Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 59 minutami, Hudson10 napsal:

Tak měl jsem pravdu, jak jsem psal. Pokračovatel Tlustého je liška podšitá, byl to jen marketingový tah na vyprázdnění skladu. Podruhé mu na to zákazníci neskočí....docela kratkozraké, takovou fintu může dělat jednou za 5 let...

Pokud se těch 5ti let dožije. Z mého laického pohledu, by na tohle mohla být cílovka lehce citlivá. Stejně jako zde v komentářích. Měl bych pocit okurky, možná i salátu z ní, kdybych si tam něco koupil 😕

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Kotlick napsal:

Dělám v hadrách 20 let a problém je vždy skoro stejn....

Co by malý maloobchodnický živnostník (už více jak 30 let) to vidím stejně, zažil jsem mraky dodavatelů s různým příběhem a kolegů,prodejců, kteří věděli jak na to a ty konce nikomu nepřeješ...Povětšinou nenažranost, megalomanství a záměna tržby se ziskem 😏 Každopádně nakupovat co se prodává (snad bude😁) a ne co se ti líbí 😁.

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Jeho cilovce je tohle úplně jedno. Však se podívej, jakou vlnu "solidarity" mu to vyneslo, nejenom objednavkama, ale kolik lidí bylo schopných nějak na tu zprávu reagovat na sítích a všechno veskrze pochvalné komentáře a vzdechy, jaká by to byla škoda, kdyby skončili. Pokud by tohle jeho cilovce vadilo, musel by zákonitě  skončit už 2016.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

Tak proseknul to až teď, ale možná se pletu. Nakonec pravidlo reklamy se potvrdilo, třeba blbá, ale mluví se o tom. Tak pak máš asi recht. Za sebe bych se kousnul a nikdy nic (někdy to tak mím), ale nejsem cílovka a asi ani vzorek 😀

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Hudson10 napsal:

Tak měl jsem pravdu, jak jsem psal. Pokračovatel Tlustého je liška podšitá, byl to jen marketingový tah na vyprázdnění skladu. Podruhé mu na to zákazníci neskočí....docela kratkozraké, takovou fintu může dělat jednou za 5 let...

Liška podšita.....

ale jen tak mu to neprojde: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-sef-brasnarstvi-tlusty-a-spol-se-dopustil-nekale-praktiky-ne-li-podvodu-hodnoti-pravnici-40483456

Ano, to je podle mě opravdu "nekalá obchodní praktika" a myslím, že ho to ani nenapadlo.

Co mě napadlo, co může být podobná situace: https://www.hithit.com/cs/project/12724/merkur-pomozte-nam-uvest-na-trh-novou-radu-robotiky

Firma co vyrábí stavebnici Merkur vybírá přes crowfungingovou kampaň peníze na rozvoj produktu.... podle mě to ani nemusí mít zapotřebí, ale bere to jako formu reklamy..  a to může být také nekalá obchodní praktika.

Odkaz ke komentáři

V minulých letech jsem u Tlustého sem tam koupil nějaký dárek, tu opasek, tu peněženku. Hlavně teda, když byly v akcích s 30% slevou 🙂  Na tuhle výzvu jsem ale už nereagoval, protože mi to přišlo trochu divné. Hlavně když pořád všude říkali, kolik mají práce.

U mě se tím totálně odepsal, nic dalšího tam už nekoupím 🙂 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, kuncák7 napsal:

Trochu si připadám jako k.k.t, ale nebude to poprvé a ani naposledy. Takže dobry, budu si to pamatovat.

No právě, bylo to zkraje více než podezřelé. Dost jsem se divil, že tady dost lidí hned zkraje na tu jeho vlnu velmi ochotně naskočilo. Ale co, prozření je také škola života. OK. :cheers:

Odkaz ke komentáři

A nestačilo by, kdyby zákazníci teď začali hromadně stahovat své objednávky? Ale alespoň jsem z článku zjistil, co dělá spolužák z gymplu😁

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, DavidLC napsal:

Pokud se těch 5ti let dožije. Z mého laického pohledu, by na tohle mohla být cílovka lehce citlivá. Stejně jako zde v komentářích. Měl bych pocit okurky, možná i salátu z ní, kdybych si tam něco koupil 😕

U mě klesl hodně. Doteď jsem si říkal, že třeba ten pásek někdy pořídím, protože kožený nosím denně a stávající dosluhuje (a to se m se předevčírem na ty jejich stránky snažil dostat). Ale takhle to pořeším raději jako minule na řemeslnném jarmarku přímo od místního výrobce.

Odkaz ke komentáři

Koupili jsme nový kolo a po dni stání v garáži zjistili, že zadní kolo ušlo (investigací zjištěno, že kolem ventilku pod ráfkem).

Na prodejnu se dovolat nejde, takže tam musím zajet. Klikaři jsme, fakt :D.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, KFL napsal:

Koupili jsme nový kolo a po dni stání v garáži zjistili, že zadní kolo ušlo (investigací zjištěno, že kolem ventilku pod ráfkem).

Na prodejnu se dovolat nejde, takže tam musím zajet. Klikaři jsme, fakt :D.

Dle mého je tam ostra hranka na rafku ( zkusenost, než jsem na to kdysi přišel u svého favotitu, stalo me to 5 dusi ).

A abych tě naštval, po roce jsem vytáhl poprvé sve nove kolo a nemusel ho ani dohustovat 🤣🤣

Odkaz ke komentáři

Dle mého je tam ostra hranka na rafku ( zkusenost, než jsem na to kdysi přišel u svého favotitu, stalo me to 5 dusi ).
A abych tě naštval, po roce jsem vytáhl poprvé sve nove kolo a nemusel ho ani dohustovat

Jsem od rana v razi, takze me nic nerozhazi .

Pani na prodejne, ktera nas saleovala predevcirem jak blazen a chovala se k nam (mne a detem) jako mama, predstira, ze si me napamatuje. Dusi vymeni, ale prej to musim zaplatit, pac je to spotreba a od nich kolo odeslo v pohode. Ted me poslala cekat na 20 min ven pote, co jsem odmitl prijet znova odpoledne, pac to na pockani prej nestihnou. Zjevne stihnou.

Tvl, clovek tu necha 30 tacu a chovaj se jak kokoti.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...