4st0n Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Diskuze o parkování je teda hodně vydatná tvl, jdu raději na nějaké jiné vlákno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Že já vůl jsem zapnul na čt24 volební ,,superdebatu”. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Dneska potetovany cavo prifrcal na Defendery. Najblizsie miesto bol jediny volny kripelplatz, tak to tam pohodil. Pre istotu nechal nastartovane, zatial co vytahoval z atm. Ved na minutku on moze, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 11 minutami, shaggy napsal: Dneska potetovany cavo prifrcal na Defendery. Najblizsie miesto bol jediny volny kripelplatz, tak to tam pohodil. Pre istotu nechal nastartovane, zatial co vytahoval z atm. Ved na minutku on moze, nie? A tebe nejak ubylo nebo nejaky kripl v dany moment nemel kde zaparkovat? 1 1 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 9 minutami, ggrand napsal: A tebe nejak ubylo nebo nejaky kripl v dany moment nemel kde zaparkovat? Tuto reakci nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 20 minutes ago, ggrand said: A tebe nejak ubylo nebo nejaky kripl v dany moment nemel kde zaparkovat? Uz sa stalo, ze prisiel dedko s kriplkartickou a chcel to dat vedla na miesto, ktore si vela ludi myli s parkovacim boxom, ale je to chodnik (rovnaka dlazba). Bol velmi smutny ked som mu vysvetloval, ze tam stat nemoze. Tie kriplplatze su velmi casto obsadene ludmi, co to realne potrebuju. Takze ked vidim debilka, co si mysli, ze on moze, lebo vsak len na minutku, tak mi to dviha tlak... Samozrejme, ze o par boxov dalej bolo volne normalne miesto, ale cavo by to asi nevladal prejst. Ze sa najdu ludia, co su ochotni toto spravanie tolerovat mi tiez vadi. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Jedna k tématu, jak co nejrychleji dostat lidi na Mars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Mám taky něco k tématu parkování. Ale nevím, je to velké auto, je to malé auto? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 8 hodinami, shaggy napsal: Uz sa stalo, ze prisiel dedko s kriplkartickou a chcel to dat vedla na miesto, ktore si vela ludi myli s parkovacim boxom, ale je to chodnik (rovnaka dlazba). Bol velmi smutny ked som mu vysvetloval, ze tam stat nemoze. Tie kriplplatze su velmi casto obsadene ludmi, co to realne potrebuju. Takze ked vidim debilka, co si mysli, ze on moze, lebo vsak len na minutku, tak mi to dviha tlak... Samozrejme, ze o par boxov dalej bolo volne normalne miesto, ale cavo by to asi nevladal prejst. Ze sa najdu ludia, co su ochotni toto spravanie tolerovat mi tiez vadi. Uz se stalo...takze v tomto kokretnim pripadu se to nestalo. Naprosto stejny hrich jako kdyz ve 4 rano jedu 120km\h na prazdne silnici s omezenim 90km\h. A kdyz to stani bude plne jinym ztp? Proste se realne hovno stalo. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 9 hodinami, Zdenek1307 napsal: Tuto reakci nechápu. Je to o tom, ze se tu rozciluje, pritom urazi postizene slovnikem, ktery zvolil a tim nemyslim slovenstinu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Ta značka mluví jasně - jsou to místa pro kriply. Buď máš kartičku a jsi postiženej nebo jsi prostě kripl. Nikoho jinýho jsem tam nikdy parkovat neviděl, tak se nad tím nepohoršuju. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Vyhrazený parkovací stání je v podobným režimu, jako zákaz stání s tím rozdílem, že nesmíš omezit řidiče, pro kterýho je vyhrazený, tedy případ, kdy tam zastavíš, jdeš do bankomatu a auto máš v dohledu je v pořádku, motor bys měl vypnout, tím porušuješ zákon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září No, nastesti ne všichni si mysli, ze stani ci zastaveni na vyhrazených místech pro osoby se sníženou moznosti pohybu ci orientace je vpoho a nove je to i lepe" ohodnoceno", skoda, ze se nevymaha. A nikdy ten potetovanej jedinec mdleho rozumu nemuze vedet, kdy to sam bude potřebovat, ted si matně vzpomínám, že mezi svyma klientama mam minimálně 3 podobne frajery ( jeden se v 21 vsadil, ze přejde po rukách mezi dvěma tramvajema