🤣. Lidove- piš to jak pro blbce, díky 

Odkaz ke komentáři

Mám tento a na ty sra*ky, co se vysílají, naprosto stačí. Nevím, jak by si rozuměl s O2 TV (asi je to DVB-C, což by měl umět), já přes to honím satelit...

Maxytec Multibox SE 4K UHD 2160p E2 Linux WiFi DVB-S2/C Combo Receiver černý (✓ WLAN ✓ HDMI 2.0 ✓ USB 2.0 & USB 3.0 ✓ 100 Mbit LAN ✓ S/PDIF ✓ MicroSD)  (pořízeno z Amazonu)

Má tedy jen 1 tuner...

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, VS napsal:

Zkus KODI. Tam to trochu jde.

Taky jsem byl postižen. Zdražili mi internet a k tomu přidali televizi, kterou nechci.

image.png.d81f17e1dfbb3d0d8d6be02064a86945.png

image.png.b6b17f6a8b8fcd84ee15a6ed4771602d.png

Jak máš to KODI puštěné v TV? Přes apku přímo v televizi? Telefon nebo PC?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Kotlick napsal:

Jak máš to KODI puštěné v TV? Přes apku přímo v televizi? Telefon nebo PC?

Zatím to používám v počítači. K televizi se mi osvědčil https://rpishop.cz/raspberry-pi-4/1598-raspberry-pi-4-model-b-4gb-ram-765756931182.html

Je to maličké, stačí přilepit zezadu na televizi a zapomenout. Připojí se to přes UTP nebo WiFi. 4 GB model na televizi bohatě stačí.  Vypínat to není potřeba, spotřeba je asi 5 W.

Tady si stáhneš aplikaci podle systému, který používáš: https://kodi.tv/download/

Nainstaluješ a spustíš KODI. Tady je návod, jak nainstalovat do KODI Repozitář doplňků XBMC-Kodi CZ/SK:  https://repo.xbmc-kodi.cz/

Potom z něj vybereš instalaci doplňku O2TV. V něm nastavíš přihlašovací jméno a heslo a to je vše.

Jak to nainstalovat přímo do TV nevím, protože ji nemám. Musí mít možnost instalovat aplikace a výrobce musí povolit instalaci KODI. Nemají to moc rádi, protože jim to kazí kšefty. Takže je to spíš výjimka., když to některá TV umí.

Odkaz ke komentáři

Proti „Poslední generaci” se ostatně vymezil i německý soud, který čtyři aktivisty za blokování silnic poslal až na pět měsíců za mříže.  Cíl akce organizované Němcem Kaiem Arne Springorumem je pouze rozeštvání společnosti. I proto byl za své jednání již odsouzen ve Velké Británii.  Praha si místo toho pár desítek lidí, kteří si jako rukojmí berou statisíce občanů, zve k jednání na magistrát.:axehead:

Výpis z obchodního rejstříku

Statutární orgán

Poslední generace, z.s. – obchodní rejstřík, úplný výpis

Datum vzniku a zápisu
8. červenec 2022 

Spisová značka
L 76388/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 8. červenec 2022 
Obchodní firma
Poslední generace, z.s.
zapsáno 8. červenec 2022 
Sídlo
V Šáreckém údolí 281/54, Dejvice, 160 00 Praha
zapsáno 8. červenec 2022 
Identifikační číslo
17258383 

Právní forma
Spolek 

Statutární orgán

Předseda
KAI ARNE SPRINGORUM
Praha
Den vzniku funkce: 8. červenec 2022
zapsáno 8. červenec 2022 
Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...