xvoloda Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května V 7. 5. 2025 v 20:52, Pozorovatel napsal: Jsem si myslel, že už mě Brno nemá čím překvapit. Jak já pošetilý jsem se šeredně mýlil. U Devíti křížů mě navigace stáhla z dálnice, že to bude rychlejší Hmm, dovedla mě do Brna Jih, kde se to totálně zastavilo a nebyla nejmenší šance se dostat zpátky na dálnici. Doprava tam totálně zkolabovala. Po asi třech pokusech, kdy jsem se snažil nějak najet a čekal vždy půl hodiny bez pohnutí jsem to nakonec otočil a jel těma prdelema zpátky na Prahu a pak celé to prokleté město objel severní cestou. To je hrozné peklo to Brno Člověk vyjede z Prahy ve dvě a doma je v osm jak na koni a to jsem naprosto výjimečně nasadil za Brnem styl na Turka Asi by bylo fér říct, že byla zastavena d2 kvůli nehodě kamionu. Následně začali “turkové” bourat na objízdných trasách, do toho faktor falešného pátku.. i když znám všechny tyhle logické argumenty, tak mě to ve středu taky pěkně vytočilo
kuncák7 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Dnes by oslavila má sestra narozeniny. Měla by přesně 50 1
AndyAaron Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Kuncaku, je mi to lito. Drz se.Me dnes vytocil hajzl, co ujel od nehody. Borec nedobrzdi, narve mi to do mamy, ta je v soku. Misto, aby se sel aspon zeptat jestli je ok, tak ujede. Nastesti se nic nestalo, jen plasty, ale tohle jednani je neskutecne.
warann Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @AndyAaron to je na prd. Zene se stalo dtto cca 14 dni zpet. Nastesti chlap neujel. Navic mel smulu, ze sel do koule. Ta je teda na vymenu, on toho ma na vymenu ponekud vic…. Kazidopadne je to ujeti prasarna. Tuhle jsem videl u kanclu jak zenska s SUV vyjizdela z baraka a najela rovnou do cyklistky. Jen teda do nej drcla, nic se asi nestalo, ale cyklista v soku, slezl, zmatene prohlizel sebe, pak kolo, zenska ani nevylezla z auta, jen chvili cumela a pak v klidu odjela.
kral083 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @warannto nemohl být pravověrný cyklista. Ten by vždycky první prohlížel kolo. Kůže sroste 1 1
Pozorovatel Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 3 hodinami, xvoloda napsal: Asi by bylo fér říct, že byla zastavena d2 kvůli nehodě kamionu. Následně začali “turkové” bourat na objízdných trasách, do toho faktor falešného pátku.. i když znám všechny tyhle logické argumenty, tak mě to ve středu taky pěkně vytočilo Ale podle mých informací se tam ten kamión s pivem vysypal už ráno a já tam jel ve čtyři odpoledne. Co tam jako celou tu dobu dělali? Každopádně selhala i navigace, protože když je Brno totálně zablokované, obvykle mne to táhne přes Blansko a najíždím až u Prostějova. Tohle byla nějaká pomsta Googlu
AndyAaron Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @warann tady to nastesti fakt byl jen plastovej naraznik, nic vic. Ale proste i v takovehle male rychlosti ti to muze treba bloknout krk, zvlast kdyz to necekas. Mam teorii, ze ten kram nemel pojisteny. Jinak doufam, ze zena je ok. Ale co pises, tak asi jo
Radek124 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @AndyAaron Nepojištěný, zákaz řízení a nebo vůbec žádný řidičák, čorka, nebo maestro jenom po čínsku "nechtěl problémy" (vidina malusu v pojišťovně dokáže některým zatemnit mozek natolik, aby zapomněli že i ujetí od nehody je za 6 bodů)... to už bez kamery bohužel nezjistíte, buď rád že je mamka v pořádku a auto má pojízdné 1
warann Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 7 hodinami, kral083 napsal: @warannto nemohl být pravověrný cyklista. Ten by vždycky první prohlížel kolo. Kůže sroste To byla mutace: mestsky pumpickar. U nas velmi rozsireny druh. Nicmene tady v tom byl zcela nevinne. @AndyAaron jo, zena uz je Ok. Sice dostala sodu, co to zase vyvedla, ale uz se z toho oklepala
Zdenek1307 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Nevím jestli mě to naštvalo právě teď, ale od 26.4. čekám na balíček z Německa... a pořad nic. A už se trochu obávám, jestli jsem nenaletěl.
zceyee Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @Zdenek1307 Me to Hermes dorucuje od 1.11.2024 .. veskere dotazy skoncili na "resime to". A to neni poprve.
Pozorovatel Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Taky mi teď nedávno něco šlo z Německa. U nás to bylo hned druhý den po objednání. Česká Pošta to pak doručovala týden.... 1
Zdenek1307 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května No jde mi to pres DHL a jsou to uz zaplacene hodinky. Odesilatel se navic nijak moc nesnazi. No, uvidime. Po tolika bezproblemovych nakupech a prodejich by to byla poradna facka.
Gustaf Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 8 minutami, Zdenek1307 napsal: No jde mi to pres DHL a jsou to uz zaplacene hodinky. Odesilatel se navic nijak moc nesnazi. No, uvidime. Po tolika bezproblemovych nakupech a prodejich by to byla poradna facka. Od soukromé osoby nebo ověřený shop? Určitě dorazí... někdy to trvá,.no.
Zdenek1307 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 1 hodinou, Gustaf napsal: Od soukromé osoby nebo ověřený shop? Určitě dorazí... někdy to trvá,.no. Soukroma osoba.
Pozorovatel Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal: No jde mi to pres DHL a jsou to uz zaplacene hodinky. Odesilatel se navic nijak moc nesnazi. No, uvidime. Po tolika bezproblemovych nakupech a prodejich by to byla poradna facka. V Německu mi to šlo taky přes DHL a u nás si to z nějakého důvodu převzala Pošta.... Máš tracking number? Tam bys měl vidět, kde to je
Zdenek1307 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Před hodinou, Pozorovatel napsal: V Německu mi to šlo taky přes DHL a u nás si to z nějakého důvodu převzala Pošta.... Máš tracking number? Tam bys měl vidět, kde to je Mám, od podání zásilky se to posunulo jen o dva dny. DHL v ČR by měla fungovat i přes PPL. Jak jsem psal, už mi to příjde divné.
ZJ Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Taky se mi to stalo,ale u LP a CD z Německa.Smluvní partner DHL pro ČR je ČP a ta má na doručení 30 dnů
mamut Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Ono hlavně DHL si pod sebe vzalo Deutsche Post, obdoba naší české pošty. Pokud někdo posílá přes jejich klasickou poštu, tak se to může tvářit jako jejich balík i s trasováním.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se