vyjíždějících za zastávky po rukach- amputace obou nohou, druhej ve 23 skakal sipku ze 4 metru do 50 cm hluboké louze- mimo levé ruky ochrnutej a třetí, muj spoluzak, seskakoval v 19 ze stromu, bohužel zavadil o větev a dopadl jinak, než planoval- ochrnutí spodní casti- všichni bouchaci ). A k te 120 v noci na 90. Ta tam taky není jen tak, třeba jen kvůli snížení hluku a blbem, co tam jede 120 dostávají lidé v okolí paku k tomu, ze se to jednoho dne sníží na 70 a závodník jedoucí 120 přijde ihned o papiry. Ted to řeší nove úřady a ver mi, ze vraceni bude ještě velka sranda. Chce to trochu přemýšlet, než jako zdravej ( skoro ) jedinec, cokoliv někdo napíše. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 9 minutami, JR_2010 napsal: Vyhrazený parkovací stání je v podobným režimu, jako zákaz stání s tím rozdílem, že nesmíš omezit řidiče, pro kterýho je vyhrazený, tedy případ, kdy tam zastavíš, jdeš do bankomatu a auto máš v dohledu je v pořádku, motor bys měl vypnout, tím porušuješ zákon. Nechci ti oponovat, ale pleteš se- vyhrazena parkovaci místa pro osoby se sníženou moznosti pohybu ci orientace funguji v jiném rezimu nez jinak vyhrazena parkovaci místa ( pro firmy, zásobování a zatím i nabíječky) a neplatí zde rezim " 3 minut". Stejně jako mýtus, ze kdyz neni vyznačeno i svislou značkou, tak neplatí vubec ( jen je tam jina výše pokuty ). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září U nas sa na kriplplatzi nesmie zastavit ani na chvilu. Nestaci ani mat v aute preukaz. Dane vozidle musi prepravovat osobu, ktorej bol preukaz vydany a zaroven musi mat parkovaci preukaz ztp. To su u nas 2 rozdielne karticky. Ze tu niekoho pohorsuje moj politicky nekorektny slovnik, tak sorry jako, vas problem. Mal som v rodine ztp s parkovacim preukazom (nech mu je zem lahka) a ani by ma nenapadlo zneuzit ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) před 12 minutami, shaggy napsal: U nas sa na kriplplatzi nesmie zastavit ani na chvilu. Nestaci ani mat v aute preukaz. Dane vozidle musi prepravovat osobu, ktorej bol preukaz vydany a zaroven musi mat parkovaci preukaz ztp. To su u nas 2 rozdielne karticky. Ze tu niekoho pohorsuje moj politicky nekorektny slovnik, tak sorry jako, vas problem. Mal som v rodine ztp s parkovacim preukazom (nech mu je zem lahka) a ani by ma nenapadlo zneuzit ho. U nás plati tez, jen to nikdo u obchodních center nekontroluje a venku na ulicích je kontrolováno pouze na udání ( malo strazniku ). Jo a jak jsem pochopil, vadí to označení- kriplplatz, tam by směřovala i moje výtka, kdybych ho soukrome nepoužíval taky, protože jednani s nimi je někdy hodne komplikované a pro nás méně diplomaticky nadane nekdy skoro nemozna ). Upraveno 20. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září mne osobne oznacenie kriplplatz vobec nevadi, aj ked som ZTP a mam aj preukaz a aj parkovaci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září A teď si probereme třeba podélné stání proti směru jízdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 15 minutami, geometr napsal: A teď si probereme třeba podélné stání proti směru jízdy... Ja bych klidne sel do svého vlákna, ale občas někoho holt neco štve, tak jsme tady. I když bych tu radsi nebyl ale nedá mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 48 minutami, kuncák7 napsal: Nechci ti oponovat, ale pleteš se- vyhrazena parkovaci místa pro osoby se sníženou moznosti pohybu ci orientace funguji v jiném rezimu nez jinak vyhrazena parkovaci místa ( pro firmy, zásobování a zatím i nabíječky) a neplatí zde rezim " 3 minut". Stejně jako mýtus, ze kdyz neni vyznačeno i svislou značkou, tak neplatí vubec ( jen je tam jina výše pokuty ). Máš pravdu, omlouvám se ostatním za mystifikaci, ZTP má nad rámec obecné úpravy ještě tohle omezení, ale přiznám se, že to občas sám poruším a nemám pocit, že bych se choval jako dobytek, když na tom jediným, prázdným místě zastavím, abych někoho vysadil a mažu dál, no nicméně, flastr bych asi dostal, kdybych narazil na policajta, co je nekompromisní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se