Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 minutami, Daemonultimate napsal:

Je to v každém případě nepříjemné.

Ale ta cena je fakt dobrá a naštěstí ta sedadla často nepřenastavujem, jezdí s tim nejvíc paní. Teď budem mít dvě. Já už se snažim volantu vyhýbat jak to jen jde. V práci brázdim Německo autobusem, tak se najezdim až dost. Celkem už jsem pokořil 3 miliony km.

Keď som kedysi striedal autá bez pamäti, urobil som si tam rysky, aby som rýchlo vedel nájsť správnu polohu. Väčšinou stačili tenké prúžky farebnej (neskôr reflexnej) lepiacej pásky na vhodných miestach, ale na jednom aute boli dosť na rane a strhávali sa pohybom, tak som tam urobil podľa pravítka krátke ryhy a zalial signálnym lakom. Bolo to staršie auto a bolo to urobené pekne, takže to zasa nejako nevadilo, okolité škrabance boli o dosť horšie.

U nového auta by som samozrejme použil tú pásku. Malé, nenápadné, funkčné.

Odesláno
před 1 minutou, wawrik napsal:

Keď som kedysi striedal autá bez pamäti, urobil som si tam rysky, aby som rýchlo vedel nájsť správnu polohu. Väčšinou stačili tenké prúžky farebnej (neskôr reflexnej) lepiacej pásky na vhodných miestach, ale na jednom aute boli dosť na rane a strhávali sa pohybom, tak som tam urobil podľa pravítka krátke ryhy a zalial signálnym lakom. Bolo to staršie auto a bolo to urobené pekne, takže to zasa nejako nevadilo, okolité škrabance boli o dosť horšie.

U nového auta by som samozrejme použil tú pásku. Malé, nenápadné, funkčné.

Používám nesmazatelný fix. Pak ho smažu😁

Odesláno

To víš, že se těšil, namrzlé schody a držkopád, jak jsem říkal " jen" zhmoždění,ale i tak naprd, když nemůže na lyžák.

Odesláno
před 1 minutou, bohus76 napsal:

To víš, že se těšil, namrzlé schody a držkopád, jak jsem říkal " jen" zhmoždění,ale i tak naprd, když nemůže na lyžák.

Au, tak to naštve... chudák, tak nezbývá než přát rychlé uzdravení 🙏

Odesláno
V 10. 1. 2024 v 19:58, instant napsal:

ale zase Fico s Blahom a kapitanom nad Gustovym hrobom - to je kurva bizar, to sa musi nechat. cerveni khmeri a nackovia sa boli spytat velkeho vezira, ako sa najrychlejsie zadratuju zapadne hranice..  

Koukam, ze kapitanovi se v poslednich dnech dari: 

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-andrej-danko-nehoda-bratislava-semafor.A240112_125330_zahranicni_kha

Odesláno (upraveno)

Včera jsem zjistil že mi chybí poslední dva vruty na přišroubování posledního prkna a jelikož v obchodě zavírají za 15 minut, tak to určitě stihnu. No co čert nechtěl, odjíždím z parkoviště od obchodu a slyším cvakání, prohlédnu kola a zjistil jsem že v kole je zaražený šroub, tak jedu do servisu, no tam už zavřeno, takže až v pondělí. Nevadí, mám přece druhé auto… Dnes jedu od baráku, máme tu úzké cesty, kde se dvě auta nevejdou, jede proti mě soused. Tak mu dobrácky uhýbám a opřel jsem se zadním světlem o zídku, a to jak na potvoru křachlo… sice senzory pípaly, ale řikal jsem si, že tam ještě pár cenťáků bude, no nebylo. Tak už řádně nasranej jdu pro třetí, poslední pojizdné auto, jen abych zjistil že mu před 14ti dny propadla technická… no nic, beru si taxi a oznamuji ženě, že potřebujeme nutně auta čtyři, že prostě tři nestačí. No tak jsem se dozvěděl že prej jsem se fakt už definitivně zbláznil😀

Jo a to že originální světlo v ČR stojí 11 tisíc a to stejné v Polsku je za 4600 raději ani komentovat nebudu… Tak koukám na neoriginání díly, v ČR vůbec nejsou v nabídce a polák v klidu nabízí za 970 a prej v úterý ho budu mít doma a poštovný že řešit nemusím. Tak aspoň že tak. 

IMG_6352.jpeg

Upraveno uživatelem Oskar
Odesláno

Zase nespravedlnost- od 1. ledna musí být ukrajinská auta u nás registrována, ale STK mít nemusí,čech když náhodou propásne STK- pokuty,sankce,odnětí bodů a sebevědomí. Zajímalo by mne, proč tomu tak asi je.

Odesláno
před 1 minutou, Tobi napsal:

Zase nespravedlnost- od 1. ledna musí být ukrajinská auta u nás registrována, ale STK mít nemusí,čech když náhodou propásne STK- pokuty,sankce,odnětí bodů a sebevědomí. Zajímalo by mne, proč tomu tak asi je.

Jo a ještě žádné poplatky za registraci....🤮.

Odesláno
před 1 minutou, Micey napsal:

Se vsadim, ze to ti hajzli udelali schvalne.

Stejně, i kdyby na tu technickou museli,  tak by to měli zadarmo,opět by jsme to zaplatili všichni z našich daní.

Odesláno
Před hodinou, Tobi napsal:

Stejně, i kdyby na tu technickou museli,  tak by to měli zadarmo,opět by jsme to zaplatili všichni z našich daní.

Je tu zhruba 37 000 ukrajinských aut, při ceně STK asi 1200 kč to dělá asi 44 milionů, a to by stát mohl vybrat.

Odesláno

No tak si na výletě vypuč prostřílený plecháč registrovaný v Ukrajinské autopůjčovně a jezdi s ním tady. Úspora za tuzemskou STK se za ten "prima pocit" (jak na Tebe řepáci ze svých škodivek koukají přes prsty, troubí a držkují kolik na Tebe doplácejí) zajisté vyplatí... :smoke:

Odesláno
před 7 minutami, Radek124 napsal:

No tak si na výletě vypuč prostřílený plecháč registrovaný v Ukrajinské autopůjčovně a jezdi s ním tady. Úspora za tuzemskou STK se za ten "prima pocit" (jak na Tebe řepáci ze svých škodivek koukají přes prsty, troubí a držkují kolik na Tebe doplácejí) zajisté vyplatí... :smoke:

Plecháč neplecháč-jednou je provozován v čr, a u nás

každé vozidlo musí splnovat podmínky určené pro provoz, nic jiného v tom není.

Odesláno

Provozován... Ber to tak že třeba v Itálii je od zavedení legislativy "Serpico" spousta "luxusních" aut provozována s registrací v Německu, právě proto aby se provozovatelé nemuseli nechat perlustrovat kvůli "přiměřenosti příjmů" i při banální silniční kontrole. Cizí auta jsou i u nás provozována na základě určitých mezinárodních smluv - a tím že "patří" jinému státu, záležitosti jako POV nebo STK jdou za domovským státem. Nebo by Ti přišlo normální aby (v tuzemsku pracující) Slováci, Němci, Poláci a jiní "gastarbeiteři" (dtto češi v Německu a Rakousku) museli s plecháčem kromě svých "národních" technických kontrol ještě na tuzemské, jen aby v hospodách zavládnul prima pocit že jsou "férově" kasírovaní všude kde se dá? 

Odesláno
před 3 minutami, Radek124 napsal:

Provozován... Ber to tak že třeba v Itálii je od zavedení legislativy "Serpico" spousta "luxusních" aut provozována s registrací v Německu, právě proto aby se provozovatelé nemuseli nechat perlustrovat kvůli "přiměřenosti příjmů" i při banální silniční kontrole. Cizí auta jsou i u nás provozována na základě určitých mezinárodních smluv - a tím že "patří" jinému státu, záležitosti jako POV nebo STK jdou za domovským státem. Nebo by Ti přišlo normální aby (v tuzemsku pracující) Slováci, Němci, Poláci a jiní "gastarbeiteři" (dtto češi v Německu a Rakousku) museli s plecháčem kromě svých "národních" technických kontrol ještě na tuzemské, jen aby v hospodách zavládnul prima pocit že jsou "férově" kasírovaní všude kde se dá? 

Aha, takže je to vlastně v pořádku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...